OTS: Oplatí sa pôžička v predvianočnom období?

OTS, 14. decembra 2018 16:01

Bratislava 14. decembra (TASR/OTS) - Áno! Pre ľudí, ktorí majú záujem vziať si v predvianočnom období pôžičku, je v podstate jedno, či si ju vezmú teraz alebo počkajú až po Vianociach. Výhodné je, že úroky sú teraz aj z historického pohľadu na nízkej úrovni, takže je lepšie rozhodnúť sa teraz, než čakať na neskôr. Samozrejme, treba prihliadnuť aj na fakt, že peniaze zrejme budete potrebovať práve v tomto predvianočnom období, keď domácnosti veľa investujú do nákupov potravín, vianočných ozdôb či vianočných darčekov. Takže áno, pôžička sa oplatí. Ešte sa poďme pozrieť na to, aký typ pôžičky sa vám najviac oplatí.

Výhody nebankových pôžičiek
Súčasná legislatíva pomerne dôkladne nastavila pravidlá medzi veriteľom a dlžníkom, a týka sa to aj nebankových pôžičiek. Môžeme povedať, že nebankové pôžičky sú dnes úplne spoľahlivou alternatívou voči klasickým bankovým pôžičkám, pričom často ponúkajú nižšie, a tým pádom pre vás výhodnejšie úroky. Výhodné je, že nebanková pôžička je oveľa dostupnejšia a často výhodnejšia než klasická banková pôžička. Nepotrebujete desiatky potvrdení, potvrdenia o príjme, dlžnícku minulosť a podobne. Stačí prísť a vziať si pôžičku.

Dá sa to aj on-line
Ďalším plusom v prospech nebankových pôžičiek je fakt, že nemusíte ísť do nebankovej inštitúcie, aby ste si ju vzali. Je to skvelé z pohľadu toho, že ušetríte čas, ktorý môžete následne venovať niečomu inému a zmysluplnejšiemu. A pokiaľ napríklad potrebujete peniaze urgentne, viete si v tomto prípade poradiť. Stačí využiť online pôžičku ihneď na účet, ktorá sa dá vybaviť cez internet. Stačí kliknúť, zvoliť sumu a vziať si pôžičku hneď na účet. Samozrejme, odporúčame vám, aby ste dbali na výšku úrokov a celkové podmienky, pretože platí, že každý sa musí prikryť takou perinou, na akú má. Ideálne je požičiavať si peniaze do takej výšky, aby ste pôžičky v budúcnosti dokázali reálne splatiť. Aj pre vás je určite lepšie, ak si možno požičiate o sto eur menej, ale aspoň v budúcnosti nebudete v strese, či pôžičku dokážete včas splatiť.

Pôžička na Vianoce môže byť užitočná
Na pôžičke, ktorú si vezmete na Vianoce, naozaj nie je nič zlé. Je naopak úplne logické, že v tomto čase potrebujete vykryť finančne náročnejšie výdavky, ktoré sa s týmto obdobím spájajú. Pričom samozrejme viete, že vám výplata príde včas na začiatku januára a pôžičky tak s prehľadom splatíte. V záujme rýchlosti, pohodlia a pohody je teda lepšie využiť on-line nebankové pôžičky. Súčasná situácia, keď sú úroky stále nízke (nevieme, čo sa stane zajtra a môžu nečakane vzrásť) priam praje tým ľuďom, ktorí si potrebujú požičať peniaze. Ak ste medzi nimi, tak nemusíte váhať či báť sa. Nie je nič zlé na tom, ak si vezmete pôžičku a urobíte si krajšie Vianoce.


Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring