OTS: Nový výskum spoločnosti Western Union naznačuje budúcnosť medzinárodného...

TASR, 2. júna 2020 16:28

Nový výskum spoločnosti Western Union naznačuje budúcnosť medzinárodného vzdelávania

Budúce nároky, postoje a správanie zahraničných študentov zmenia spôsob vysokoškolského štúdia, spestrovania života a starostlivosti o študentov

DENVER 2. júna --(TASR/OTS/BUSINESS WIRE)-- Spoločnosť Western Union (NYSE: WU), líder v cezhraničných peňažných pohyboch a platbách v rôznych menách, dnes zverejnila novú správu "Budúcnosť medzinárodného vzdelávania," ktorú pripravila v spolupráci so spoločnosťou The Future Laboratory. Biela kniha (white paper) opisuje päť nových profilov študentov, ktoré reagujú na zmeny prístupu a správania dnešnej mládeže. Táto nová správa naznačuje, ako by sa mali akademické inštitúcie prispôsobiť, aby splnili očakávania svojich študentov z radov priaznivcov tzv. Hybridného myslenia (Hybrid Thinkers) až po študentov s citlivým prístupom k ekológii (Greener Graduates).

Tieto zistenia prichádzajú v čase, keď univerzity a vysoké školy po celom svete reagujú na pandémiu COVID-19, prechádzajú na online výučbu a predlžujú semestre. Vzdelávacie zariadenia môžu túto správu využiť na to, aby sa ubezpečili, že nové politiky, ktoré zavádzajú, spĺňajú potreby a priority medzinárodných študentov.

"Sledujeme neobvyklú odozvu akademických inštitúcií na COVID-19. Rad zmien zavádzaných akademickými inštitúciami v reakcii na túto pandémiu, prispieva k urýchleniu trendov, ktoré budú v dlhodobom časovom horizonte prínosné pre tieto inštitúcie ale aj pre ich študentov. Napríklad prechod na virtuálne učebne pomáha zaistiť rast cezhraničného vzdelávania a súčasne zlepšuje dostupnosť a flexibilitu ponúkaných kurzov," povedal Andrew Summerill, riaditeľ divízie globálnych platieb v spoločnosti Western Union.

"Tieto zmeny do budúcna vzdelávacím inštitúciám pomôžu prilákať medzinárodných študentov," povedal Summerill. "Ako vieme, študenti požadujú, aby univerzity a fakulty investovali do modernizácie a skvalitnili výučbu. Tento výskum sme robili z pozície dôveryhodného partnera univerzít, ktorým pomáhame napĺňať očakávania budúcich študentov a zvládať problémy spojené so štúdiom."

"Univerzity, ktoré s týmito profilmi budúcich medzinárodných študentov pracujú, sa stanú motorom inovácií v oblasti vzdelávania a pomôžu do budúcnosti zaistiť trvalo udržateľný rast vysokoškolskej výučby," dodal Summerill.

Tieto nové trendy predstavujú pre univerzity nástroj na prilákanie medzinárodných študentov a na zabezpečenie prosperity v nasledujúcom desaťročí. Vzhľadom k tomu, že vzdelávanie teraz prechádza radikálnym prerodom, aby vyhovovalo nárokom a požiadavkám budúcich medzinárodných študentov, je pre udržanie kvality výučby a spokojnosti študentov nutné naučiť sa využívať tie najužitočnejšie a najinšpiratívnejšie prvky budúcej digitálnej revolúcie.

Western Union Business Solutions je dôveryhodný sprostredkovateľ platieb, ktorý v mene vzdelávacích inštitúcií po celom svete(i) doteraz previedol platby vo výške viac ako 14 miliárd dolárov. Osem z desiatich najlepšie hodnotených univerzít na celom svetei vďaka našim riešeniam šetrí čas a peniaze, a ich zahraniční študenti platia školné v 200 krajinách a 130 menách. Správu si môžete stiahnuť tu.

The Future Laboratory je jednou z najrenomovanejších poradenských firiem, ktorá ponúka jedinečné služby v oblasti predpovedania trendov, názorov zákazníkov, stratégie pre budovanie značky a inovácií s cieľom pomáhať organizáciám rozvíjať sa trvalo udržateľným spôsobom.

O spoločnosti Western Union

Spoločnosť Western Union Company (NYSE: WU) je popredná svetová spoločnosť zaisťujúca cezhraničné prevody peňazí v rôznych menách. Naša mnoho kanálová platforma spája digitálny a fyzický svet a ponúka zákazníkom rýchly, spoľahlivý a pohodlný spôsob, ako posielať a prijímať peniaze po celom svete, vrátane možností odosielania a prijímania platieb. K 31. marcu 2020 sme mali sieť viac než 550.000 miestnych sprostredkovateľských kancelárií, ktoré ponúkajú naše značkové služby vo viac ako 200 krajinách a umožňujú posielanie peňazí na miliardy rôznych účtov. Prostredníctvom našich webových stránok westernunion.com, ktoré sú k dispozícii vo viac ako 75 krajinách sveta, pomáhame zaisťovať peňažné toky po celom svete. Tieto webové stránky boli v roku 2019 naším najrýchlejšie rastúcim kanálom. Vďaka celosvetovej pôsobnosti firma Western Union pomáha prepájať rodiny, priateľov a obchodníkov a prispieva tiež k ekonomickému rozvoju. Viac informácií nájdete na internetovej adrese www.westernunion.com.

(i) Times Higher Education Global University Rankings 2020

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200601005162/en/

Kontakty

Cristina Hoole

Western Union

Mobile: +44-(0)7766 070978

Cristina.Hoole@wu.com

Zdroj: The Western Union Company

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring