OTS: Nový obchodný program v ponuke ako súčasť Letnej školy XJTLU v Číne

TASR, 9. mája 2019 15:27

SUZHOU, Čína, 9. mája 2019 (TASR/OTS/PRNewswire) -- Univerzita Si-an Jiaotong-Liverpool (XJTLU) prichádza tohto roku s novým programom Letnej školy s názvom "Podnikanie v meniacej sa Číne" dopĺňajúcim existujúcu ponuku Letnej školy výučby čínštiny na Univerzite. XJTLU je najväčšou čínsko-zahraničnou univerzitou, ktorá v letných mesiacoch ponúka množstvo programov v trvaní od dvoch do šiestich týždňov. Dáva tak príležitosť zlepšovať si svoje jazykové zručnosti v čínskom jazyku a zároveň navštevovať množstvo kultúrnych aktivít.

Nový program zameraný na podnikanie, ktorý prebieha od 1. júla do 14. júla, je určený študentom a odborníkom z vysokých škôl na získanie cenných obchodných poznatkov a skúseností z prvej ruky v Číne.

Všetky programy letnej školy XJTLU prebiehajú v univerzitnom areáli v meste Suzhou (Su-čou) len 24 minút jazdy vlakom zo Šanghaja.

Vizuálny umelec a absolvent letnej školy XJTLU Shaun Ansari hovorí, že mesto vytvára ideálne podmienky na štúdium, pretože je tu mnoho skrytých drahokamov a zaujímavostí.

"Od svetového filmového zábavného parku Huayi Brothers, čínskeho ekvivalentu Warner Brothers, až po skryté umelecké galérie v uličkách pozdĺž historickej cesty Pingjiang Road, je toho veľa čo vidieť a zažiť," hovorí.

Shaun, ktorý prišiel do Suzhou, aby získal titul magister prírodných vied a komunikácie na XJTLU, hovorí, že Letná škola bola nezabudnuteľným zážitkom, kde si našiel priateľov na celý život.

Počas šesťtýždňového programu absolvoval Shaun každý týždeň 15 hodín výučby čínskeho jazyka, čo považuje za náročné, ale zároveň veľmi prínosné.

"Musel som posúvať vlastné hranice a môj učiteľ vo mňa veril, aj keď som si sám príliš nedôveroval," povedal.

"Malý počet žiakov v triede mi umožnil dostávať pravidelnú individuálnu spätnú väzbu o napredovaní pri zlepšovaní jazykových zručností."

"Nikdy som nečakal, že moja čínština bude tak rýchlo napredovať."

Shaun hovorí, že jeho najobľúbenejšou súčasťou Letnej školy boli kultúrne aktivity, medzi ktoré patrila kaligrafia a čínske bojové umenia, a dokonca aj laserová aréna na ostrove zasvätenom výlučne športu.

Tento rok sa Shaun vrátil na XJTLU, aby pokračoval v štúdiu čínštiny na plný úväzok s nádejou, že získa úroveň 5 v HSK, štandardizovanom teste znalosti čínskeho jazyka.

Prihlášky do programu "Podnikanie v meniacej sa Číne" a Letnej jazykovej školy čínštiny už môžete podávať. Ďalšie informácie nájdete na stránke: Summer School and Short Courses webpage.

KONTAKT: Rosanna Galvin, +86-13245071752

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring