OTS: Nová verzia softvérového riešenia firmy Apstra pomáha zrýchliť siete...

TASR, 20. novembra 2020 13:05

Nová verzia softvérového riešenia firmy Apstra pomáha zrýchliť siete typu SONiC, zvyšuje ich spoľahlivosť a urýchľuje inštaláciu a prevádzku dátových centier

Ďalšou novou funkciou softvérového riešenia firmy Apstra sú takzvané siete založené na zámere (IBN - Intent-Based Networking), ktoré urýchľujú a uľahčujú inštaláciu a prevádzku sietí typu SONiC

Menlo Park 20. novembra (TASR-OTS) - (PRNewswire) - Spoločnosť Apstra, priekopník v oblasti sietí založených na zámere (IBN - Intent-Based Networking) a nadnárodná softvérová spoločnosť, aktualizovala svoju platformu pre automatizáciu, validáciu a analýzu dátových centier a pridala nové dôležité funkcie a vylepšenia pre siete typu SONiC (Software for Open Networking in the Cloud - software pre otvorené siete v cloude). Tieto vylepšenia riešia problémy spojené so zavádzaním sietí SONiC, a umožňujú tak ich rýchlu inštaláciu a prevádzku.

Firma Apstra sa už dlhú dobu snaží podporovať siete typu SONiC a darí sa jej zvyšovať ich rýchlosť a spoľahlivosť, čo umožňuje ich nasadenie v dátových centrách a prispieva k uspokojovaniu stále sa meniacich potrieb a nárokov zákazníkov. Spoločnosť Apstra vo svojich sieťach SONiC využíva riešenie firmy Microsoft a Open Compute Project (OCP), vďaka čomu je ich nastavenie veľmi jednoduché a prevádzku týchto sietí v dátových centrách možno ľahko a spoľahlivo automatizovať.

Firma Apstra a jej sieť SONiC podporujú protokoly, ktoré sú kriticky dôležité pre spoľahlivú a bezpečnú prevádzku firemných sietí. Teraz tak môžu všetci firemní zákazníci využiť výhody otvorených cloudových sietí, ktoré sa ľahko rozširujú a spravujú a ktoré webové firmy uznávajú už roky.  

Medzi najnovšie softvérové riešenia a služby firmy Apstra, okrem iných, patria: - Komerčný systém podpory pre siete SONiC - Softvérová vylepšenia so zreteľom na stabilitu, rozšíriteľnosť a spoľahlivosť fungovania - Funkčné vylepšenia komerčných sietí, ktoré obsahujú technológie

Data Center Interconnect, Top-of-Rack a Spine...

Vďaka vyššie uvedeným vylepšeniam možno teraz spustiť automatickú prevádzku sietí za 0-2 dni a navyše tieto nové funkcie podstatne uľahčujú správu dátových centier a zlepšujú prevádzku, umožňujú rýchlejšie riešenie problémov a tiež posúvajú bezpečnosť sietí SONiC na úplne novú úroveň. Firma Apstra tak aj naďalej firmám ponúka rôzne druhy sietí, ktoré využívajú hardvérové a sieťové technológie od rôznych dodávateľov, medzi ktoré patria SONiC, Juniper, Arista, Cisco, Cumulus, Dell alebo VMware.

"Firma Apstra eliminuje vstupné bariéry pre prevádzku a inštaláciu sietí SONiC a uľahčuje firmám vstup do tohto segmentu," povedal Mansour Karam, spoluzakladateľ a prezident firmy Apstra. "Softvérové riešenia firmy Apstra riešia zložitosti spojené s prechodom na sieť SONiC, zákazníci tak môžu na tento typ sietí prejsť prakticky bez ohľadu na to, aký operačný systém používajú."

Navyše, toto riešenie spája špičkový hardvér s automatizovanými a analytickými funkciami, čo umožňuje rýchle vykonávanie zmien vo firemných dátových centrách bez potreby siete na dlhšiu dobu vypínať. Spoločnosť Apstra podporuje čo najjednoduchšie siete a zákazníkom ponúka infraštruktúru na kľúč, ktorá nie je závislá od použitého hardvéru. Vďaka tomu, že firma Apstra teraz podporuje najnovšie typy sietí SONiC, získavajú firemní zákazníci ďalšie nové možnosti a môžu svoje dátové centrá navrhovať bez zložitosti a závislosti na konkrétnom hardvére.

"Nová verzia nášho softvéru vznikla na základe načúvania prianiam našich zákazníkov a súčasne sme sa snažili ponúknuť inovácie, ktoré lepšie uspokoja potreby a nároky klientov," povedal Jeff Jones, viceprezident firmy Apstra pre obchod. "Naša platforma ponúka neprekonateľnú automatizáciu vďaka sieťam založeným na zámere (IBN) a rad analytických funkcií, ktoré zákazníkom umožnia svoje siete Arista, Cisco, Cumulus, Dell, Juniper a VMware ľahko a rýchlo previesť na technológiu SONIC."

Firma Apstra ponúka organizáciám a firmám možnosť zautomatizovať všetky aspekty svojich sietí typu SONiC, a to vo všetkých fázach realizácie, od návrhu cez inštaláciu až po samotnú prevádzku. Toto popredné riešenie vychádzajúce zo sietí založených na zámere (IBN) využíva analytické funkcie na nepretržité vyhodnocovanie prevádzky siete a tým podstatne znižuje zraniteľnosť týchto sietí a skracuje dobu prípadnej odstávky. Zákazníci tak získavajú bezpečnú, odolnú a spoľahlivú sieť. Viac informácií, ako vám riešenia firmy Apstra môžu pomôcť zmeniť vašu firmu, nájdete na webových stránkach https://apstra.com/.

O spoločnosti Apstra, Inc Apstra® je nadnárodná softvérová firma, ktorá dodáva jednotné riešenie pre automatizáciu architektúry a prevádzky sieťových dátových centier. Kľúčový produkt spoločnosti Apstra AOS umožňuje organizáciám automatizovať všetko od návrhu, vytváranie, zavádzanie a prevádzky sietí, cez rýchle a spoľahlivé zavádzanie zmien do sietí, až po hospodárne využívanie ľudského potenciálu a vymanenie sa z uzavretého kruhu predajcov hardvéru. Organizácie, ktoré systém AOS využívajú, zaznamenali viac ako 80% zníženie prevádzkových nákladov, 99%-né zvýšenie agility a viac ako 70% zlepšenie spoľahlivosti. AOS využíva sofistikovanú účelovú analytiku spoločnosti Apstra pre sústavné sledovanie fungovania siete, elimináciu problémov, slabých miest a výpadkov, a pomáha tak vytvárať bezpečné a odolné siete.

Spoločnosť Apstra založili v roku 2014 David Cheriton, Mansour Karam a Sasha Ratkovic, skúsení a dôveryhodní odborníci na problematiku sietí. Spoločnosť má sídlo v kalifornskom meste Menlo Park a pobočky na celom svete.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1335824/Apstra_SONiC.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1166841/Apstra_Logo.jpg

Kontakt: Sarah Erickson, Walker Sands for Apstra, sarah.erickson@walkersands.com, 312-561-2491

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring