OTS: National Business Daily: nové produkty a scény budú odhalené po tom, čo...

TASR, 19. augusta 2020 10:22

National Business Daily: nové produkty a scény budú odhalené po tom, čo medzinárodné letisko Tianfu v  Čcheng-tu nadobudne počiatočnú podobu

Chengdu, Čína 19. augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) - Nová správa od National Business Daily: Čcheng-tu v juhozápadnej Číne prudko posilňuje priemysel Novej ekonomiky zavedením ďalšieho kola scén a produktov Novej ekonomiky.

„Konvergencia scén - nová východná oblasť Čcheng-tu sa stretáva s budúcnosťou" - ide o jednu z udalostí spojených s projektom Čcheng-tu Nová ekonomika 2020 (2020 Chengdu New Economy Double Thousand Project). Udalosť sa bude konať 20. augusta na medzinárodnom letisku Tianfu v Čcheng-tu. Bude predstavených 100 nových scén a 100 nových produktov sektoru Nová ekonomika.

Čcheng-tu, nová východná oblasť, ktorá bola oficiálne licencovaná tento rok v máji, je významnou súčasťou plánu rozvoja Čcheng-tu a Nová ekonomika predstavuje jeden z hlavných cieľov tejto novej oblasti.

Očakáva sa, že sa medzinárodné letisko Tianfu v Čcheng-tu začne používať v roku 2021 a urobí z Čcheng-tu tretie miesto, ktoré sa môže pochváliť dvoma medzinárodnými letiskami v Číne, po Pekingu a Šanghaji. Letisko bude slúžiť nielen ako medzinárodný letecký uzol, ale tiež prevezme úlohu vytvorenia leteckej ekonomickej zóny v novo zavedenom východnom novom priestore Čcheng-tu.

Je zrejmé, že nová východná oblasť Čcheng-tu sa nachádza na hlavnej osi od Čcheng-tu do Čchung-čchingu. Očakáva sa, že urýchli rozvoj hospodárskeho kruhu Čcheng-Čchung-čching, ktorý je iniciatívou navrhnutou čínskymi orgánmi začiatkom tohto roka, v snahe podporiť rastový pól pre kvalitný rozvoj v západnej Číne. Letisko bude hlavným dopravným uzlom hospodárskej oblasti Čcheng-Čchung-čching a otvorí bránu pre ďalšie otváranie sa.

Podľa plánu rozvoja bude nová východná oblasť Čcheng-tu do roku 2025 nadobudnúť počiatočnú podobu a medzinárodné letisko Tianfu v Čcheng-tu ako medzinárodný letecký uzol sa bude postupne vypínať. Do roku 2035 sa stane jadrom medzinárodných leteckých uzlov. Očakáva sa, že v tom čase bude nové odvetvie hospodárstva zohrávať vedúcu úlohu v rozvoji východnej oblasti Čcheng-tu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1229168/Chengdu_Tianfu_International_Airport_construction.jpg

Kontakt: Menglin Li, 383138960@qq.com, +86-15208229347; Xia Wang, wangxia@nbd.com.cn, +86-18980691849

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring