OTS: Nadácia SPP pozná výsledky SPPravmeTo

TASR, 14. júna 2019 13:47

Bratislava 14. júna (TASR-OTS) - Do druhého ročníka grantového programu sme prijali množstvo zaujímavých projektov na podporu záujmov a nadania detí a mládeže. Tento rok odborná hodnotiaca komisia spomedzi všetkých vybrala 56 najzaujímavejších projektov, medzi ktoré prerozdelí 60.000 eur.

Nadácia SPP v apríli tohto roka vyhlásila druhý ročník grantového programu SPPravmeTo, s cieľom motivovať a podporiť deti a mládež ku kvalitnému využitiu voľného času, k rozvíjaniu ich osobností, či k budovaniu vzájomných vzťahov. Školy, športové zariadenia, občianske združenia, kultúrne inštitúcie či mestá a obce prihlasovali svoje projekty do 9. mája 2019. Organizácie mohli získať na jeden projekt maximálnu výšku finančnej podpory 1.500 eur.

Podporené projekty sú zamerané predovšetkým na rozširovanie športových, vzdelávacích, či tvorivých aktivít u detí a mládeži. Úspešné boli aj projekty orientované na rozvoj životného prostredia, či budovanie ich vzťahu k prírode.

Ďakujeme všetkým za čas a úsilie, ktoré vložili do prihlásených projektov. Zoznam podporených projektov nájdete na web stránke nadácie: www.nadaciaspp.sk Gratulujeme!

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring