OTS: Na veľtrhu GITEX 2019 pokryli LED technológie značky ABSEN viac než 1 000 m2

TASR, 14. novembra 2019 10:57

Šen-čen, Čína, 14. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Po úspechu minuloročného technologického podujatia GITEX sa spoločnosť Absen (SZSE: 300389) opäť dostala do centra pozornosti aj na tohtoročnom podujatí. Huawei, STC, TRA a Etisalat boli medzi spoločnosťami, ktoré sa rozhodli začleniť LED technológie značky Absen do svojich stánkov. Celkovo pokrývali tieto technológie v stánkoch jednotlivých spoločností a v ich okolí viac ako 1000 metrov štvorcových a svojim vystavovateľom pomáhali dotvárať vizuálný náboj, usmerniť kroky návštevníkov a vytvoriť nezabudnuteľné zážitky zo značky.

Spoločnosť Saudi Telecom (STC) predstavila svoje digitálne riešenia v rámci témy „Riešenia zajtrajška už dnes". Spoločnosť nasadila masívnu priehľadnú obrazovku, ktorá bola dokonale integrovaná do dizajnu stánku. 3,9 mm pixelová LED video stena bola použitá na prezentáciu kľúčových správ ohľadne značky a témy podujatia. Okrem toho STC využila aj 4,8 mm LED panely, ktoré boli pripevnené k stropu, aby vytvorili efekt väčšieho pohltenia.

Telekomunikačný regulačný úrad (TRA) predstavil dva masívne vlnové LED bannery, ktoré zakrývali prednú časť stojanu. Dve veľkolepé obrazovky vyrobené z 2,9 mm LED technológie značky Absen LED s rozmermi 144m x 2m dokonale odrážali záväzok spoločnosti stáť na čele digitálnej transformácie v Spojených arabských emirátoch v rámci témy „Tam, kde sa technológia stretáva s budúcnosťou". Živé farby a vizualizácie vysokej kvality pomohli stánku TRA získať vizuálnu nápaditosť. Vo vnútri stánku bol stĺp od podlahy až po strop zdobený štyrmi LED displejmi Absen hrúbky 2,9 mm. Štvorstranný LED stĺp bol ďalšou zaujímavosťou zvyšujúcou atraktivitu stánku pre návštevníkov.

Spoločnosť Huawei, popredný poskytovateľ riešení v oblasti informačných a komunikačných technológií (IKT), si opäť zvolila Absen za partnera pri predstavení svojich riešení Smart City a ekosystémov 5G prostredníctvom série Acclaim A27 značky Absen. Na vytvorenie Dopravného inteligentného operačného centra použila spoločnosť 1,5 mm obrazovku a ďalší 2,5 mm displej, ktoré spolu tvorili Inteligentný video mozog a operačné centrum. Séria A27 spoločnosti Absen sa môže pochváliť rozmerom 27,5 palcov a pomerom strán 16:9, ako aj modulárnym dizajnom, vďaka čomu je dokonalým riešením pre aplikácie v podnikových, maloobchodných a ovládacích miestnostiach vďaka kombinácii výhod technológií LCD a LED.

Etisalat, telekomunikačná spoločnosť so sídlom v Emirátoch, už druhý rok používa LED technológiu od firmy Absen vo svojom stánku a vytvára tak 3D robotickú videostenu. Každý modul na obrazovke sa pohybuje samostatne a vytvára tak pre divákov jedinečný a multisenzorický zážitok z 3D videa.

Ostatné LED obrazovky boli umiestnené pri vchodoch a východoch, ako aj na chodbách spolu s videostenami LED, ktoré slúžili na prehrávanie reklám a zobrazovanie informácií o veľtrhu.

„Technologický týždeň GITEX je najväčšou výstavou IT odvetvia na Blízkom východe, ale aj veľké zhromaždenie najnovších AV technológií," uviedol Jet Liu, riaditeľ oblasti Perzského zálivu značky Absen. „Technológia LED je určite ideálnym riešením digitálneho displeja pre svoje výnimočné výhody vysokého jasu, presných farieb a schopnosti vytvárať flexibilné veľkoformátové displeje. Sme radi, že sa naši partneri opäť rozhodli pre spoločnosť Absen pri poskytovaní spoľahlivých digitálnych riešení pre svojich zákazníkov."

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1027464/Absen.jpg

Kontakt:

Susie Ma

+86-182-3921-4329

susie.ma@absen.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring