OTS: Na trh prichádza on-line podoba prvej akčnej hry na báze reťaze blokov...

TASR, 6. februára 2018 16:23

Na trh prichádza on-line podoba prvej akčnej hry na báze reťaze blokov spojená s rozšírenou realitou

Sviatok Sv. Valentína sa už blíži, doprajte svojim blízkym dokonalý darček

Peking 6. februára (TASR/OTS/PRNewswire) - Baofeng Nova Co., Ltd., prvý profesionálny poskytovateľ infraštruktúry na báze reťaze blokov, uvedie svoju hru The Rose (Ruža) na celosvetový trh v predvečer sviatku Sv. Valentína ako dokonalý darček pre blízkych a milovaných. Hra The Rose v sebe po prvýkrát spája kombináciou rozšírenej reality a reťaze blokov.

Vyhľadávaním a sťahovaním hry The Rose získajú hráči svoje ružové semená na základe náhodnosti. Ak budú svoje ruže polievať a viesť si denník o ich starostlivosti, môžu vytvoriť jedinečnú zbierku ruží vo forme kytice pre svojich najbližších a uložiť si ju na reťazi blokov ako večné aktíva. Kvety môžete predať ako hodnotné aktíva alebo darovať niekomu ako svedectvo lásky. Čas, miesto a odkaz sprevádzajúci darovanú kyticu budú uložené večne na reťazi blokov, čím vzniknú spomienky, ktoré nevymiznú ani po 10, 15 či dokonca 50 alebo viac rokoch. Kvety je možné zobrazovať v 3D formáte na mobilných telefónoch pomocou virtuálnej reality alebo holografickej technológie.

Každá ruža je geneticky jedinečná. To, čo priťahuje hráčov, je starostlivosť o kvety pre svojich blízkych, ktorú je možné uložiť v dokonalosti v reťazi blokov večne. Hra The Rose je tiež cennou pečaťou lásky. Vývojári hry nazývajú tento prejav náklonnosti Dôkaz lásky, pretože umožňuje každému hráčovi tráviť čas a vynaložiť úsilie na preukázanie citov voči danej osobe.

Cui Tianlong, generálny riaditeľ spoločnosti Baofeng Nova Co., Ltd. a hlavný dizajnér The Rose, povedal: "Naším cieľom je využívať technológiu reťaze blokov na vytvorenie jedinečnej kreatívnej aplikácie na báze reťaze blokov, ktorá dáva každému hráčovi možnosť vyjadriť svoje city k milovanej osobe novým a jedinečným spôsobom pomocou hry."

Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.therose.cloud, alebo na oficiálnych účtoch Facebook/Twitter/YouTube: "therose.cloud".

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/638655/The_Rose.jpg

KONTAKT: Wang Lijia, +86-185-1690-4806, wanglijia@thinknet.cc

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS svi

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring