OTS: Na cestovanie v čase máš ešte pár dní! Zapoj sa do súťaže o najkrajší list!

TASR, 21. marca 2018 11:50

Bratislava 21. marca (TASR) - Rád by si cestoval v čase? Zaletel si do minulosti alebo videl, ako vyzerá budúcnosť? Tak neváhaj, sadni si na krídla fantázie a vydaj sa na cestu! Namiesto letenky si vezmi pero a papier a napíš o tom list. Na zaslanie listov zostávajú už len posledné dni! Autora toho najlepšieho Slovenská pošta spolu s partnermi odmení skvelými cenami a list pošle pred medzinárodnú porotu vo Švajčiarsku.

Slovenská pošta v spolupráci s Ministerstvom dopravy a výstavby SR vyhlásili ďalší ročník súťaže o najkrajší list. Témou tohto ročníka je cestovanie v čase. "Predstav si, že si list a cestuješ v čase. Aký odkaz by si zanechal svojim čitateľom?"

Ak máš menej ako 15 rokov a chceš sa zapojiť, tak stačí, že necháš pracovať svoju predstavivosť, kam všade by si sa pri cestovaní časom vybral a výsledok nám napíšeš. Novinkou aktuálneho ročníka súťaže je, že listy musia byť napísané rukou. Tí kreatívnejší ich môžu pokojne doplniť o vlastné ilustrácie osôb či predmetov, ktoré počas cestovania v minulosti či budúcnosti stretli.

Samozrejme, nebude to len také obyčajné písanie. Na piatich najlepších autorov čakajú skvelé ceny od Slovenskej pošty, vydavateľstiev Ikar a Slovart, telekomunikačného operátora Swan, spoločenské hry od iHRYsko.sk a prechádzka v korunách stromov od BACHLEDKA Ski & Sun. Autor víťazného listu získa pobyt pre seba a svoju rodinu v horskom prostredí, ktorý do súťaže venuje Slovenská pošta. Keďže písať sa oplatí, odmeníme aj piatich náhodne vyžrebovaných autorov, ktorí získajú spoločenskú hru. Všetky listy starostlivo posúdi komisia zložená zo zástupcov Slovenskej pošty a Ministerstva dopravy a výstavby SR. Ten najlepší list navyše postúpi do medzinárodného kola, kde je možné získať okrem iných cien aj výlet do sídla Svetovej poštovej únie vo švajčiarskom Berne.

Listy z ciest v čase, kde sa fantázii medze nekladú, je potrebné poslať do 2. apríla 2018 na adresu odboru komunikácie Slovenskej pošty (Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica). To, čo musia listy spĺňať, aby boli zaradené do súťaže, nájde každý autor na internetovej stránke www.posta.sk.

Slovenská pošta sa aj prostredníctvom tejto súťaže pripája k iniciatíve Svetovej poštovej únie, ktorá aj v tomto už 47. ročníku opäť pripomína význam listovej komunikácie a podporuje tvorbu mladých ľudí.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring