OTS: Mobilné služby spoločnosti Huawei otestujú hranice možností série...

TASR, 27. marca 2020 12:05

OTS: Mobilné služby spoločnosti Huawei otestujú hranice možností série HUAWEI P40

Šen-Čen, Čína 27. marca (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Počas globálneho uvedenia série HUAWEI P40 na trh spoločnosť Huawei uverejnila informácie o najnovšom vývoji ekosystému a aplikácií Huawei Mobile Services (HMS). Vývojári majú možnosť spolupracovať so značkou Huawei v úsilí o rozšírenie svojho ekosystému, a tak priniesť spotrebiteľom po celom svete bohatšie skúsenosti.

Aplikácia HUAWEI AppGallery (obchod s aplikáciami), HUAWEI Browser (internetový priehliadač), HUAWEI Mobile Cloud (mobilný cloud) a HUAWEI Themes (mobilné témy) sú momentálne k dispozícii používateľom vo viac ako 170 krajinách a regiónoch. HUAWEI Video, HUAWEI Music (hudba) a HUAWEI Reader (čítačka) budú čoskoro uvedené v ďalších regiónoch, aby priniesli kvalitnejšiu zábavu používateľom po celom svete.

Ako poznamenal počas slávnostného uvedenia na trh Richard Yu, generálny riaditeľ spoločnosti Huawei Consumer BG, HMS rýchlo získava na popularite u používateľov z celého sveta. Uvedením série HUAWEI P40 na trh dokáže HMS pomáhať ešte väčšiemu spektru spotrebiteľov vďaka inteligentnejším, bohatším, efektívnejším a bezpečnejším používateľským skúsenostiam.

Rýchly rast aplikácií HMS

Ako zdôraznil Richard Yu, Huawei rýchlo rozširuje objem kvalitného zábavného obsahu na platformách HMS. Spoločnosť Huawei spolupracovala aj s BBC pri tvorbe kategórie BBC News v rámci aplikácie HUAWEI Video, ktorá prináša používateľom najaktuálnejšie kvalitné spravodajské videá vo viac ako 20 krajinách a regiónoch. V blízkej budúcnosti budú HUAWEI Video a BBC ponúkať vysoko kvalitné televízne programy a dokumenty od BBC Studio vo viacerých lokalitách sveta.

Prostredníctvom HMS Apps poskytuje Huawei používateľom bohaté možnosti zábavy v spolupráci s poprednými svetovými partnermi.

- HUAWEI Video: Spoločnosť Huawei spolupracuje s poprednými poskytovateľmi a tvorcami obsahu vrátane firiem ako ZDF, Filmin, Megogo, Rakuten a ďalších, aby zákazníkom ponúkla bohatý výber medzinárodných aj lokálnych video programov.

- HUAWEI Music: V spolupráci so spoločnosťami Warner Music Group, Universal Music Group, Sony Music Entertainment a ďalšími ponúka spoločnosť Huawei rozsiahlu knižnicu kvalitnej hudby, ktorú je možné streamovať cez HUAWEI Music.

- HUAWEI Reader: katalóg digitálnych kníh, ktorý je teraz k dispozícii v Číne, Španielsku a Malajzii, sa rýchlo rozširuje aj o kvalitné čítanie vo viacerých jazykoch.

Séria P40 prichádza aj s úplne novými témami panorám pod názvom HUAWEI Themes. Témy panorám sú v spolupráci s umelcami po celom svete k dispozícii vo viacerých formách vrátane živých fotografií a čínskeho umenia, ktoré používateľom prináša úchvatný a zároveň realistický zážitok s rôznymi panoramatickými interakciami tvoriacimi osobnejšiu formu motívov smartfónov.

HUAWEI Mobile Cloud podporuje automatické zálohovanie údajov v telefóne. Používatelia tak majú možnosť zálohovať vo svojich zariadeniach 18 typov údajov vrátane dát uložených v galérii, kontaktoch, kalendári, WLAN a ďalších.

K dispozícii je aj obnova dát a synchronizácia viacerých zariadení, ktoré zabezpečujú možnosť synchronizácie dôležitých údajov v zariadeniach Huawei prihlásených do rovnakého HUAWEI ID v reálnom čase pre bezpečnejšiu a jednoduchšiu správu údajov. Funkcia „Nájsť môj telefón" v HUAWEI Mobile Cloud bude spustená spolu so sériou P40.

Urýchlenie vývoja inteligentných technológií v spolupráci s vývojármi Spoločnosť Huawei rozširuje svoju stratégiu inteligencie zakomponovanej do všetkých scenárov a globálnym vývojárom a partnerom poskytuje prístup k množstvu funkcií HMS, vďaka ktorým môžu jednoducho vyvíjať aplikácie pre túto platformu a osloviť milióny používateľov zariadení Huawei na celom svete. Huawei víta snahu globálnych vývojárov spúšťať svoje aplikácie na AppGallery, kde môžu spoločne s Huawei môžu pracovať na poskytovaní lepších skúseností s aplikáciami globálnym spotrebiteľom.

AppGallery v súčasnosti poskytuje 18 kategórií globálnych a lokálnych aplikácií zahŕňajúcich správy, sociálne siete, video, hudbu, zábavu a hry, vrátane popredného poskytovateľa vyhľadávacích služieb Qwant a mobilnej hry Game of Thrones Beyond The Wall, ktorú si môžete stiahnuť na AppGallery od 3. apríla.

Digitálne služby pre všetky scenáre pokrývajúce všetky aspekty života Séria HUAWEI P40 má predinštalovanú aplikáciu AppGallery, čo je oficiálny obchod s aplikáciami spoločnosti Huawei a momentálne svetová trojka medzi distribučnými platformami. V AppGallery sú k dispozícii globálne populárne aplikácie aj bohatý výber lokálnych možností. Quick Apps (rýchle aplikácie) sa tiež objavujú po celom svete, aby umožnili spotrebiteľom vychutnať si ľahší, ale pohodlnejší zážitok z aplikácie.

Cez HUAWEI Ability Gallery (galéria možností) môžu vývojári a spolupracujúci partneri osloviť používateľov priamo a integrovať svoje služby do aplikácie HUAWEI Assistant, ktorá je prístupná potiahnutím doľava na domovskej obrazovke telefónu Huawei. Túto možnosť využil napríklad popredný britský vydavateľ novín News UK a spojil sa so značkou Huawei. V rámci tejto spolupráce môžu používatelia dostávať správy zo služby News UK prostredníctvom okamžitého prístupu, tipov umelej inteligencie a ďalších prístupových bodov poskytovaných asistentom HUAWEI. Na AppGallery sa spúšťajú aj vlajkové aplikácie News UK, vrátane The Times, talkSPORT a The Sun. „Spoločnosť Huawei je naďalej odhodlaná rozvíjať možnosti cloudu čipových súprav a zariadení a spojiť sa s globálnymi vývojármi a partnermi pre urýchlenie vývoja ekosystému HMS. Spoločne vytvoríme lepšie inteligentné skúsenosti, ktoré naplno využijú technológiu 5G v prospech spotrebiteľov," povedal Richard Yu.

Príchod série HUAWEI P40 znamená, že spoločnosť Huawei pokračuje v budovaní ekosystému HMS s cieľom obohatiť digitálny životný štýl používateľov série HUAWEI P40.

O spoločnosti Huawei Consumer BG  Produkty a služby spoločnosti Huawei sú dostupné vo viac ako 170 krajinách a používa ich tretina svetovej populácie. V Spojených štátoch, Nemecku, Švédsku, Rusku, Indii a Číne bolo zriadených štrnásť výskumných a vývojových centier. Huawei Consumer BG je jednou z troch obchodných jednotiek spoločnosti Huawei, ktorá sa zaoberá sférou smartfónov, počítačov a tabletov, nositeľnými zariadeniami, cloudovými službami atď. Globálna sieť spoločnosti Huawei je postavená na viac ako 32-ročných skúsenostiach v telekomunikačnom priemysle a je odhodlaná poskytovať najnovšie technologické pokroky spotrebiteľom po celom svete.

Viac informácií nájdete na: http://consumer.huawei.com Pravidelné aktualizácie o Huawei Consumer BG nájdete na:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobile/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobile/

YouTube: https://www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/   Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138063/Richard_Yu_CEO_Huawei_Consumer_Business_Group.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138062/Rapid_growth_HMS_apps.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138065/HUAWEI_Video.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138064/HUAWEI_Music.jpg

Kontakt: Yiwen Zhu, +86-15600462732

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring