OTS: mk-group ("Care-Energy", "Care-Load") získala cenu Clean Tech Med

TASR, 12. septembra 2012 10:47

OTS: mk-group ("Care-Energy", "Care-Load") získala cenu Clean Tech Media Award 2012 za svoj projekt Mobility Concept

Hamburg 9. septembra /PRNewswire/ -- (TASR/OTS) - – "Budeme pokračovať v rozširovaní nášho inovatívneho konceptu nediskriminačných dobíjacích staníc pre elektrické vozidlá." – Krížový odkaz: Obrázok je k dispozícii prostredníctvom agentúry epa european pressphoto agency a môžete si ho stiahnuť zadarmo na webovej stránke http://www.presseportal.de/pm/80959/2321790/  - "Každý vodič elektrického vozidla by mal mať právo dobiť si svoje vozidlo prostredníctvom štandardizovaného celonárodného dobíjacieho systému, a potom zaplatiť za dobitie v rámci účtu za elektrinu svojej domácnosti," vysvetlil Martin Kristek, generálny riaditeľ projektov Care Energy a Care-Load (obchodných značiek firmy mk-group Holding GmbH, Hamburg) na slávnostnom udeľovaní ceny Clean Tech Media Award 2012 v kategórii Mobilita, ktorú jeho spoločnosť získala. "Cena za náš inovatívny a logický prístup nás motivuje k plánovaniu ďalšieho rozšírenia dobíjacích systémov v nadchádzajúcich mesiacoch a ich realizácie. Elektrická mobilita v doprave by nemala byť len lacnejšia, ale takisto oveľa výhodnejšia," pokračuje podnikateľ. "Náš koncept dobíjacích staníc významne prispeje k tomu, aby sa podstatne zvýšil podiel elektrických vozidiel na celkovom objeme cestnej dopravy. To sa však dá dosiahnuť len vtedy, keď budú dobíjacie stanice dostupné bez potreby investícií a voľne prístupné všetkým poskytovateľom energií, ako aj všetkým zákazníkom."

Martin Kristek poďakoval zamestnancom Care-Energy za ich úspešné snahy pri realizácii tohto projektu. "Najmä projekty infraštruktúry si vyžadujú nadšenie a vytrvalosť. Týmto projektom sme dokázali, že aj stredné podniky dokážu vytvoriť a realizovať dobré projekty, pokiaľ sú všetci zamestnanci motivovaní a veria v úspech daného projektu. Vďaka spoločnosti Care-Energy bude energia v budúcnosti dostupná nielen v domácnostiach, ale aj na uliciach." Informácie o cene Clean Tech Media Award: http://www.cleantech-award.de Cena Clean Tech Media Award sa udeľuje ako uznanie za nadšenie v oblasti zelených technológií a príkladné zmýšľanie, ktoré je priaznivé k životnému prostrediu. Táto cena sa každoročne udeľuje v 6 rôznych kategóriách a považuje sa za "Oskara v oblasti ochrany životného prostredia". Už len nomináciou na túto cenu sa zlepšuje dobré meno spoločnosti v rámci odboru, ako aj medzi politikmi.

Informácie o spoločnosti: http://www.care-energy.de

Care Energy je najdôležitejšou značkou firmy mk-group Holding z Hamburgu. Spoločnosť zamestnáva viac ako 2000 ľudí, a to v kanceláriách, ako aj v službách zákazníkom. "Care-Energy" zabezpečuje zelenú energiu asi 50.000 zákazníkom po celej krajine a ako poskytovateľ energie zabezpečuje energiu v Nemecku pre všetkých, a to nielen v oblasti obchodu a priemyslu, ale aj pre domácnosti a malé podniky. Okrem toho "Care-Energy" v súčasnosti ponúka sociálnu tarifu na dodávku energie do sociálne slabších domácností, bezplatnú poradenskú službu v oblasti šetrenia energiou, nízkonákladové a energeticky šetrné spotrebiče a takisto zariadenia a prístroje na energeticky účinné renovácie.

Marc März Riaditeľ pre komunikáciu s verejnosťou Tel.: +49-40 414314858 0 Mob.: +49-151 42260332 Fax.: +49-40 414314858 9 Marc.Maerz@Care-Energy.de

http://www.care-energy.de mk-group Holding GmbH "Care-Energy" Dessauer Straße 2-4 20457 Hamburg Zdroj: mk-group Holding GmbH

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring