OTS: Mindray spúšťa BeneVision N1 pre neprerušované monitorovanie pacientov...

TASR, 18. januára 2018 9:35

Mindray spúšťa BeneVision N1 pre neprerušované monitorovanie pacientov počas prepravy v rámci nemocnice aj mimo nej

Revolučné prepravné riešenie rozširuje inteligentné monitorovanie pacientov aj v prostredí mimo nemocnice ako napríklad v sanitke, vrtuľníku a počas letu.

Šen-čen 18. januára (TASR/OTS/PRNewswire) - Mindray, globálny poskytovateľ lekárskeho vybavenia, oznámil, že na trh prichádza jeho monitor pacientov BeneVision N1. Systém BeneVision N1 je navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznym potrebám pacientov v rámci nemocnice aj mimo nej. Predstavuje trvalé a všestranné riešenie, ktoré sa bez problémov integruje do riešenia BeneVision Patient Monitoring s maximálnou mobilitou, kontinuitou údajov pacientov a efektívnym pracovným postupom. V súlade s normami pre prepravu pacientov mimo nemocnice EN1789, EN13718-1, IEC60601-1-12 a vojenskými normami platnými v USA, je N1 veľmi efektívnym riešením pre rôzne prostredia prepravy mimo nemocnice na zemi i vo vzduchu.

BeneVision N1 spája najmodernejší dizajn, inovatívnu technológiu s klinicky testovaným pracovným postupom, ktorý je ľahko ovládateľný, a to pri zachovaní kontinuity údajov pacienta. S hmotnosťou menšou ako 1 kg ponúka monitor veľkosti dlaní prehľadné zobrazenie zo všetkých uhlov s dotykovým HD displejom a efektívnym pracovným postupom s intuitívnou prevádzkou.

Vďaka platinovej multiparametrovej platforme zlepšená analýza údajov BeneVision N1 značne zlepšuje presnosť parametrov a schopnosť anti-interferencie. Jeho plne integrovaný modul merania CO2 monitoruje výmenu plynov u pacienta tým, že sa priamo pripája na odoberané vzorky a nie je nutné používať pre transport externé moduly.

BeneVision N1 sa prispôsobuje klinickým potrebám v nemocnici počnúc modulom Plug-and-play, cez prepravu až po samostatný nočný monitor. Môže byť pripojený na nočný monitor BeneVision N-Series ako modul, ale môže tiež fungovať ako nezávislý nočný monitor. Možnosti pripojenia systému BeneVision N1 mu umožňujú sledovať pacienta v celom procese starostlivosti, čím sa zabezpečuje kontinuita údajov pre monitorovanie pacienta a zlepšenie celkovej efektívnosti riadenia informácií.

BeneVision N1 je navrhnutý ako integrácia najnovších monitorovacích technologických inovácií spoločnosti Mindray s cieľom riešiť klinické potreby a poskytovať opatrovateľom a nemocniciam vyššiu účinnosť a efektívnosť. Po vstupe na trh bude Mindray naďalej priekopníkom v riešeniach monitorovania pacientov počas prepravy nadväzujúcich na úspech svojho predchodcu BeneView T1, ktorý mal na trhu veľmi uznávanú pozíciu.

Viac informácií o riešení monitorovania pacientov BeneVision nájdete na webovskej stránke: http://www.mindray.com/en/productlist/High_Acuity_PMS.html

O Mindray:

Mindray je popredný globálny poskytovateľ lekárskych riešení, ktorý sa venuje lepšej dostupnosti zdravotnej starostlivosti pre ľudstvo. Od svojho založenia v roku 1991 sa spoločnosť Mindray zameriava na odvetvie medicíny v oblasti monitorovania pacienta a podpory života, in-vitro diagnostiky a lekárskeho zobrazovania.

Kontakt:

Hailey Peng

Mindray Communication Office

hailey.speng@mindray.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/628559/BeneVision_N1.jpg

KONTAKT: Hailey Peng, +86-755-8188-7613

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS svi

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu