OTS: Michael Phelps sa stal oficiálnym svetovým ambasádorom Crystal Lagoons

TASR, 16. novembra 2017 13:22

Bratislava 16. novembra (TASR-OTS) - Michael Phelps sa stal oficiálnym svetovým ambasádorom Crystal Lagoons

• Najlepší plavec všetkých čias sa stal partnerom spoločnosti Crystal Lagoons, lídra vo vodohospodárskych inováciách

• Táto spoločnosť vyvíja strategický plán pre mestské krištáľovo čisté lagúny

MIAMI--(BUSINESS WIRE) -- Voda nie je to jediné, čo majú dekorovaný plavec Michael Phelps a medzinárodná vodárenská spoločnosť Crystal Lagoons spoločné.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Úplné znenie správy nájdete tu: http://www.businesswire.com/news/home/20171115005131/en/

K dnešnému dňu spoločnosť Crystal Lagoons oficiálne oznámila strategické partnerstvo s najlepším plavcom všetkých čias, Michaelom Phelpsom. Spoločný cieľ, ktorý týchto dvoch spája je priniesť plavecké a vodné športy do komunít po celom svete prostredníctvom špičkovej technológie spoločnosti Crystal Lagoons, ktorá premieňa bežné miesta na majestátne krištáľovo čisté lagúny.

Fernando Fischmann, zakladateľ spoločnosti Crystal Lagoons, povedal: „Je pre nás veľkou cťou mať na palube takého skvelého športovca, akým je Michael Phelps, ktorý je ochotný investovať svoj čas do spolupráce s našou spoločnosťou. Veríme, že krištáľovo čisté lagúny pomôžu priniesť plávanie a vodné športy do 21. storočia. Popri širokej škále vodných športov poskytujú krištáľovo čisté lagúny aj inkluzívne prostredie pre spoločenské a voľnočasové aktivity v majestátnom, tropickom prostredí.“

Koncept krištáľovo čistých lagún bol veľmi dobre prijatý verejnosťou a spoločnosť sa aktívne zapája do viac ako 600 projektov v rôznych vývojových a vyjednávacích etapách na celom svete. Okrem toho spoločnosť Crystal Lagoons vyvíja model verejného prístupu s projektmi v krajinách ako sú Spojené štáty, Thajsko, Austrália, Turecko, Argentína a Čile.

O spoločnosti Crystal Lagoons

Crystal Lagoons je nadnárodná spoločnosť so sídlom v Miami na Floride, ktorá vyvinula inovatívny koncept a technológiu patentovanú v 190 krajinách, ktorá umožňuje výstavbu a údržbu neobmedzených vodných telies v krištáľovo čistých podmienkach s nízkymi nákladmi. Výrazné tyrkysové vody Crystal Lagoons prinášajú revolúciu nielen vo svete nehnuteľností, ale aj vo výrobe vody a energie. Široká škála využitia sa pohybuje od prinášania idylického života na pláži cez miesta, ktoré sa inak považujú za nepredstaviteľné, až po poskytovanie priemyselných riešení pre chladiace systémy s uzavretým okruhom pre tepelné elektrárne a dátové centrá. Pre viac informácií navštívte stránku www.crystal-lagoons.com, YouTube a sledujte nás na sieti LinkedIn.

Pôvodnú verziu správy nájdete na stránke businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171115005131/en/

Kontakty

Quórum Comunicaciones

Ignacio Rivera, +56-2-22291886

info@quorumcomunicaciones.cl

Zdroj: Crystal Lagoons

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lg

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring