OTS: Michael Buckley sa vracia do spoločnosti True Religion Apparel ako...

TASR, 14. novembra 2019 13:29

OTS: Michael Buckley sa vracia do spoločnosti True Religion Apparel ako generálny riaditeľ

Manhattan Beach, Kalifornia, 14. novembra (TASR-OTS-BUSINESS WIRE) - Spoločnosť True Religion Apparel, Inc., oznámila, že predstavenstvo s okamžitou účinnosťou vymenovalo Michaela Buckleyho za nového generálneho riaditeľa. Od roku 2006 do roku 2010 bol pán Buckley prezidentom spoločnosti True Religion Apparel. Bude zodpovedný za vývoj a implementáciu budúcej vízie a plánu True Religion. Pán Buckley bude podliehať predstavenstvu spoločnosti.

Michael Buckley je popredný manažér pre maloobchod a spotrebiteľské produkty s viac ako 30-ročnou praxou v tomto odbore tak na domácom, ako aj medzinárodnom trhu s rastúcimi značkami a vytváraním hodnoty. Naposledy pôsobil ako generálny riaditeľ spoločnosti Differential Brands Group (premenovanej na spoločnosť Centric Brands pri akvizícii skupiny Global Brands Group), verejne obchodovanej spoločnosti na burze NASDAQ. Spoločnosť Differential vlastnila značka Hudson Jeans, Robert Graham a Swims. Pred pôsobením v spoločnosti Differential, bol od roku 2011 do 2016 bol generálnym riaditeľom spoločnosti Robert Graham Designs až do jej predaja skupine Differential Brands Group za 180 miliónov dolárov. Od roku 2006 do roku 2010, teda pred pôsobením v spoločnosti Robert Graham, pôsobil ako prezident spoločnosti True Religion Apparel, kedy sa zvýšil predaj zo 100 miliónov dolárov na viac ako 300 miliónov dolárov, EBITDA z 30 miliónov dolárov na viac ako 90 miliónov dolárov a trhový strop NASDAQ sa strojnásobil na 850 miliónov dolárov. Maloobchodná platforma sa rozšírila z 1 na 100 obchodov, spoločnosť rozšírila svoju produktovú radu o tričká, tkané košele, pletené topy, outdoorový odev a množstvo licencií vrátane obuvi, vôní, okuliarov, plaviek a doplnkov. V roku 2008 aj v roku 2009 bola spoločnosť True Religion zaradená medzi najziskovejšie americké odevné spoločnosti zo všetkých verejne obchodovaných odevných spoločností v USA, podľa merania ziskového rozpätia po zdanení.

Gene Davis, predseda predstavenstva, vyhlásil: „Sme veľmi nadšení a hrdí na to, že sme privítali Michaela Buckleyho späť v spoločnosti True Religion Apparel. Prináša dlhoročné skúsenosti v oblasti džínsového a športového oblečenia pre mužov a ženy, vrátane jeho bývalej funkcie prezidenta spoločnosti True Religion. Za posledných tridsať rokov nazbieral Michael veľa úspechov v odevnom priemysle a do tímu vedenia spoločnosti True Religion priniesol dobré a vysoko relevantné zručnosti. Ďakujeme Farle Efros za to, že v posledných šiestich mesiacoch pôsobila ako dočasná generálna riaditeľka. Teší nás, že ona a poradný tím HRC budú v nasledujúcich mesiacoch naďalej podporovať spoločnosť True Religion.“

Buckley na margo svojho vymenovania dodal: „Som nadšený, že sa môžem vrátiť k True Religion a viesť spoločnosť ako jej nový generálny riaditeľ v tomto vzrušujúcom období vývoja značky. Teším sa na spoluprácu s predstavenstvom, Farlou Efros a HRC Advisory a celým tímom True Religion. “

O spoločnosti True Religion Apparel, Inc.

Spoločnosť True Religion na džínsovú scénu v Los Angeles vstúpila v roku 2002, keď vytvorila klasické džínsy s piatimi vreckami. Vďaka švom šitým piatimi ihlami s dvoma stehmi na palec sa značka True Religion stala okamžite uznávaná pre svoj skvelý štýl. True Religion vyjadruje jedinečnosť každého z nás. Túto značku nosia športovci, muzikanti a umelci na celom svete, aby vyjadrili svoju jedinečnosť a individualitu. Džínsy značky True Religion vynikajú exkluzivitou a ikonickým štýlom a sú vyrobené z džínsoviny špičkovej kvality. Okrem toho spoločnosť True Religion vyrába dámske, pánske i detské športové oblečenie.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191112005825/en/

Zdroj: True Religion Apparel, Inc.

Kontakt:

For True Religion:

Carol Moniz

michele marie pr

1261 Broadway, Suite 802

New York, NY 10001

O: 646.863.3923

E: carol@michelemariepr.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring