OTS: Mercuryo je teraz dostupné v Európe

TASR, 18. apríla 2019 12:20

Tallin, Estónsko, 18. apríla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Zakladatelia krypto platobnej služby Mercuryo oznámili, že služby Mercuryo budú teraz dostupné obyvateľom Európskej únie.

Zakladatelia krypto platobného systému Mercuryo na svojej oficiálnej stránke na sociálnej sieti Facebook oznámili, že služby spoločnosti sú teraz dostupné pre obyvateľov Európskej únie. Riaditeľ pre rozvoj, Peter Kozyakov, povedal v oficiálnom komentári:

„Sme veľmi radi, že sa nám konečne podarilo dokončiť úpravu všetkých potrebných parametrov pre fungovanie v Európe. Vykonali sme veľa práce, aby sme Mercuryo zosúladili s európskou legislatívou v oblasti kryptomeny a platobných služieb. Verím v schopnosť Mercurya stať sa populárnou kryptomenou pre ľudí na celom svete,“ povedal Petr Koziakov.

Mnohým expertom sa zdá európsky trh staromódny a slabo rozvinutý, ale sociologické štúdie ukazujú opak.

66 % opýtaných Európanov počulo o kryptomenách. Menej ako jeden z desiatich ľudí (9 %) investovalo do kryptomien. Navyše, 16 % ľudí plánuje v budúcnosti nadobudnúť majetok, čo by mohlo naznačovať, že úrok na kryptomenách sa zdvojnásobí. Vzhľadom na to, že tretina opýtaných Európanov (34 %) nepočula o kryptomenách, potenciálny nárast môže dokonca prevýšiť očakávania.

Približne tretina respondentov z Európy (35 %) nazvala kryptomenu „budúcnosťou online platieb“. 30 % respondentov uviedlo, že by používali digitálnu menu na zaplatenie nákupov od medzinárodných dodávateľov.

V prípade bitcoinu experti hovoria, že jeho hodnota sa môže zvýšiť v dôsledku príchodu na trh investičných fondov špecializujúcich sa na BTC, iné kryptomeny alebo služby ako Mercuryo.

O službe Mercuryo

Mercuryo je platobná služba určená na nákupy v kryptomene, ktorá je schopná previesť akékoľvek sumy po svete, ako aj umožniť rýchlu výmenu kryptomeny na doláre a eurá.

https://mercuryo.io/  

https://www.facebook.com/mercuryo.io  

https://twitter.com/Mercuryo_io  

https://tele.click/mercuryo_eng  

https://medium.com/mercuryo

Fotografia: https://mma.prnewswire.com/media/872671/Mercuryo.jpg

Kontakt:

Anton Repnikov

+79169765882

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu