OTS: Medzinárodná konferencia distribútorov 2021 GAC MOTOR sa uskutočnila...

TASR, 25. februára 2021 16:17

Medzinárodná konferencia distribútorov 2021 GAC MOTOR sa uskutočnila online. Začala témou - "Spoločne buďme lepšími"

Guangzhou 25. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť GAC MOTOR usporiadala 28. januára veľkú medzinárodnú konferenciu distribútorov pre rok 2021. Spojení témou konferencie "Spoločne buďme lepšími" sa distribútori z 26 krajín zhromaždili „v cloude", aby prekonali rozdiely v čase a mieste, aby uskutočnili živú interakciu s GAC MOTOR online.

Vďaka silnej podpore globálnych partnerov v roku 2020 sa spoločnosti GAC MOTOR podarilo prekonať celosvetovú pandémiu a hospodárske recesie. Spoločnosti sa podarilo zaznamenať medziročný rast vývozu o 18%, čím sa zaradila medzi troch najlepších najrýchlejšie rastúcich vývozcov automobilov v Číne.

Na potvrdenie a ocenenie vynikajúcich výkonov distribútorov spoločnosť GAC MOTOR udelila spoločnosti Al Jomaih Automotive Company cenu Diamond Outstanding Distributor. V roku 2020 zažilo produktívne partnerstvo spoločností Al Jomaih a GAC MOTOR úžasné výsledky na saudskoarabskom trhu.

Počas konferencie spoločnosť GAC MOTOR oznámila svoje plány na rok 2021 týkajúce sa všestranného rastu s cieľom posilniť predajné aktivity a zabezpečiť rýchlejší rast, keďže spoločnosť GAC MOTOR spolupracuje s distribútormi na celom svete.

Pokiaľ ide o produktovú stratégiu, spoločnosť GAC MOTOR plánuje globálne predstaviť štyri palivové modely a dva nové energetické modely. Budú doplnkom k modelom prispôsobeným regionálnym preferenciám.

GAC MOTOR tiež preskúma nové kanály, ako sú úžitkové automobily, značkové ojazdené vozidlá a možnosti mobilného cestovania.

Predseda spoločnosti GAC MOTOR, pán Yu Jun, upozornil, že spoločnosť GAC MOTOR sa na všetkých frontoch posunie vpred, aby si zlepšila svoju pozíciu v priemysle. GAC MOTOR bude vybudovaná a umiestnená ako „prémiová značka strednej a vyššej triedy z Číny s medzinárodným ohlasom".

Generálny riaditeľ spoločnosti GAC MOTOR, pán Zeng He Bin, predstavil: „Spoločnosť GAC MOTOR sa bude naďalej zameriavať na budovanie značky s trhovo orientovaným prístupom prostredníctvom našich základných hodnôt značky."

Spoločnosť GAC MOTOR tiež usporiadala regionálne konferencie so svojimi príslušnými distribútormi s cieľom formulovať podrobné obchodné politiky a trhové stratégie pre každý trh. Rovnako sa 25. februára koná online konferencia distribútorov v regióne Ruska.

2021 Medzinárodná konferencia distribútorov GAC MOTOR predstavila ambície a energiu spoločnosti GAC MOTOR a vzbudila dôveru všetkých distribútorov a partnerov. Do budúcnosti sa spoločnosť GAC MOTOR zameria na strategické trhy a modely automobilov, poskytovanie hodnôt svojej značky a zvyšovanie reputácie svojej značky. Vďaka tomu si zákazníci budú môcť vychutnať výrobky vyššej kvality, najmodernejšie skúsenosti a uspokojivejší automobilový životný štýl.

Kontakt: YuChi +86 13502273642

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring