OTS: Medit uvádza na trh revolučný i900, intraorálny ...

TASR, 30. apríla 2024 11:16

OTS: Medit uvádza na trh revolučný i900, intraorálny skenovací systém nastavený tak, aby nanovo definoval zážitok zo skenovania pre zubné kliniky po celom svete

• Medit i900 je vybavený špičkovou technológiou pre hladšie, jednoduchšie skenovanie, pohodlnú manipuláciu a lepšiu kvalitu skenovania

Soul a Long Beach 30. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Medit (www.medit.com), popredný poskytovateľ dentálnych 3D skenerov a digitálnych stomatologických riešení, predstavuje intraorálny skener Medit i900, ktorý stanovuje nový štandard pre rýchlosť, presnosť a pohodlie.

„Brilantnosť modelu Medit i900 spočíva v jeho elegantnom, jednoliatom dizajne," povedal Michael Lee,technický riaditeľ spoločnosti Medit. „V jeho jednoduchosti je komplexná inovácia. Model i900 je ľahký a jednoducho sa s ním manipuluje, zato ponúka doteraz najmodernejšiu technológiu."

Medit i900 nanovo definuje proces skenovania pomocou intuitívneho dotykového pásma a dotykovej podložky. Ovládanie bez tlačidiel je možné z ľubovoľného uhla a umožňuje pohodlný zážitok pre všetky veľkosti rúk. Ďalšie pokročilé funkcie skenera zjednodušujú prácu a optimalizujú starostlivosť o pacienta.

• Model i900 sa môže pochváliť ľahkým dizajnom, hmotnosťou len 165 gramov, tromi veľkosťami špičiek a vylepšenou ergonómiou, ktorá umožňuje absolútnu kontrolu skenovania z akejkoľvek polohy.

• Optický motor tretej generácie s 10-bitovou kamerou poskytuje širšie a hlbšie zorné pole, lepšiu presnosť a ostrejšie detaily, ale zároveň plynulejšie skenovanie údajov. Zabezpečuje tiež bezchybné zachytenie náročných podmienok vrátane vysoko reflexného kovu alebo krvácajúceho mäkkého tkaniva.

• Zažite hmatovú a svetelnú spätnú väzbu v reálnom čase, navigujte bez námahy pomocou 360° dotykového pásma a prispôsobte si príkazy pomocou interaktívnej dotykovej podložky a dotykovej ponuky.

"i900 zjednodušuje cestu skenovania," povedal Han Ryu, CGSO spoločnosti Medit. „S intuitívnymi ovládacími prvkami 360° dotykového pásma a dotykovej podložky získajú lekári prístup k nášmu prelomovému optickému motoru len niekoľkými ťuknutiami. Model i900 sme navrhli pre maximálne pohodlie a efektivitu."

Medit i900 je poháňaný otvorenou softvérovou platformou Medit Link, ktorá poskytuje prístup k balíku bezplatných zubných aplikácií, ktoré podporujú produktivitu a zlepšujú starostlivosť o pacientov. Systém poskytuje adaptívne aktualizácie softvéru s cieľom zlepšiť inteligentné funkcie, konzultácie s pacientmi a laboratórnu komunikáciu.

Objednajte si Medit i900 ešte dnes a zažite budúcnosť digitálnej stomatológie: https://www.medit.com/medit-i900-intraoral-scanner/

Pozrite si Medit i900 v akcii na týchto nadchádzajúcich podujatiach:

• ThriveLive, Las Vegas, Nevada (2. až 4. mája)

• AAO, New Orleans, Louisiana (3. až 6. mája)

• CDA, Anaheim, Kalifornia (15. až 17. mája)

• BDCDS, Birmingham, Veľká Británia (17. - 18. mája)

• SIDEX, Soul, Južná Kórea (7.– 9. júna)

• DDS Berlín, Berlín, NEMECKO (28. – 29. júna)

O spoločnosti Medit

MEDIT je globálny poskytovateľ 3D intraorálnych skenerov a digitálnej platformy stomatológie typu všetko v jednom, ktorá je založená na patentovanej najmodernejšej technológii. Spoločnosť tiež vyvíja inovatívny softvér pre digitálnu stomatológiu, ktorý podporuje spoluprácu medzi zubnými klinikami, technológiami a laboratóriami.

MEDIT má od svojho založenia v roku 2000 sídlo v juhokórejskom Soule. Spoločnosť má tiež zástupcov v Amerike a Európe a môže sa pochváliť globálnou sieťou distribútorov vo viac ako 100 krajinách. Navštívte oficiálnu webovú stránku spoločnosti MEDIT, kde nájdete podrobné informácie o produktoch a softvéri MEDIT ako aj oficiálne kanály MEDIT na YouTube a sociálnych médiách pre ďalší rôzny obsah.

Foto– https://mma.prnewswire.com/media/2398335/Medit_launches_revolutionary_i900_intraoral_scanning_system_set_redefine_scanning.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1798058/Logo_MEDIT_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring