OTS: McKinsey sa podľa rebríčka Vault 2020 stal konzultačnou firmou číslo 1...

TASR, 25. septembra 2019 10:42

OTS: McKinsey sa podľa rebríčka Vault 2020 stal konzultačnou firmou číslo 1 vo všetkých regiónoch - v Európe, Severnej Amerike aj krajinách Ázie a Tichomoria

Podľa európskeho rebríčka získala spoločnosť McKinsey najvyššie hodnotenie v niekoľkých sektoroch a odvetviach, ako aj v kategóriách diverzity, prínosov a inovácie

Londýn, 25. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - McKinsey sa podľa informácií na webovej stránke Vault.com do roku 2020 zaradil medzi poradenské spoločnosti č. 1, pre ktoré v Európe môžete pracovať. Táto správa prichádza po tom, čo sa firma prepracovala na prvé miesto aj v hodnotení rebríčka Vault 2020 v Severnej Amerike a Ázii a Tichomorí.

Poradie rebríčka Vault sa odvíja od hodnotenia tisícov respondentov, ktorí sa zúčastňujú prieskumu o podmienkach zamestnávateľov.

„Spoločnosť McKinsey je odhodlaná udržiavať bezkonkurenčné prostredie pre výnimočné talenty a sme radi, že tak veľa ľudí uznáva našu firmu ako zamestnávateľa, ktorého by si vybrali a číslo 1 na rebríčku Vault," povedala Judith Hazlewoodová, partner spoločnosti McKinsey.

Spoločnosť McKinsey kraľovala medzi poradenskými spoločnosťami rebríčku Vault Europe deväť po sebe nasledujúcich rokov.

„Keď pracujem s tímami v celej Európe a na celom svete, neustále ma ohromuje rozmanitosť našich ľudí, našej práce a náročnosť problémov, ktoré každý deň musíme riešiť," povedal Pĺl Erik Sjĺtil, partner a riaditeľ spoločnosti McKinsey Europe.

Respondenti prieskumu v Európe ohodnotili spoločnosť McKinsey ako najlepšiu konzultačnú firmu v mnohých oblastiach, ako je pevné vedenie, úroveň výziev a medzinárodná mobilita. Niekoľko kancelárií spoločnosti McKinsey v Európe skončilo na prvom mieste, vrátane stratégie, energetiky, zdravotnej starostlivosti, predaja a marketingu, operácií a technológií, médií a telekomunikácií.

„Zistili sme z odpovedí respondentov, že práca v spoločnosti McKinsey a jej klienti spolu s našou kultúrou viedli k rozhodnutiam kandidátov zamestnať sa v spoločnosti McKinsey," povedal Zubin Taraporevala, partner spoločnosti McKinsey. „To ma vôbec neprekvapuje, pretože presne toto sú tie kvality, vďaka ktorým si zamestnanci firmu McKinsey v priebehu času obľúbia."

O spoločnosti McKinsey

McKinsey & Company je globálna poradenská spoločnosť v oblasti riadenia, ktorá je pevne odhodlaná pomáhať inštitúciám v súkromnom, verejnom a sociálnom sektore dosahovať trvalý úspech. Už viac ako 90 rokov je naším primárnym cieľom slúžiť ako najdôveryhodnejší externý poradca našich klientov. S konzultantmi v 133 mestách v 66 krajinách, naprieč odvetviami a sektormi prinášame klientom z celého sveta bezkonkurenčné odborné znalosti. Úzko spolupracujeme s tímami na všetkých úrovniach organizácie pri formovaní víťazných stratégií, zabezpečovaní mobilizácie za zmenu, budovaní kapacít a naštartovaní úspešnej realizácie.

Poznámka pre redaktorov: Údaje, ktoré sa používajú na zostavovanie rebríčkov a hodnotení Vault, sa zhromažďujú a overujú prostredníctvom usmerňovaných prieskumov aktívnych zamestnancov a prihlásených študentov. Informácie o poradí Vault 2020 nájdete na: https://www.vault.com/best-companies-to-work-for/consulting/vault-top-european-consulting-25.

Kontakt:

Caitlin Storhaug

Director, Global Recruiting Communications

caitlin_storhaug@mckinsey.com; +1-415-318-5046

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring