OTS: Mavenir oznamuje plnú podporu 2G a 3G na svojich konvergovaných...

TASR, 11. novembra 2020 12:51

Mavenir oznamuje plnú podporu 2G a 3G na svojich konvergovaných cloudových natívnych OpenRAN a paketových jadrách 4G/5G Jediné koncové natívne cloudové riešenie pre všetky generácie mobilných technológií

Richardson, Texas 11. novembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Mavenir, jediný poskytovateľ sieťového softvéru v odbore pre siete 4G/5G na trhu, oznamuje integráciu technológií 2G a 3G do svojej existujúcej širokopásmovej sady pre siete 4G a 5G. Nové komplexné cloudové natívne riešenie, ktoré pokrýva kompletný rad všetkých mobilných technológií - 2G/3G/4G/5G, v mobilných sieťach pre rádiový prístup aj pre paketové jadro, poskytne skutočne jedinečné riešenie umožňujúce automatizáciu mobilnej siete a agilitu webovej škály.

Pre komponent RAN budú funkcie 2G a 3G plne integrované do architektúry OpenRAN s plne kontajnerovanými CU a DU, ktoré zabezpečia technológiu Multi Radio Access Technology (vMRAT) typu „všetko v jednom“.

2G a 3G riešenia budú tiež plne integrované do základného riešenia paketu, pričom budú úplne cloudovo natívne s architektúrou založenou na službách (SBA). Toto vylepšuje existujúce konvergované paketové jadrové riešenie spoločnosti Mavenir v sieťach 4G a 5G po celom svete, ktoré už dnes poskytuje funkcie brány, a poskytuje tak úplnú integráciu mobility do 2G/3G.

Pardeep Kohli, prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti Mavenir, uviedol: „Pozorne sme načúvali našim popredným zákazníkom, ktorí nám dôverujú pri transformácii siete, a uvedomili sme si, že potrebujeme prepojiť starú technológiu s OpenRAN a cloudovými natívnymi riešeniami. Siete 2G/3G budú na mnohých trhoch stále relevantné aj po ďalšie roky. Vďaka týmto riešeniam budú naši zákazníci schopní automatizovať svoje siete a podporovať všetky mobilné technológie v natívnej cloudovej sieti.“

Toto riešenie bude obsahovať schopnosť škálovať a využívať jednu architektúru tak, aby pokryla všetky generácie (multi-G) mobilných technológií, s mimoriadne svižnou a flexibilnou konfiguráciou určenou na zrýchlenie času uvedenia na trh a vzdialenú prevádzku základnej a rádiovej prístupovej siete. Očakáva sa, že bude k dispozícii do druhého kvartálu roku 2021 na ľubovoľnej virtualizovanej a kontajnerovanej platforme, vrátane platformy WebScale Platform, čo je softvérová vrstva Open Resource Kubernetes s integrovanou softvérovou vrstvou Mavenir Telco Integration Layer (platforma ako služba). To bude riešiť potreby operátorov, pokiaľ ide o bezpečnosť, zákonné odpočúvanie, prevádzkové monitorovanie, konfigurovateľnosť a vysokú dostupnosť.

„Mavenir je jediný plne cloudový poskytovateľ softvéru v tomto priemysle a toto riešenie umožní nahradiť alebo rozšíriť tradičné riešenia budúcim overovacím riešením,“ uviedol Stefano Cantarelli, marketingový riaditeľ spoločnosti Mavenir. „Spoločnosť Mavenir je tu na to, aby bola partnerom pre našich zákazníkov a pomohla im transformovať sa do budúcnosti a poskytnúť plne dôveryhodný a plynulý prechod pre skutočne svižný a automatizovaný svet služieb a operácií. Dôverujte budúcnosti so spoločnosťou Mavenir.“

O spoločnosti Mavenir:

Spoločnosť Mavenir je jediným poskytovateľom koncových cloudových sieťových softvérových riešení. Zameriava sa na urýchlenie transformácie softvérovej siete a predefinovanie sieťovej ekonomiky pre poskytovateľov komunikačných služieb (CSP) ponúkaním komplexného end-to-end produktového portfólia naprieč každou vrstvou sieťovej infraštruktúry. Od 5G aplikačných/servisných vrstiev po paketové jadro a RAN - spoločnosť Mavenir je priekopníkom vo vývoji cloudových natívnych sieťových riešení umožňujúcich inovatívne a bezpečné zážitky pre koncových používateľov. Mavenir využíva prvenstvo v odbore VoLTE, VoWiFi, Advanced Messaging (RCS), Multi-ID, vEPC a Virtualized RAN a urýchľuje transformáciu siete pre viac ako 250+ zákazníkov CSP vo viac ako 130 krajinách a obsluhuje viac ako 50 % svetových predplatiteľov.

Chopíme sa prelomovej inovatívnej technologickej architektúry a obchodných modelov, ktoré zvyšujú svižnosť, flexibilitu a rýchlosť služieb. S riešeniami, ktoré poháňajú vývoj NFV na dosiahnutie ekonomiky na webe, ponúka Mavenir riešenia, ktoré pomáhajú CSP so znižovaním nákladov, generovaním výnosov a ochranou výnosov. Prečítajte si viac na adrese mavenir.com

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201110005332/en/

Kontakty

Maryvonne Tubb

Mavenir

PR@mavenir.com

Loren Guertin

MatterNow

mavenir@matternow.com

Kevin Taylor

GlobalResultsPR

mavenir@globalresultspr.com

Zdroj: Mavenir

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring