OTS: Lynn Shotwellová sa stáva prezidentkou a generálnou riaditeľkou...

TASR, 25. marca 2020 14:30

OTS: Lynn Shotwellová sa stáva prezidentkou a generálnou riaditeľkou spoločnosti Worldwide ERC®

Významná manažérka ľudských zdrojov v medzinárodných spoločnostiach povedie globálnu asociáciu obchodnej mobility smerom k budúcnosti pracovného trhu

Arlington, Virgínia 25. marca (TASR-OTS)(PRNewswire) - Worldwide ERC®, prestížna obchodná asociácia prinášajúca poznatky a inovácie v oblasti riadenia talentov a mobility pracovnej sily, dnes oznámila, že Lynn Shotwellová, GMS, SHRM-SCP, bude jej novou prezidentkou a generálnou riaditeľkou od 30. marca. Ako skúsená členka exekutívy asociácie prichádza Lynn Shotwellová do svojej novej pozície s históriou úspešného vedenia organizácií riadenia pracovnej sily a talentov na globálnom trhu. Má viac ako 20 rokov skúseností v oblasti migrácie, ekonomiky a ľudského kapitálu. Okrem toho bude v asociácii zárukou neustálych inovácií v rámci Worldwide ERC®, nakoľko organizácia podporuje odborníkov v oblasti mobility, ktorí sa v dnešnej globálnej ekonomike stretávajú s výzvami a príležitosťami.

„Celý tím vedenia, predstavenstvo aj ja sme veľmi radi, že budeme môcť spolupracovať s osvedčenou manažérkou Lynninho kalibru. Sme presvedčení, že má tie správne schopnosti potrebné na to, aby naša organizácia napredovala v rýchlo meniacom sa svete," hovorí Ed Hannibal, GMS, predseda predstavenstva asociácie Worldwide ERC®. „Talenty, mobilita a tvorba stratégií starostlivosti o zamestnancov sú teraz dôležitejšie ako kedykoľvek predtým. Tešíme sa na spoluprácu s Lynn, aby sme mohli našim členom a partnerom aj naďalej poskytovať nástroje a poznatky, ktoré pre svoj úspech potrebujú."

Lynn Shotwellová nastupuje do svojej novej pozície tri mesiace po odchode bývalej prezidentky a generálnej riaditeľky po dlhých a náročných snahách identifikovať ideálneho kandidáta, ktoré viedla prestížna firma sprostredkujúca kandidátov do vedenia spoločností James & Co.

„Nastupujem na túto pozíciu s jediným zámerom: zabezpečiť, aby mali naši členovia zdroje potrebné na podporu komunít, ktorým slúžia," hovorí Shotwellová. „Nadišla chvíľa, aby sme sa všetci zomkli a konfrontovali spoločne globálnu výzvu. Zastupujeme odvetvie, ktoré má za sebou dlhú históriu podpory ľudí na pracovisku, bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú alebo kde pracujú. Uisťujem vás, že Worldwide ERC® a jeho členovia si budú zodpovedne plniť svoje poslanie v rámci celosvetovej reakcie na COVID-19."

Pred vstupom do Worldwide ERC® bola Lynn Shotwellová viceprezidentkou a riaditeľkou pre globálny dosah a prevádzky v rámci Spoločnosti pre riadenie ľudských zdrojov (SHRM), najväčšej svetovej profesionálnej asociácie ľudských zdrojov. V tejto úlohe bola Shotwellová aj spolupredsedníčkou obchodného mechanizmu globálneho fóra pre migráciu a rozvoj ako aj predstavenstva organizácie World Education Services, nakoľko má na konte aj viac než dvadsať rokov skúseností s pomocou špičkovým organizáciám pri zamestnávaní pracovníkov z celého sveta.

Na začiatku svojej kariéry bola Lynn Shotwellová generálnou riaditeľkou Rady pre globálnu imigráciu (CFGI)/Americkej rady pre medzinárodnú zamestnanosť (ACIP), ktorej pomohla k výraznému rastu a viedla fúziu tejto organizácie so SHRM v roku 2018. Počas svojej pracovnej kariéry využila Lynn Shotwellová svoje poznatky z oblasti mobility aj ako lektorka a mediálna hovorkyňa. Vypovedala tiež pred Kongresom USA, v Organizácii spojených národov a na zasadnutí Svetovej obchodnej organizácie.

Viac informácií o tom, ako Worldwide ERC® ovplyvňuje budúcnosť dynamickej, inovatívnej a rastúcej mobilnej komunity nájdete na: www.worldwideerc.org.

O asociácii Worldwide ERC®

Worldwide ERC® je globálna organizácia, ktorá sa od roku 1964 angažuje v spájaní a vzdelávaní odborníkov v oblasti mobility pracovnej sily na celom svete. Spoločnosť Worldwide ERC® so sídlom vo Washingtone, DC, s kanceláriami v Londýne a Šanghaji je celosvetovým zdrojom poznatkov a inovácií v oblasti riadenia talentov z Európy, Blízkeho východu a Afriky, Ázie a v rámci celej Ameriky. Ďalšie informácie nájdete na: www.worldwideerc.org.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1137364/Lynn_Shotwell_Joins_Worldwid e_ERC.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/877035/Worldwide_ERC_Logo.jpg 

Kontakt:

Pam Anderson

ERC@sspr.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring