OTS: LG SIGNATURE: atraktívny pre interiérových dizajnérov a architektov z ce...

TASR, 20. marca 2018 14:52

LG SIGNATURE: atraktívny pre interiérových dizajnérov a architektov z celého sveta

SOUL, 20. marca 2018 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Majster umenia esencie a sofistikácie. Tak znie jednoduchá, avšak mocná filozofia spoločnosti LG SIGNATURE, luxusnej prémiovej značky, ktorá nanovo definuje koncepciu elegantného mestského životného štýlu.

Interaktívnu multikanálovú tlačovú správu nájdete tu: https://www.multivu.com/players/English/8288551-lg-signature-interior-designers-architects/

Spoločnosť LG SIGNATURE sa spojila so špičkovými interiérovými dizajnérmi, architektmi a ďalšími odborníkmi z daného odvetvia, ktorí pracujú v rôznych metropolách sveta vrátane Veľkej Británie, Nemecka a Austrálie, kde sa už značka LG SIGNATURE etablovala, aby zakomponovala produkty LG SIGNATURE do elegantného mestského životného štýlu.

Najnovšia kampaň sa sústredí na interiér, tvorbu a dizajn. Kľúčový moment v propagácii odkazu a filozofie značky však príde práve zo strany týchto vplyvných odborníkov a ich zakomponovania produktov LG SIGNATURE v domácnostiach.

LG SIGNATURE sa podpísalo pod dizajn obytných priestorov mnohých osobností a pomáhalo v dosahovaní lepších výsledkov a úspechov v ich profesionálnej kariére. Vplyvní odborníci teraz ponúkajú pohľad na to, ako produkty tejto značky oživili ich životný priestor.

Známy architekt z Nemecka Hadi Teherani vyjadril časť filozofie značky, keď povedal: „Dobrý dizajn musí byť funkčný, ale musíte sa v ňom zároveň cítiť aj pohodlne," a to je zrejmé aj z využitia produktov LG SIGNATURE v jeho vlastnej rezidencii. Jeho kolega Ashley Hicks, skvelý anglický interiérový dizajnér, dodal: „Dom by mal vystihovať osobnosť svojho majiteľa, odhaľovať jeho záľuby, dávať najavo čím žije a byť zároveň pohodlný na bývanie a lahodný pre oči." To je presne to, o čo sa LG SIGNATURE usiluje.

Podobné pocity zdieľali aj ostatní odborníci, ktorí sa zúčastnili tejto ambicióznej kampane, najmä Darren Palmer, interiérový dizajnér a osobnosť známa z televíznych obrazoviek v Austrálii; Stefan Diez, priemyselný dizajnér z Nemecka; Andrea Savageová, partnerka a projektová riaditeľka v agentúre interiérového dizajnu v Singapure; Daphne Teová, riaditeľka pre investície zo Singapuru; Jason Pomeroy, eko-architekt, akademik, autor a osobnosť známa z televízie zo Singapuru a Khalid Shafar, interiérový dizajnér zo Spojených arabských emirátov.

Spolupráca s osobnosťami z piatich svetových regiónov dokazuje, že filozofia a odkaz spoločnosti LG SIGNATURE sú atraktívne všade na svete. Vysoká miera sofistikovanosti a vkus sa cenia bez ohľadu na krajinu, preto využite šancu preskúmať nespočetné množstvo spôsobov využitia prémiových produktov od spoločnosti LG SIGNATURE.

LG SIGNATURE

LG SIGNATURE je ultra prémiová značka spoločnosti LG Electronics. Spojením toho najlepšieho z technológie a dizajnu LG pod jednou značkou ponúka spoločnosť LG SIGNATURE spotrebiteľom kolekciu, ktorá sa vyznačuje jemnou eleganciou a špičkovým výkonom. Sortiment produktov LG SIGNATURE v súčasnosti zahŕňa chladničku typu door-in-door, práčku TWINWash, špeciálnu čističku vzduchu a ocenenú tapetovú OLED televíziu „W7". Všetky produkty značky LG SIGNATURE majú jednu spoločnú črtu: kvalitu bez kompromisov a dôraz na esenciu. Produkty spoločnosti LG SIGNATURE získali množstvo ocenení vo svojom odvetví za technologické inovácie a sofistikovaný dizajn, medziiným Cenu za najlepšiu inováciu od CES za rok 2017, Zlatú cenu iF 2016 a Cenu Red Dot za dizajn v roku 2016.

Kontakt pre médiá:  Caridee Kim Email: Caridee.Kim@hkstrategies.com  D: +82 2 2287 0929

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring