OTS: Leteckej spoločnosti Hainan Airlines udelili uznanie 5-hviezdičkových...

TASR, 19. júna 2019 15:18

OTS: Leteckej spoločnosti Hainan Airlines udelili uznanie 5-hviezdičkových aerolínií SKYTRAX už deviaty raz za sebou

Paríž 19. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - 18. júna parížskeho miestneho času medzinárodná ratingová organizácia leteckej dopravy SKYTRAX oznámila víťazov cien SKYTRAX World Airline Awards 2019. Spoločnosť Hainan Airlines získala od SKYTRAX už deviatykrát za sebou uznanie päťhviezdičkovej leteckej spoločnosti a zaradila sa medzi 7 najlepších dopravcov rebríčku SKYTRAX. Umiestnila sa tiež na najvyššom mieste v kategóriách hodnotiacich pohodlie v triede business (Best Business Class Komfort Amenities), najlepšie letecké spoločnosti v Číne (Best Airlines in China) a najlepší personál aerolínií v Číne (Best Airline Staff in China).

Prezident SKYTRAX Edward Plaisted odovzdal na slávnostnom ceremoniáli ocenenie pre 5-hviezdičkové aerolínie SKYTRAX prezidentovi spoločnosti HNA Group Chen Fengovi. Edward Plaisted pri tejto príležitosti uviedol: „Hainan Airlines sa v roku 2019 stávajú 5-hviezdičkovou leteckou spoločnosťou SKYTRAX už deviatykrát. Za posledných 9 rokov tento dopravca naďalej  prichádzal s inováciami a novinkami v kvalite. Kombináciou tradičných čínskych zvykov a medzinárodných trendov sa spoločnosti Hainan Airlines darí zostávať výraznou globálnou spoločnosťou ovplyvnenou východnou kultúrou. Chen Feng pri prijímaní ocenenia uviedol: „Je pre nás cťou, že sme opäť získali uznanie od čínskych a medzinárodných cestujúcich v podobe ceny SKYTRAX World Airline Awards 2019. Bez dlhodobej dôvery a podpory by to nebolo možné. Toto ocenenie patrí aj nášmu globálnemu personálu, ktorý svojou bezkonkurenčnou kreativitou pomohol premeniť spoločnosť Hainan Airlines na vynikajúcu globálnu leteckú skupinu. Za posledný rok spoločnosť Hainan Airlines modernizovala svoje produkty a optimalizovala služby s cieľom vytvoriť bezkonkurenčný zážitok z leteckej dopravy. Spoločnosť spolupracuje s renomovanou dizajnérskou firmou PriestmanGoode pri tvorbe nového vizuálneho dizajnu „Dream Feather" (snové pierko). Trojročný projekt britskej firmy priniesol revolúciu v skúsenosti cestujúcich od odbavenia až po pristátie. So zavedením novej triedy Premium Economy, ktorá poskytuje novú možnosť pre medzinárodných cestujúcich uzrelo svetlo sveta aj lietadlo 787-9 Dreamliner spoločnosti Hainan Airlines s interiérom „Dream Feather".

Hainan Airlines je operátor, ktorého zaujíma spätná väzba od zákazníkov, a preto reagovala na požiadavky svojich cestujúcich a modernizovala špeciálne programy Care More, ktorých cieľom je venovať osobitnú pozornosť špeciálnym potrebám detí, tehotných matiek a starších pasažierov na palube.

Kulinárske služby kuchára Haia spoločnosti Hainan Airlines prešli tiež transformáciou. Aerolínie zintenzívnili spoluprácu s riaditeľmi výskumu a vývoja popredných medzinárodných reštaurácií, slávnymi šéfkuchármi reštaurácií ocenených michelinskou hviezdou a päťhviezdičkovými hotelmi, aby cestujúcim poskytli autentické čínske a západné pochúťky vo výške 9 000 metrov.

Hainan Airlines prevádzkuje viac ako 2 000 domácich a medzinárodných liniek v Ázii, Európe, Severnej Amerike a Oceánii a lieta do 63 miest mimo svojho domáceho trhu v Číne. Od svojho prvého letu v roku 1993 nemala spoločnosť Hainan Airlines za 26 rokov prevádzky významnú nehodu a na konte má tak viac ako 7 miliónov hodín bezpečných letov. Pri pohľade do budúcnosti plánuje spoločnosť Hainan Airlines ďalej využiť svoj globálny pohľad na modernizáciu svojho kompletného balíka produktov a služieb s cieľom poskytnúť cestujúcim z celého sveta bezkonkurenčné zážitky z letu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/924610/Hainan_Airlines_SKYTRAX_5_Star_Award.jpg

Kontakt: Hainan Airlines Product and Branding Department, +86-898-6996-5184

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring