OTS: LC WAIKIKI predstavuje kolekciu Jar - leto 2018

TASR, 22. marca 2018 10:05

ISTANBUL, 20. marca 2018 (TASR/OTS/PRNewswire) --

Ohromujúca dámska kolekcia od LC Waikiki

LC Waikiki spája kľúčové časti sezóny. V kolekcii Jar - leto 2018, "Luxusná užitočnosť", "Ležérny piatok", "Nablýskaný šport", "Glam 90-tych rokov", "Retro námorníctvo", "Do divočiny" a "Príroda volá" ponúka ženám príležitosť prezentovať svoj štýl najlepším možným spôsobom. Kolekcia Luxusná užitočnosť, kde sú kombinované vzory kaki a modrých tónov s grilovým vzorom, perlami a detailom rybárskej siete, je použitá s pozlátenou potlačou, džersejom a džínsovými látkami. Kolekcia Ležérny piatok, ktorá sa spája s pohodlím piatku, je pretvorená tak, že sa klasická kocka zo všetkých čias spája s farbou burgundy. Čipka a prúžkové detaily pridávajú moderný dotyk Ležérnemu piatku.

(Logo: http://mma.prnewswire.com/media/610113/LC_Waikiki_Logo.jpg )

(Fotografia: https://mma.prnewswire.com/media/655877/LC_Waikiki_Spring_Summer_Womens_2018.jpg )

(Fotografia: https://mma.prnewswire.com/media/655878/LC_Waikiki_Spring_Summer_Womens.jpg )

(Fotografia: https://mma.prnewswire.com/media/655879/LC_Waikiki_Spring_Summer_Mens.jpg )

(Fotografia: https://mma.prnewswire.com/media/655880/LC_Waikiki_Spring_Summer_Mens_2018.jpg )

Farebná kolekcia pre pánov od LC Waikiki

Pánska kolekcia Jar - Leto 2018 od spoločnosti LC Waikiki odráža energiu farieb, vytvára charizmatické siluety priečnych pruhov, ktoré sú dôležitými trendmi sezóny, presúva modely s malou sloganovou grafikou. Maskovací vzor sa mení na rôzne formy, ktoré nás konfrontujú s pohodlným a praktickým vzhľadom, ktorý je určený na prehodnotenie budúcnosti. Vojenské efektívne grafiky sú výrazne použité na kapsáčových nohaviciach, ktoré sú kombinované so svetrami na zips a dlhými tričkami. Téma je určená pre tých, ktorí sa nevzdávajú rebelských džínsových bikerských búnd a jogger nohavíc. Symbolom mäkkosti je ružová, ktorá je v téme zmiešaná s dominantnou stránkou antracitovej farby. Vzory sú použité so zmiešanými dizajnami a prenášajú kúsky nadmerných veľkostí do skríň.

O LC Waikiki

Spoločnosť LC Waikiki, ktorá bola založená v roku 1988 a poskytuje služby pod LC Waikiki Magazacilik od roku 1997, oblieka svet svojou misiou "Všetci si zaslúžia byť dobre oblečení" a predstavou "prístupnej módy". LC Waikiki udržiava svoje rastové dobrodružstvo už 30 rokov v Turecku i v zahraničí. Spoločnosť LC Waikiki, líder konfekčného odevného priemyslu, dnes poskytuje služby v 38 krajinách s viac ako 840 obchodmi a približne 42 000 zamestnancami.

http://www.lcwaikiki.com

Zdroj: LC Waikiki

KURUMSAL.ILETISIM@lcwaikiki.com,

HIKMETECE.OZCU@Lcwaikiki.com, +90-0537-706-65-18

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring