OTS: Krypto platforma Zloadr spúšťa novú menovú kalkulačku

TASR, 5. februára 2018 10:29

Londýn, 5. februára (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Zloadr, jedna z popredných svetových kryptomenových platforiem, oznámila, že spúšťa novú online kalkulačku pre prevody kryptomeny, ktorú pripojí k svojim existujúcim digitálnym nástrojom. Kalkulačka funguje ako automatický prevodník svetových mien a kryptomien a umožňuje užívateľom prevádzať celý rad svetových mien, mien s núteným obehom (fiat meny) vydávaných vládami určitých krajín na hodnotu rôznych kryptomien a naopak, ľahko a rýchlo. Očakáva sa, že kalkulačka bude konkurovať existujúcim nástrojom určeným na konverziu.

Z prvých štatistík vyplýva, že medzi najčastejšie prevádzané kryptomeny momentálne patrí Bitcoin (BTC), ktorý zároveň zaujíma popredné miesto na rebríčku trhovej kapitalizácie. Bitcoin sa objavuje najčastejšie v spojení s americkým dolárom (USD) a britskou librou (GBP). Ethereum (ETH), druhá mena v poradí, je u užívateľov tiež veľmi obľúbená.

Nová menová kalkulačka spoločnosti Zloadr je považovaná za jeden z najkomplexnejších online konvertorov, ktoré dnes majú užívatelia internetu k dispozícii. Zahŕňa nielen meny s núteným obehom (fiat meny) od afganského afgánu (AFN) po zimbabwiansky dolár (ZWL), ale takisto kryptomeny ako je bitcoin, litecoin (LTC), ethereum, ethereum classic (ETC), ripple (XRP) a dash (DASH). Spoločnosť Zloadr, ktorá bola založená v roku 2015, realizovala počiatočnú ponuku Coin vlastného tokenu vlani predtým, než naplno spustila publikačnú platformu.

Uvedenie digitálnej menovej kalkulačky spoločnosti Zloadr nasleduje nedávnu expanziu platformy na medzinárodné trhy a je posledné z dlhej rady zaujímavých oznámení, ktoré spoločnosť realizovala. V nadväznosti na spoluprácu s denníkom The Guardian v Nigérii a so začatím nového projektu pre smart kontrakty DocTailor, spoločnosť Zloadr takisto nedávno uviedla, že čoskoro obnoví vybrané funkcie svojich internetových stránok, aby boli k dispozícii v rôznych jazykových mutáciách, ako je napríklad španielčina, nemčina, portugalčina, čínština, japončina, indonézština a ruština.

V čase, keď záujem o kryptomeny a technológiu blockchain expanduje aj mimo rámca hlavných trhov, ako je Spojené kráľovstvo a Spojené štáty americké, preukazuje spoločnosť Zloadr silnú schopnosť udržať si nielen svoju pozíciu, ale tiež preukazuje záujem o medzinárodnú základňu používateľov. Využíva celý rad online nástrojov v rôznych jazykových mutáciách, rovnako ako nový prevodník pre prepočet mien a kryptomien. Očakáva sa, že nová kalkulačka spoločnosti Zloadr bude patriť medzi funkcie, ktoré budú k dispozícii v rôznych jazykových verziách, spolu s kalendárom počiatočných verejných ponúk Coin a zoznamom trhovej kapitalizácie kryptomien.

O platforme Zloadr

Zloadr je prvá virálna digitálna publikačná platforma q na báze blockchainu riadená najvplyvnejšími predstaviteľmi trhu. Zloadr distribuuje obsah a vytvára príjmy pre tvorcov obsahu na celom svete.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180201006029/en/

Zdroj: Zloadr

Kontakt:

Zloadr Limited

Dominic Brown

+44 7951 811 718

Chief Operation Officer

dominic@zloadr.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring