OTS: Krypto platforma rozširuje dostupnosť s novými jazykovými verziami

TASR, 5. februára 2018 10:36

Londýn, 5. februára (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Zloadr, jedna z popredných svetových kryptomenových platforiem, oznámila, že spustí v najbližšej budúcnosti vybrané časti obľúbeného obsahu a online nástrojov v širokej rade alternatívnych jazykov. Spoločnosť Zloadr sa snaží zlepšiť dostupnosť svojej platformy vo svete a preklenúť značnú medzeru medzi online informáciami a medzinárodnými obchodníkmi, preto sa očakáva, že špecifické aspekty platformy by mali byť k dispozícii v španielčine, nemčine, portugalčine, francúzštine, taliančine, indonézštine, ruštine, čínštine, japončine a ďalších jazykoch.

Novinky o sústavnej snahe spoločnosti Zloadr o zlepšenie jej zastúpenia vo svete, lepšiu viditeľnosť a dostupnosť, prichádzajú v čase, keď záujem o kryptomeny a technológiu blockchain na celom svete rapídne stúpa. Tým sa zvyšuje potreba, aby takéto platformy ako je Zloadr, rozširovali svoje medzinárodné služby pre uspokojenie stále rastúceho dopytu, rovnako ako potrieb, požiadaviek a preferencií rozrastajúcej sa základne zákazníkov.

V mnohých krajinách sa objavujú náznaky, že sa tešia na "krypto" budúcnosť. V Španielsku sa kryptomena Dash (DASH) spojila so spoločnosťou Bitnovo, aby priniesla kryptomenu do viac ako 10 000 španielskych maloobchodov, v Portugalsku bolo nedávno zverejnené, že na kryptomeny nebudú uplatňované žiadne dane, v Rusku centrálna banka navrhla nadnárodnú kryptomenu, v Japonsku sa kryptomena stávajú súčasťou národnej kultúry najrýchlejšie.

Počiatočné spustenie viacerých jazykových mutácií bude zahŕňať väčšinu najobľúbenejších online nástrojov platformy a informačné služby, ktoré sú pravidelne navštevované zahraničnými užívateľmi platformy Zloadr. Medzi tieto funkcie patrí kalendár ICO, kalkulačka pre prevod kryptomien a zoznam trhových kapitalizácií kryptomien. Očakáva sa, že ďalšie funkcie a nástroje budú spustené vo viacerých jazykoch neskôr.

Tím Zloadr vybral na začiatok svojej expanzie tri najužitočnejšie a najprínosnejšie online nástroje. Kalendár ICO zaznamenáva minulé, aktuálne a nastávajúce počiatočné ponuky, zatiaľ čo kalkulačka prevodov mien prepočítava rôzne kryptomeny, aby pomohla užívateľom určiť, kedy je najlepší čas pre nejakú transakciu. Zoznam trhovej kapitalizácie kryptomien, ako posledný nástroj, jasne zobrazuje trhovú kapitalizáciu všetkých tokenov a coin v obehu a poskytuje komplexný prehľad stavu na trhu.

Uvedenie ponuky vo viacerých jazykových mutáciách je posledným z rýchlej série oznámení o expanzii, ktoré spoločnosť Zloadr urobila od začiatku roka. V niekoľkých posledných týždňoch tiež spoločnosť Zloadr uviedla, že nadviazala spoluprácu s denníkom The Guardian v Nigérii, aby rozšírila dosah svojej publikačnej činnosti v oblasti kryptomien. Ale asi najzaujímavejšie oznámenie bolo urobené v súvislosti s novým projektom zakladateľa platformy Zloadr: platforma pre smart kontrakty známa ako DocTailor.

Tím Zloadr sústavne hľadá nové cesty, ako podporiť širokého prijatie technológie blockchain a prezentovať benefity kryptomien. Tým pomáha zabezpečiť, aby platforma zostala jedným z popredných svetových zdrojov informácií o kryptomenách, ponúkala užívateľom najaktuálnejšie dôležité správy, najnovšie informácie o trhovej kapitalizácii a digitálnu podporu pre obchodníkov, multijazykový kalendár ICO a kalkulačku na prevod mien.

O platforme Zloadr

Zloadr je prvá virálna digitálna publikačná platforma na báze blockchain riadená najvplyvnejšími predstaviteľmi trhu. Zloadr distribuuje obsah a vytvára príjmy pre tvorcov obsahu na celom svete.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180201006035/en/

Zdroj: Zloadr Limited

Kontakt:

Zloadr Limited

Dominic Brown

+44 7951 811 718

Chief Operation Officer

dominic@zloadr.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring