OTS: Komerční banka bude svoju digitálnu budúcnosť vytvárať v spolupráci s...

TASR, 21. januára 2021 16:34

Komerční banka bude svoju digitálnu budúcnosť vytvárať v spolupráci s firmou Syncordis 

Praha 21. januára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Komerční banka tento rok začne postupnú migráciu na novú softvérovú platformu od spoločnosti Temenos. Firma Syncordis túto platformu dodá a vykoná jej implementáciu. Jedná sa o jednu z najdôležitejších investícií Komerční banky v histórii, ktorej cieľom je posunúť digitalizáciu bankových služieb v Českej republike na špičkovú referenčnú úroveň.

"Podpísanie zmluvy s firmami Syncordis a Temenos pre nás predstavuje strategickú investíciu do budúcnosti. Ide o dôležitý míľnik v histórii Komerční banky, ktorý potvrdzuje našu poprednú pozíciu v digitalizácii českého bankového trhu. Spoluprácu s partnermi, ktorí zdieľajú náš prístup k inováciám a umožnia nám využívať tie najmodernejšie technológie v prospech našich klientov, považujeme za prirodzenú a neoddeliteľnú súčasť našej práce," povedal Jan Juchelka, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Komerční banky, a dodal: „Hlavným a prirodzeným cieľom tejto investície je rast spokojnosti našich zákazníkov a celkové zlepšenie kvality našich služieb."

Pierre Servais, obchodný riaditeľ firmy Syncordis pre Európu, Blízky východ a Afriku, povedal: „Sme nadšení, že sa nám naskytla príležitosť strategicky spolupracovať s Komerční bankou v jej úsilí pri zlepšovaní svojich hlavných bankových systémov a zavádzaní digitalizácie. Inovácie a odhodlanie k transformácii sú v dnešnom neustále sa meniacom svete kľúčové. Vďaka výkonnej technológii firmy Temenos a dlhoročným skúsenostiam firmy Syncordis s implementáciou tejto technológie potom bude môcť Komerční banka využívať nové možnosti digitálneho bankovníctva a ponúknuť svojim zákazníkom nové služby, postavené na špičkovej technológii."

Súčasťou dlhodobého partnerstva Komerční banky s firmou Syncordis je dodávka a implementácia bankového softvérového riešenia firmy Temenos, ktoré banke a jednotlivým pobočkám umožní pokračovať v digitalizácii, zjednoduší zavádzanie nových produktov, zlepší bezpečnosť a prinesie trvalo udržateľné obchodné príležitosti. Komerční banka je úplne prvým klientom firmy Syncordis vo východnej Európe.

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1423334/Komercni_banka_Logo.jpg

k.ots Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1423335/Syncordis__Logo.jpg

Kontakt: Pavel Zúbek , KB Communication,  Mobile: +420 725 420 107, pavel_zubek@kb.cz 

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring