OTS: Kaufland odmení zákazníkov predajní, kde sa nakupuje najviac slovenských...

TASR, 26. septembra 2019 13:19

OTS: Kaufland odmení zákazníkov predajní, kde sa nakupuje najviac slovenských výrobkov

Bratislava 26. septembra (TASR-OTS) - Kaufland je v ponuke sortimentu slovenských výrobkov lídrom, podľa prieskumu GfK z júla 2019 má v priemere najviac vystavených slovenských výrobkov. Teraz prichádza s novou súťažou, vďaka ktorej za nákup slovenských výrobkov čakajú zákazníkov vo víťazných predajniach lákavé zľavy.

Kaufland si na podpore slovenských výrobcov zakladá. Aj preto pred pár mesiacmi umiestnil k vchodom do svojich predajní tabule oznamujúce počet predaných produktov s domácim pôvodom. V posledný septembrový týždeň navyše spúšťa nový projekt, ktorého cieľom je podpora predaja slovenských výrobkov. Súťaž s názvom „Nakupujte so srdcom“ potrvá od 26. septembra do 6. novembra. Počas tohto obdobia si reťazec posvieti na to, v ktorých obchodných domoch sa týchto produktov predá najviac.

„Zákazníci v troch víťazných predajniach s najvyšším počtom predaných slovenských výrobkov sa budú môcť v predvianočnom období tešiť na špeciálne zľavy až do výšky 50 % na vybrané skupiny tovarov. Aj takto chceme podporovať domácu produkciu, pretože v ponuke slovenských výrobkov sme lídrom,“ vysvetľuje hovorkyňa spoločnosti Kaufland Lucia Langová. Pravidlá súťaže aj viac informácií zákazníci nájdu na stránke www.kaufland.sk/nakupujtesosrdcom.

Pre Kaufland je podpora slovenských dodávateľov pevne zakotvená vo filozofii spoločnosti. Okrem podpory slovenských dodávateľov ovocia a zeleniny spustil vlani aj projekt 100% slovenské mäso, v rámci ktorého najskôr uviedol na pulty predajní hovädzie mäso zo zvierat, ktoré boli narodené, vychované, zabité a spracované na Slovensku. Tento rok pridali do ponuky aj bravčové mäso so 100 % slovenským pôvodom. Zároveň na pultoch predajní nájdu zákazníci produktový rad Z lásky k tradícii. Pod týmto označením sa skrývajú produkty vyrobené zo slovenských surovín domácimi dodávateľmi podľa tradičných receptúr. V 64 predajniach sú v ponuke aj produkty od malých regionálnych dodávateľov. Tieto aj všetky ostatné slovenské výrobky sú jasne označené srdiečkom vyplneným slovenskou vlajkou.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring