OTS: Kantonský veľtrh bude mať po 63. rokoch online podobu

TASR, 16. apríla 2020 9:38

Guangzhou, Čína 16. apríla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Čínsky dovozno-vývozný veľtrh (Kantonský veľtrh) bude mať v polovici júna už 127. reprízu, tentokrát však kvôli pandémii infekcie COVID-19 v online podobe.

„Po viac ako šiestich desaťročiach nepretržitého úsilia sa kantonský veľtrh stal najväčším komplexným medzinárodným obchodným veľtrhom Číny s najdlhšou históriou, najväčším počtom komodít a zákazníkov a najlepšími obchodnými výsledkami," uviedol Ren Hongbin, zástupca ministra obchodu. „Navrhuje sa, aby sa jeho 127. repríza konala online namiesto fyzickej výstavy. Je to pragmatická reakcia na pandémiu COVID-19 a zásadná iniciatíva v oblasti rozvoja inovácií."

Čína sa ako neoddeliteľná súčasť svetovej ekonomiky usiluje o udržanie stability globálneho priemyselného a dodávateľského reťazca, pričom väčšina tovární a spoločností už obnovila bežnú prevádzku. Kantonský veľtrh sa zaväzuje podporovať neobmedzený obchod so svojimi globálnymi partnermi. Prvý virtuálny kantonský veľtrh vytvorí online medzinárodnú obchodnú platformu s kvalitnými a špeciálnymi výrobkami zastupujúcimi 16 hlavných vývozných kategórií, ako sú domáce spotrebiče, spotrebný tovar, textil, lekárska a zdravotná starostlivosť.

Kantonský veľtrh, ktorý je založený na vyspelých informačných technológiách, bude poskytovať nepretržité online služby zamerané na propagáciu výrobkov, párovanie ponuky a dopytu a obchodné rokovania. Umožní tak čínskym aj medzinárodným podnikom zadávať objednávky na diaľku.

Kantonský veľtrh okrem toho vytvorí cezhraničnú zónu elektronického obchodu s cieľom preskúmať nové možnosti efektívneho medzinárodného obchodu a podporiť množstvo značkových podnikov so zameraním na elektronický obchod. Veľtrh tiež poskytne vystavovateľom živé vysielanie, prostredníctvom ktorého budú môcť propagovať svoje výrobky cez vlastné streamovacie kanály. Živý prenos bude prebiehať 24 hodín denne, 7 dní v týždni a umožní divákom priame rokovania alebo propagáciu hromadného marketingu.

„Budeme aktívne mobilizovať všetky sily, zlepšovať technickú úroveň, rozširovať počet zvýhodnených podnikov, zlepšovať podporné služby a online skúsenosti všetkých podnikov. Zaväzujeme sa usporiadať mimoriadne vydarený „online kantonský veľtrh" so zvláštnym významom prostredníctvom osobitných opatrení v tejto bezprecedentnej dobe. Budeme sa tešiť na vašu online účasť a pozornosť, ktorú venujete veľtrhu," povedal Li Xingqian, riaditeľ odboru zahraničného obchodu ministerstva obchodu.

Viac informácií nájdete na: http://www.cantonfair.org.cn/en/  

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1155609/Canton_Fair.jpg

Kontakt: Chloe Cai, +86-20-8913-8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring