OTS: Jelurida zverejnila informačný zdroj o platforme Ardor pod názvom „Ardor...

TASR, 22. októbra 2018 11:18

OTS: Jelurida zverejnila informačný zdroj o platforme Ardor pod názvom „Ardor Learning Hub“ a vyhlásila súťaž používania „lightweightových kontraktov“ o 21.000 amerických dolárov, aby podnietila zapojenie podnikov do platformy Ardor

Lugano, Švajčiarsko 22. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Po nedávnych oznámeniach spoločnosti Dominium, že ich realitný projekt bude fungovať na Ardor blockchainovej platforme na poskytovanie služieb ako oficiálne štvrté dieťa blockchainu, Jelurida dnes verejne uviedla na trh Ardor Learning Hub (v preklade vzdelávacie centrum Ardoru). Tento nový informačný zdroj poskytuje obrovské množstvo dokumentov a tutoriálov. Tieto pomôcky sú špecificky navrhnuté tak, aby pomáhali podnikom a ich IT tímom začať reálne zvažovať, ako čo najlepšie zvýšiť cenu toho, čo firmy ponúkajú a to prostredníctvom blockchainu.

(Photo: https://mma.prnewswire.com/media/772409/Jelurida.jpg)

Zúčastni sa akcie "Ardor Online Hackathon 2018"

Jelurida je nadšená tým, že môže oznámiť novú iniciatívu, ako rozšíriť svoju komunitu developerov a obchodných partnerov. Od dnes do 6. decembra beží akcia "Ardor Online Hackathon 2018", ktorá otvorene vyzýva všetkých developerov, aby sa zúčastnili troch výziev na použitie "lightweightových kontraktov" na zautomatizovanie obchodných procesov v technológii blockchainu. Tieto výzvy zahŕňajú obchodovanie s kryptomenami, ukladanie dát a streaming, a overovanie totožnosti. Jelurida bude udeľovať ceny na prvom, druhom a treťom mieste, a to 4 000, 2 000, a 1 000 amerických dolárov za každú výzvu. Detaily môžete nájsť na webstránke Jelurida tu Jelurida's website a developeri sa môžu prihlásiť tu here a následne obdržia email so všetkými informáciami o Hackathone.

Ardor ako jediná platforma poskytujúca kompletnú službu blockchainu 

Jelurida uviedla na trh odvážne vyjadrenie, ktorým vyzýva Amazon AWS a Microsoft Azure poskytovať blockchain ako službu na cloudovej platforme. Jelurida ďalej podrobne demonštrovala, že platforma Ardor ako jediná platforma ponúkajúca kompletnú službu blockchainu, poskytuje aktualizovanú decentralizovanú bezpečnosť a rýchlejšie uvádza na trh blockchain tak, aby sa do neho mohli zapojiť nové podniky. Celé vyhlásenie tu: (full statement).

Prvky Ardor verzie 2.1.2 pripravené na trh 

Na začiatku októbra uviedla Jelurida na trh Ardor verziu 2.1.2 s jedným novým prvkom na otestovanie a tromi novými prvkami mainnetu pripravenými na trh: ľahko integrovateľné "lightweightové kontrakty", ktoré umožňujú vyhnúť sa nákladnému sťahovaniu dát (testujú sa); jednoduché "Transaction Vouchers", ktoré eliminujú finančné kybernetické podvody; okamžité obchodovanie s kryptomenami cez "Changelly" priamo v rozhraní Ardoru, a päť foriem sponzoringu poplatkov za mesačné hedgingové transakcie na blockchaine, ktoré ukončujú poplatky používateľov. Celé vyhlásenie tu: (full statement). O Jeluride 

Jelurida je blockchainová spoločnosť, ktorá umožňuje podnikom budovať decentralizované aplikácie a služby využívajúc technológie Nxt a Ardor. V rámci riešenia blockchainu ponúkame rozšíriteľný algoritmus "proof-of-stake" s jedinečnou štruktúrou rodičovského zámku, ktoré vznikli na vrchole 5 - ročného výskumu softwaru a skúseností s ich produkciou.

Kontakt:

Veronica Torras, Marketing a rozvoj obchodu, marketing@jelurida.com

Source: Jelurida

+31-611250946

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring