OTS: Jeff Doyle z Apstry vydáva novú knihu zameranú na intent-based networking

TASR, 15. júna 2020 10:36

Jeff Doyle zo spoločnosti Apstra vydáva prvú knihu pre nechápavých zameranú na intent-based networking.

Nová kniha predstavuje plán pre spoločnosti vyvíjajúce intent-based architektonický rámec, ktorý organizáciám umožňuje transformovať všetky aspekty siete.

Menlo Park, Kalifornia 15. júna (TASR/OTS/PRNewswire) - Jeff Doyle, člen technického personálu v spoločnosti Apstra, ktorá je priekopníkom v oblasti intent-based networking a zároveň nadnárodnou softvérovou spoločnosťou, ktorá automatizuje sieť dátových centier, dnes vydal svoju prvú knihu pre nechápavých zameranú na intent-based networking (Intent-Based Networking for Dummies). Kniha poskytuje návod pre spoločnosti, ktoré využívajú intent-based networking (IBN) pre architektonický rámec, ktorý umožňuje organizáciám transformovať sieťovú architektúru a operácie s IBN.

"V posledných rokoch sa intent-based networking stalo horúcim slovom, mnohé organizácie si kladú za cieľ implementovať ho, ale len málo z nich skutočne rozumie, ako na to," povedal Jeff Doyle, člen technického personálu v spoločnosti Apstra a autor knihy Intent-Based Networking for Dummies (Intent-based networking pre nechápavých).

"Touto knihou sa snažíme objasniť, čo v skutočnosti IBN je, čo tvorí solídny plán implementácie a kde táto technológia zapadá v rámci digitálnej transformácie."

Metóda Intent-based networking, ktorú Doyle opisuje vo svojej knihe, je kľúčovým prvkom úspechu digitálnej transformácie. Príliš mnohým organizáciám však chýbajú zdroje na to, aby pochopili, ako implementovať túto architektúru a využiť jej výhody na podporu úsilia v oblasti digitálnej transformácie. Od konkrétnych prípadov použitia až po stratégie zavádzania kniha ponúka jedinečný prehľad o transformujúcich a operačných sieťach tým, že podporuje rýchle zmeny, vytvára autonómnejšiu sieť počas jej životného cyklu a poskytuje aktuálne informácie o sieti.

"Organizácie, ktoré neupravujú svoje prevádzkové postupy, sú trikrát častejšie neúspešné pri transformácii digitálneho podnikania," uviedol Mansour Karam, prezident a zakladateľ spoločnosti Apstra.

"V spoločnosti Apstra poskytujeme našim zákazníkom podporu potrebnú na prispôsobenie prevádzkových postupov a implementáciu sietí založených na zámeroch, aby sme vytvorili agilnú sieť, ktorá podporuje zmeny. Dúfame, že táto kniha naplní organizácie všetkými typmi vedomostí, ktoré potrebujú, aby podnikli prvé kroky k tejto transformácii."

Doyle má viac ako 30-ročné skúsenosti špecializujúce sa na IBN, IP protokoly, komplexnú politiku BGP, SDN/NFV a dátové centrá. Navrhol alebo asistoval pri navrhovaní rozsiahlych sietí IP a IPv6 v 26 krajinách na šiestich kontinentoch. Doyle pracoval ako autor tvorby softvérových sietí a kníh ako CCIE Professional Development: Routing TCP/IP, I a II; OSPF a IS-IS: Výber IGP pre veľké siete; a Softvérovo definované siete: Anatómia OpenFlow.

Doyle posúva čitateľov hlbšie do reality IBN. Medzi konkrétne témy patria:

-- základné charakteristiky intent-based networking;

-- plánovanie úspešnej sieťovej architektúry založenej na zámeroch;

-- získavanie prehľadov uskutočniteľných pomocou analýz založených na zámeroch;

-- dôležitosť neustálej automatizácie a validácie v prevádzke;

-- ako rýchlo nasadiť zložité architektúry a zabezpečiť ich úspech aj po fáze implementácie.

Apstra je popredná spoločnosť zameraná intent-based networking, ktorá pomáha zákazníkom skrátiť čas pri spoľahlivom poskytovaní služieb v oblasti infraštruktúry a pritom zároveň rieši prevádzkové problémy po zavedení infraštruktúry. IBN služby spoločnosti Apstra umožňujú výkonnejšiu, nákladovo efektívnejšiu a agilnejšiu sieť a uvoľňujú cenné zdroje zamerané na obchodné iniciatívy. Apstra bola vytvorená architektmi a prevádzkovateľmi pre architektov a prevádzkovateľov.

Stiahnite si kópiu knihy Intent-Based Networking for Dummies, https://go.apstra.com/en/intent-based-networking-for-dummies. Prečítajte si viac informácií o spoločnosti Apstra a o tom, ako využívať intent-based networking, na stránke apstra.com.

O spoločnosti Apstra, Inc

Apstra® je nadnárodná softvérová spoločnosť, ktorá dodáva jednotné riešenie na automatizáciu architektúry a prevádzky siete dátových centier. Vlajková loď spoločnosti Apstra, produkt AOS, umožňuje organizáciám automatizovať všetky aspekty navrhovania, budovania, zavádzania a prevádzkovania ich sietí, čo im umožňuje rýchlo a spoľahlivo vykonávať zmeny v sieťach, pričom efektívne využívajú ľudský kapitál a zbavujú sa záväzkov voči dodávateľom hardvéru. Organizácie využívajúce AOS zaznamenali viac ako 80-percentné zníženie OpEx, 99-percentné zlepšenie agility a viac ako 70-percentné zvýšenie spoľahlivosti. AOS využíva pokročilú analytiku založenú na zámeroch spoločnosti Apstra na nepretržité overovanie siete, čím eliminuje zložitosť, zraniteľné miesta a výpadky, ktoré vedú k bezpečnej a odolnej sieti.

Spoločnosť Apstra, založená v roku 2014 etablovanými a overenými lídrami v sieťových odvetviach Davidom Cheritonom, Mansourom Karamom a Sashom Ratkovicom, sídli v Menlo Park v Kalifornii a má pobočky po celom svete.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1178711/Apstra_Intent_Based_Networking_for_Dummies.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1166841/Apstra_Logo.jpg

KONTAKT: Sarah Erickson, Walker Sands for Apstra, sarah.erickson@walkersands.com, 312-561-2491

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring