OTS: Japonská kulinárska akadémia uvádza na trh internetovú stránku ...

TASR, 12. septembra 2019 17:12

Japonská kulinárska akadémia uvádza na trh internetovú stránku japanese-cuisine.com so senzačným obsahom a e-learning programom s cieľom propagovať japonskú kuchyňu v zahraničí

KJÓTO, Japonsko 10. septembra -(TASR/OTS/BUSINESS WIRE)- Japonská kulinárska akadémia, ktorá sa nachádza v prefektúre Kjóto, riaditeľ Yoshihiro Murata, a webová stránka https://culinary-academy.jp/english uzatvorili partnerstvo so spoločnosťou Blue Magic, Inc. so sídlom v Tokiu, generálnym riaditeľom Yukikom Akimotom a webovou stránkou https://bluemagic.co.jp/ s cieľom spoločne rozvíjať program elektronického vzdelávania, ktorý učí kultúru a techniku autentickej japonskej kuchyne. Služby boli spustené celosvetovo 12. júla 2019.

Japonská kuchyňa dnes po celom svete zaznamenáva boom ako aj rýchly nárast japonských reštaurácií všade, kam idete. V súčasnosti existuje na celom svete viac ako 120.000 japonských reštaurácií.

Japonská kulinárska akadémia v rámci svojich snáh o presné celosvetové porozumenie japonskej kuchyne vysiela inštruktorov na semináre o japonskej kuchyni po celom svete. Prijíma tiež študentov zo zahraničia, ktorí študujú japonskú kuchyňu v Japonsku, a okrem iných aktivít vydala v angličtine a ďalších jazykoch seriál o japonskej kuchyni.

Na základe toho, že je Japonská kulinárska akadémia ministerstvom certifikovanou organizáciou, tak ako je definované v Smernici pre certifikáciu kuchárskych zručností pre japonskú kuchyňu v zahraničných krajinách, zostavenú japonským Ministerstvom poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu 1. apríla 2016, zostavila e-learningový program na webovej stránke japanese-cuisine.com s cieľom primerane vyučovať kultúru a techniky japonskej kuchyne na ktoromkoľvek mieste na svete a kedykoľvek, pokrývajúc úroveň vedomostí a zručností požadovaných pre bronzovú certifikáciu v rámci tejto Smernice.

Webová stránka je dostupná na https://japanese-cuisine.com.

Japonská kulinárska akadémia nastavuje tento program so špičkovým obsahom na propagáciu japonskej kuchyne po celom svete. Spoločnosť Blue Magic, Inc. hľadá predajných partnerov na šírenie tejto propagácie v rámci obchodného krídla tejto iniciatívy.

Pôvodným textom tohto oznámenia v zdrojovom jazyku je oficiálna a overená verzia. Preklady sa poskytujú iba ako základ a mali by byť krížovo odkázané na text zdrojového jazyka, ktorý je jedinou verziou textu, ktorá má právny účinok.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190910005448/en/

Kontakty

Inquiries:

Terumi Oyagi

office@culinary-academy.jp

The Japanese Culinary Academy

Inquiries regarding partners for supporting publications in other languages:

Ayumi Kuji

contact@japanese-cuisine.com

Blue Magic, Inc.

Zdroj: Japanese Culinary Academy

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu