OTS: Jam City odhaľuje upútavku a nové podrobnosti o Harrym Potterovi

TASR, 18. januára 2018 15:21

Jam City odhaľuje upútavku a nové podrobnosti o Harrym Potterovi: mobilnej hre Hogwarts Mystery

Od 26. do 28. januára dostanú fanúšikovia prvú „ochutnávku" novej hry počas osláv Harryho Pottera v Orlande  

LOS ANGELES, 18. januára 2018 (TASR/OTS/PRNewswire) -- Jam City, losangelské štúdio produkujúce mobilné hry dnes, v partnerstve so štúdiom Warner Bros. Interactive Entertainment, odhalilo nové podrobnosti o mobilnej hre Harry Potter: Hogwarts Mystery (Rokfortská záhada) - vrátane prvej hernej upútavky.  Harry Potter: Hogwarts Mystery je prvá hra, v ktorej si budú môcť hráči vytvoriť svoje vlastné postavy a zažiť život študentov na Rokforte. Pri hraní jednotlivých postáv si hráči vytvoria vlastného personalizovaného študentského avatara, budú chodiť na vyučovacie hodiny, budú sa učiť kúzelnícke zručnosti, získavať priateľov aj sokov medzi ostatnými študentmi a robiť zásadné rozhodnutia ovplyvňujúce vývin postavy v hre v priebehu rokov štúdia na Rokforte a dospievania na skutočného čarodejníka alebo čarodejníčku. Hra vyjde pod hlavičkou Portkey Games od Warner Bros. Interactive Entertainment, značky venovanej zážitkovým hrám inšpirovaným kúzlom a dobrodružstvom čarovného sveta autorky J.K. Rowlingovej.

Predtým, než bude na jar titul predstavený verejnosti, si ho môžu fanúšikovia vyskúšať na nadchádzajúcom podujatí „Oslava Harryho Pottera" v Universal Studios v Orlande na Floride od 26. do 28. januára. Tu sa účastníci budú môcť dostať aj do zákulisia prostredníctvom dvoch diskusných panelov s hosťami z Jam City, rovnako ako navštíviť stánok Harry Potter: Hogwartsmystery a získať exkluzívnu korisť, zahrať si hru, stretnúť sa členmi tvorivého tímu a zažiť ďalšie magické prekvapenia.

"Harry Potter: Hogwarts Mystery je rolová hra o zážitkoch z mágie, priateľstva a študentského života na Rokfortskej strednej škole čarodejníckej," povedal Chris DeWolfe, spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Jam City. „Nemôžeme sa dočkať momentu, keď fanúšikom umožníme po prvý krát si vyskúšať hru na Oslave Harryho Pottera a na jar už si budú fanúšikovia môcť prejsť svoju vlastnú cestu Rokfortom a stať sa skutočnou čarodejníčkou alebo čarodejníkom."

Hra vzniká v čase medzi narodením Harryho Pottera a jeho zápisom na Rokfort, keď boli Nymphadora Tonks a Bill Weasley študentmi. Systém prispôsobenia avatarov vám umožňuje neustále zdokonaľovať vášho avatara, keď získate nové odborné znalosti a magické zručnosti - dokonca si môžete vybrať vlastného domáceho miláčika. Pripojíte sa k jednej zo štyroch fakúlt predtým, ako prežijete svoje roky v Rokforte, zúčastníte sa magických vyučovacích hodín a aktivít, ako sú Lektvary a Transfigurácie. Rozvíjanie vlastných zručností príde vhod pri riešení záhad a zažívaní dobrodružstiev. So zdokonalenými zručnosťami si budete môcť odomykať nové miesta, učiť sa nové kúzla a iné magické zručnosti.

Harry Potter: Hogwarts Mystery obsahuje obrovské dejové oblúky aj menšie príbehy ako sú skúšky vzťahov. Hra obsahuje nový systém stretnutí, v ktorom rozhodnutia hráčov počas ich skúšok aj naratívne časti ovplyvňujú ich výsledky skúšky, ako aj to, ako sa k nim iné postavy správajú a komunikujú s nimi. Tieto možnosti vytvoria z fanúšikov Harryho Pottera práve také čarodejnice a čarodejníkov, akými sa túžia stať.

Majiteľom licencie na hru Harry Potter: Hogwarts Mystery je Warner Bros. Interactive Entertainment a tvorcom hry je Jam City. Hra bude na jar tohto roku k dispozícii pre mobilné zariadenia v rámci Portkey Games, novej značky hier inšpirovanej kúzlami a príhodami z čarodejníckeho sveta J K. Rowlingovej. Titul nájdete na App Store, Google Play a Amazon Appstore. Ak máte záujem o viac informácií o hre Harry Potter: Hogwarts Mystery, ktoré budú postupne uverejňované a ak sa chcete spojiť s viacerými fanúšikmi Harryho Pottera počas čakania na svoju sovu, navštívte: www.facebook.com/HPHogwartsMystery/, www.twitter.com/HogwartsMystery, a viac informácií nájdete aj na: www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

O spoločnosti Jam City:

Jam City je globálnym lídrom v oblasti mobilnej zábavy a výrobcom spoločenských hier pre milióny hráčov po celom svete. Spoločnosť Jam City bola založená v roku 2010 bývalými spoluzakladateľmi MySpace Chrisom Dewolfeom, Aberom Whitcombom a bývalým členom vedenia Joshom Yguadom z 20th Century Fox. Jam City je tvorcom populárnych a najpredávanejších hier vrátane Cookie Jam, Panda Pop, Family Guy: Another Freakin' Mobile Game a Marvel Avengers. Jam City je v popredí spoločností, ktoré prinášajú značné množstvo mobilných hier na trh. Spoločnosť Jam City má sídlo v Los Angeles a 500 zamestnancov v štúdiách v Seattli, San Franciscu, San Diegu a Buenos Aires. Je to globálny podnik vytvorený na báze kreativity formujúcej kultúru.

O spoločnosti Warner Bros. Interactive Entertainment:

Warner Bros. Interactive Entertainment, divízia spoločnosti Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je popredným svetovým vydavateľom, vývojárom, poskytovateľom licencií a distribútorom zábavného obsahu pre interaktívne priestory všetkých platforiem vrátane konzoly, prenosných počítačov, mobilných zariadení a počítačových hier pre interné herné tituly aj tie, do ktorých sú zapojené tretie strany.

O značke Portkey Games:

Portkey Games, od spoločnosti Warner Bros. Interactive Entertainment, je herná značka určená pre zážitky z hry inšpirované kúzlami a dobrodružstvami čarodejníckeho sveta J. K. Rowlingovej. Tieto nové hry umožňujú hráčom objavovať či preskúmavať a byť v centre svojho vlastného dobrodružstva v svete čarodejníkov.

O sérii Harry Potter:

Harry Potter je aj naďalej globálnym fenoménom. Každá zo siedmich kníh autorky J.K. Rowlingovej prekročila rekordy predajnosti, pričom doteraz sa predalo viac ako 450 miliónov vydaní týchto kníh na celom svete a boli preložené do 80 jazykov. Filmy o Harry Potterovi, ktoré produkoval Warner Bros. Pictures, zarobili celosvetovo viac ako 7,7 miliardy amerických dolárov, čím sa Harry Potter stal najlepšie zarábajúcou filmovou franšízou v histórii.

HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY software © 2017 Jam City, Inc. vytvorila spoločnosť Jam City.  Jam City® a the Jam City Logo sú registrované obchodné značky a/alebo neregistrované obchodné značky spoločnosti Jam City, Inc.  PORTKEY GAMES © 2017 Warner Bros. Entertainment Inc. Všetky práva vyhradené. HARRY POTTER a FANTASTIC BEASTS Publishing Rights © J.K. Rowling. J.K. ROWLING'S WIZARDING WORLD je obchodná značka J.K. Rowlingovej a spoločnosti Warner Bros. Entertainment Inc. Postavy, mená a súvisiace náležitosti značiek PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: HOGWARTS MYSTERY, HARRY POTTER a FANTASTIC BEASTS sú obchodnými značkami spoločnosti © Warner Bros. Entertainment Inc. Všetky práva vyhradené.

WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc.

(s18)

Video - https://www.youtube.com/watch?v=0aCPEgJz3uQ

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/628365/Harry_Potter_Hogwarts_Mystery_from_Jam_City.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/554701/JamCity_Com_Logo.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/617617/Hogwarts_Mystery_Logo.jpg 

KONTAKT: Sarah Ross for Jam City, sarahr@jamcity.com, 310-924-1404; Kjell Vistad, Gilberto Williams-Gamboa, ONE PR Studio (for Jam City in the US), jamcity@oneprstudio.com, 510-893-3271

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring