OTS: JA Solar vstupuje do partnerstva so spoločnosťou Manitu Solar, aby sa...

TASR, 5. februára 2018 10:17

OTS: JA Solar vstupuje do partnerstva so spoločnosťou Manitu Solar, aby sa zviditeľnil na východoeurópskych trhoch

Peking, Čína 5. februára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť JA Solar Holdings Co., Ltd. (JA Solar), jeden z najväčších svetových výrobcov solárnych produktov, oznámila 25. januára 2018, že vytvorila partnerstvo s firmou Manitou Solar, popredným distribútorom fotovoltiky v Maďarsku s cieľom rozšíriť svoj dosah na východoeurópske trhy. Podľa podmienok dohody o partnerstve bude spoločnosť Manitu Solar distribuovať solárne moduly od JA Solar.

Spoločnosť Manitu Solar, ktorá bola založená v roku 2010, sa venuje dodávke solárnych produktov úrovne Tier-1 a má bohaté skúsenosti v oblasti pozemných aj strešných montáží. Okrem toho si spoločnosť Manitu Solar vybudovala rozsiahlu distribučnú sieť s viac ako 300 miestnymi podnikmi na odberateľskom trhu. Ako zakladajúci člen MANAP (Maďarský zväz fotovoltického odvetvia) a kľúčový člen spoločnosti Polska PV je Manitu Solar jedným z najvýznamnejších hráčov v oblasti solárnych systémov na východoeurópskych trhoch.

Generálny riaditeľ spoločnosti Manitu Solar Norbert Nagy poznamenal: „Spoločnosť Manitu Solar pracuje výlučne s globálnymi dodávateľmi úrovne Tier-1, aby svojim zákazníkom poskytovala najvyššiu kvalitu výrobkov a služieb. JA Solar je na trhu uznávaný hlavne vďake vysokej účinnosti konverzie, vysokému výkonu a spoľahlivosti svojich solárnych modulov. Ich podnikateľská filozofia je vysoko kompatibilná s našou, preto veríme, že naša spolupráca urýchli rozmach zelenej energie v Maďarsku a iných východoeurópskych krajinách."

Pán Cao Bo, viceprezident spoločnosti JA Solar, povedal: „Spoločnosť JA Solar pokrýva približne 10% svetového trhu so solárnymi elektrárňami. Máme viac ako 20 regionálnych pobočiek a podnikov na celom svete a dodávame solárne produkty viac ako 100 krajinám. Tešíme sa na nové dlhodobé partnerstvá s distribútormi, ktorí chcú, podobne ako my, podporovať rozvoj zelenej energie na celom svete."

Kontakt:

Sun Xiaorui

86-010-63611888 x1698

bj.sunxr@jasolar.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring