OTS: JA Solar je dodávateľom bifaciálnych PERC modulov s dvojitým sklom...

TASR, 2. augusta 2019 14:01

OTS: JA Solar je dodávateľom bifaciálnych PERC modulov s dvojitým sklom v rámci najväčšieho solárneho strešného projektu NEM v Malajzii

Peking, 2. augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) - JA Solar Co., Ltd, popredný svetový výrobca vysokovýkonných fotovoltických produktov, oznámil, že dodal vysokovýkonné bifaciálne PERC moduly s dvojitým sklo v rámci projektu výstavby solárnej elektrárne Goodyear s výkonom 2,5 MW v Malajzii. Elektráreň je doteraz najväčším strešným solárnym projektom v rámci programu NEM (Net Energy Metering), ktorý je rovnako dôležitý pre aplikáciu vysokovýkonných modulov, ako aj pre rozvoj obnoviteľnej energie v Malajzii.

Program NEM (Net Energy Metering) je jedným z najdôležitejších energetických projektov v Malajzii. Zameriava sa na rozvoj využívania solárnej energie v priemysle, obchode a v poľnohospodárstve, ako aj na inštaláciu strešných solárnych systémov pre domácnosti, čím sa podporuje širšie využívanie solárnej energie v regióne. Malajský minister energetiky, vedy, technológie, životného prostredia a zmeny klímy, Yeo Bee Yin, sa zúčastnil slávnostnej kolaudácie solárnej elektrárne Goodyear s výkonom 2,5 MW a predniesol prejav.

Projekt sa nachádza v meste Shah Alam na západnom pobreží malajzijského polostrova. Vlastníkom je spoločnosť Goodyear, jeden z popredných svetových výrobcov pneumatík. Na streche závodu Goodyear sú nainštalované vysokoúčinné bifaciálne moduly PERC s dvojitým sklom od JA Solar. Solárna energia vyrábaná vysokoúčinnými modulmi dokáže každodenne pokryť 11,5 % svojej vlastnej energetickej spotreby.

Vysokoúčinné bifaciálne PERC moduly s dvojitým sklom od spoločnosti JA Solar ponúkajú výhody vysokoúčinnej technológie bifaciálnych článkov PERC a štruktúry modulov dvojitých skiel s faktorom bifaciality viac ako 70 %. Moduly s dvojitým sklom od JA Solar majú vynikajúcu kapacitu výroby energie, nízku úroveň žiarenia a odolnosť voči PID aj za extrémnych poveternostných podmienok, ako sú vysoká teplota a vlhkosť. TÜV Rheinland, uznávaná testovacia inštitúcia, potvrdila, že energetická výnosnosť bifaciálnych PERC modulov od JA Solar s dvojitým sklom je o 10,5% vyššia ako v prípade konvenčných mono modulov. Ide teda o vynikajúcu voľbu pre používateľov umožňujúcu vysokú návratnosť investícií.

Viac podrobností nájdete na: http://www.jasolar.com/html/en/.

Kontakt:

Xiaorui Sun

+86-10-6361-1888 x1698

bj.sunxr@jasolar.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring