OTS: Izrael:Vzniká nový moderný inkubátor a priestor pre nadväzovanie kontaktov

TASR, 22. marca 2018 9:40

V pozadí "klubu Lauder" je známy židovský vodca Ronald S. Lauder

Otvárací ceremoniál je symbolom expanzie Lauderovho centra zamestnanosti

BEER ŠEVA, Izrael, 21. marca 2018 (TASR/OTS/PRNewswire) -- Ronald S. Lauder ohlásil otvorenie klubu Lauder, prvého inkubátora svojho druhu a centra pre nadväzovanie kontaktov v Negeve. Lauder otvoril nový klub spolu s profesorkou Rivkou Carmiovou, prezidentkou Univerzity Bena Guriona v Negeve a Ericom Michaelsonom, izraelským šéfom Židovského národného fondu. Poslaním centra je rozširovať ponuku a možnosti Lauderovho centra zamestnanosti v meste Beer Ševa, ktoré je v prevádzke už tri roky.

Klub je ostatnou investíciou v rámci viacročného, mnohostranného a finančne nákladného projektu Ronalda Laudera v oblasti Negev. Jeho cieľom je z urobiť z mesta Beer Ševa centrum podnikania a ekonomických príležitostí.

Okrem Laudera, Carmiovej a Michaelsona sa otváracieho ceremoniálu zúčastnili aj predseda Lauderovho centra zamestnanosti Avi Balashnikov, prezident JCS International Michal Grayevsky, viceprezident centra profesor Moshe Caspi a zástupca študentov z Univerzity Bena Guriona spolu s viac ako 30 zástupcami podnikateľov z regiónu, študentmi a absolventmi.

Lauder mal vždy veľmi blízky vzťah k oblasti Negev a dnes si tu buduje vlastné sídlo v meste Beer Ševa, neďaleko centra zamestnanosti.

Počas otváracieho ceremoniálu sa Lauder v klube prihovoril prítomným zamestnávateľom: „Otázka znie, čo môžeme urobiť? Ale to je len prvý krok. Negev by sa mal stať technologickým centrom budúcnosti. Z toho, čo vidím, som nadšený až tak, že som sa rozhodol si oproti postaviť svoj dom."

Pre obyvateľov, študentov, zamestnávateľov a predstaviteľov mesta Beer Ševa a okolitých komunít v Negeve otvára rozširovanie Lauderovho centra zamestnanosti a neustály rast a nové investície dvere novým možnostiam a úspešnému rastu smerom k naplneniu sna o budúcom centre inovácie v Izraeli.

O Lauderovom centre zamestnanosti

V roku 2015 vzniklo v meste Beer Ševa Lauderovo centrum zamestnanosti v spolupráci so Židovským národným fondom a organizáciou Eretz Ir. Hlavným cieľom centra je pomôcť pri budovaní miestnej ekonomiky a vytvárať nové príležitostí pre absolventov univerzity, aby mohli v Negeve spokojne pracovať a žiť.

Kontakt: Albana Ademaj, (347) 556-5198, Alba@mg745fifth.com

Video - https://www.youtube.com/watch?v=dxfH7-A82r4

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/657073/Lauder_Employment_Center_Ribbon_Cutting.jpg

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/657074/Lauder_Employment_Center_Liron_Moldovan.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring