OTS: Informácia pre zákazníkov TESCO

TASR, 27. augusta 2012 15:18

Bratislava 27. augusta (TASR-OTS) - Touto cestou oznamujeme, že sme na základe rozhodnutia Slovenskej obchodnej inšpekcie s okamžitou platnosťou stiahli z predaja jednu veľkosť detskej mikiny Good Children, veľkosť 128.

Mikina je bielej farby s modrými kresbami a modrou manžetou, na konci rukáva má vyšitý nápis Ski The, DRIVER STREET DRIVER. EAN kód výrobku 8592419026884.

Tento výrobok nevyhovel bezpečnostným požiadavkám, pretože výrobok do 7 rokov (veľkosť 128) nemôže mať sťahovacie šnúry na kapucni a v oblasti krku. Mikina bola v predaji len v obchodných domoch MY.

Zákazníci, ktorí si tento výrobok kúpili, ho môžu vrátiť na centre služieb zákazníkom, resp. na informáciách v ktoromkoľvek z obchodných domov Tesco a v OD MY. Kúpna cena výrobku im bude vrátená.

Upozorňujeme zákazníkov, že ostatné veľkosti tohto výrobku vyhovujú bezpečnostným požiadavkám. Zákazníkom, ktorí si kúpili práve spomenutú veľkosť mikiny by sme sa chceli ospravedlniť za nepríjemnosti a poďakovať sa za pochopenie.

Spoločnosť TESCO STORES SR, a. s.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring