OTS: Ideálny Valentín Slovákov? Príjemná večera a sladký darček.

TASR, 13. februára 2019 15:02

Bratislava 13. februára (TASR-OTS) - Hoci Valentína oslavuje každoročne čoraz viac Slovákov, najradšej ho trávia doma alebo v reštaurácii. Tento rok Valentína 14. februára oslávi až 85 % Slovákov, pričom polovica z nich si spraví príjemný večer doma a štvrtina sa navečeria v reštaurácii. Vyplýva to z aktuálneho online prieskumu zákazníkov najväčšieho nákupného centra na Slovensku - AVION v Bratislave.

Darčekovým hitom medzi zaľúbencami bude tento rok sladkosť (48 %), plyšák či šperk (26 %) a kvety (10%). Vyše 40 % opýtaných plánuje do valentínskej zábavy investovať do 20 eur.

"Aj predajcovia aj v AVIONE sa pre rastúci záujem zákazníkov na valentínsky večer pripravujú vopred - niektoré značky ponúkajú špeciálne balíčky a akcie pre zaľúbencov. Najväčším hitom sú okrem sladkostí, šperky a spodné prádlo,“ prezrádza Katarína Michaliaková, marketingová manažérka AVIONU v Bratislave.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring