OTS: HONOR prichádza na celosvetový trh so smartfónom HONOR 20 a pokračuje...

TASR, 20. júna 2019 11:15

HONOR prichádza na celosvetový trh so smartfónom HONOR 20 a pokračuje v rekordnom predaji v Číne

- V Číne sa za 14 dní predalo už viac ako milión kusov smartfónu HONOR 20

- Objem predaja smartfónu HONOR 20 PRO sa vyšplhal nad 100 miliónov RMB do troch sekúnd od spustenia predaja

- Globálna dostupnosť od 21. júna vo Francúzsku, Nemecku, Indii, Taliansku, Malajzii, Poľsku, Rusku, Španielsku, Holandsku a Veľkej Británii

Hong Kong 19. júna (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Značka HONOR dnes oznámila celosvetovú dostupnosť svojho smartfónu HONOR 20 po rekordne vysokom predaji prevyšujúcom jeden milión len v Číne za prvých 14 dní. HONOR 20 sa začne predávať vo Francúzsku, Nemecku, Malajzii, Rusku a vo Veľkej Británie od 21. júna, v Taliansku a Holandsku sa objaví 24. júna, v Indii 25. júna, v Poľsku 28. júna a v Španielsku začiatkom júla. Novinka bude dostupná na ďalších trhoch už čoskoro tiež. HONOR 20 PRO prekročil hranicu 100 miliónov RMB (približne 15 miliónov USD) krátko po tom, čo sa včera dostal do predaja.

Foto:

*Zoznam nie je kompletný, viac informácií nájdete na lokálnych webových stránkach

Spoločnosť HONOR sa tiež stala najúspešnejšou značkou piatym raz po sebe v rámci každoročného podujatia „618 Sales Day" platformy JD.com, jedného z najväčších elektronických obchodov v Číne.[1]  V tomto roku sa značka umiestnila na prvom mieste v objeme predaja a tržieb v kategórii smartfónov so systémom Android. .[2] HONOR 20, hviezdnej série HONOR 20, sa tiež stal najpredávanejším produktom v kategórii smartfónov Android v cenovej hladine 2 000 - 2 999 RMB na platforme JD.com. .[3] 

Séria HONOR 20, v ktorej sa nachádza aj HONOR 20 LITE, HONOR 20 a HONOR 20 PRO, bola uvedená do prevádzky 21. mája v Londýne. HONOR 20, ocenený za vynikajúci dizajn a bezkonkurenčné fotografické schopnosti, získal nesmierne pozitívnu spätnú väzbu od špičkových technologických médií vrátane GSMArena, Tech Advisor, Stuff a Mashable. Okrem najlepšieho fotoaparátu Quad s umelou inteligenciou vo svojej triede a bezkonkurenčného výkonu dostáva HONOR 20 chvály aj od spotrebiteľov a médií.

„Ide o významnú príležitosť pre HONOR, pretože sme dosiahli rekordne vysoký výkon v predaji smartfónu HONOR 20," povedal George Zhao, prezident spoločnosti HONOR. „Práve v tejto súvislosti by sme chceli oznámiť našim vytrvalým fanúšikom, ktorí neúnavne podporovali našu značku a naše inovatívne produkty, že HONOR 20 je celosvetovo dostupný. Máme na to, aby sme zožali úspech so smartfónom HONOR 20 aj na zahraničných trhov a už sa sám neviem dočkať momentu, kedy si bude každý môcť vychutnať túto novinku."

HONOR 20 PRO, ktorý je v súčasnosti dostupný v Číne, dosiahol neuveriteľný celkový objem predaja vo výške 100 miliónov RMB v priebehu troch sekúnd od svojho uvedenia na trh včera. Zákazníci mimo Číny si takisto budú môcť čoskoro vziať tento dlho očakávaný smartfón do rúk. Začiatkom minulého mesiaca už získal dve ocenenia od Android Authority a Android Police za to, že sa stal „Voľbou redaktora" a „Najžiadanejším" smartfónom. Okrem toho mu bol udelený plný rating (t. j. 5/5) od Android Authority a hodnotenie 4/5 od spoločnosti Tech Advisor a Android Central. Tieto jedinečné ocenenia odborníkov v odvetví potvrdzujú záväzok značky ponúknuť svojim používateľom smartfón plný unikátnych a prvotriednych funkcií. Už netreba dlhšie čakať a zostaňte naladení na aktualizácie globálnej dostupnosti HONOR 20 PRO.

[1] Kategória najlepšieho predajcu sa môže každý rok odlišovať

[2] Najlepší predajca v oblasti objemu a výnosov z predaja v kategórii smartfónov s Androidom od 1. júna 2019 do 18. júna 2019

[3] Najlepší predajca v oblasti objemu a výnosov z predaja v kategórii smartfónov s Androidom od 1. júna 2019 do 18. júna 2019

O značke HONOR Honor je popredná e-značka smartfónov vytvorená pre potreby generácie digitálnych domorodcov prostredníctvom produktov optimalizovaných pre internet s dokonalou užívateľskou skúsenosťou, ktorá inšpiruje aktivity, podporuje kreativitu a nabáda mladých k napĺňaniu svojich snov. Na tejto ceste sa HONOR odlíšil od ostatných značiek svojou vlastnou statočnosťou, ktorá ho priviedla k najnovšej technológii a inováciám pre svojich zákazníkov.

Viac informácií nájdete o spoločnosti HONOR na webovej stránke www.hihonor.com alebo nás sledujte na:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/925348/HONOR_20.jpg

Kontakt: Mindy Gold, +442073312329, Mindy.Gold@bcw-global.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring