OTS: HONOR predstavil úplne nový model prispôsobiteľných inteligentných hodin...

TASR, 26. novembra 2019 15:17

HONOR predstavil úplne nový model prispôsobiteľných inteligentných hodiniek, ktoré nabádajú k inteligentnému a zdravému životu HONOR MagicWatch 2

HONOR MagicWatch 2 sú flexibilne prispôsobiteľné inteligentné hodinky s batériou na báze čipovej sady Kirin A1, ktorá vydrží 14-dní [1] 

Hodiny HONOR MagicWatch 2 sú vybavené špičkovými technológiami na sledovanie zdravia a duševnej pohody, ktoré vás udržiavajú v neustálom spojení a poskytujú presné zdravotné informácie, keď ich potrebujete

PEKING, 26. novembra 2019 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Globálna značka smartfónov HONOR má za sebou oficiálnu prezentáciu nového nositeľného produktu HONOR MagicWatch 2. Tieto inovatívne hodinky potvrdzujú vynikajúcu kvalitu nositeľných výrobkov značky HONOR. Batéria nových hodiniek na báze čipovej sady Kirin A1 vydrží až 14 dní[2]. Jej inteligentné a premyslené technológie na sledovanie zdravia a pohybu, ako aj prispôsobené ciferníky a štyri rôzne možnosti remienkov na hodinky šité na mieru mladej generácii majú za cieľ podnecovať digitálny a fitnes životný štýl. Nové hodinky HONOR MagicWatch 2 (42 mm) kúpite od 179 Eur (najnovšia maloobchodná cena), zatiaľ čo HONOR MagicWatch 2 (46 mm) si môžete kúpiť od 189 Eur (najnovšia maloobchodná cena).

„HONOR MagicWatch 2 je ďalší skvelý produkt, ktorý pomáha upevňovať stratégiu internetu vecí 1+8+N," povedal George Zhao, prezident spoločnosti HONOR. „HONOR MagicWatch 2 predstavuje ďalší veľký krok tejto značky v integrácii vlastných ekosystémov prepojených inteligentných produktov aj v rámci globálneho trhu nositeľných výrobkov. Či sa vyberiete na kondičný tréning alebo do práce, HONOR MagicWatch 2 vás udrží pri optimálnom výkone vnútri aj vonku."

15 fitness módov ako dôveryhodný spoločník pri cvičení

Ak si chcete navoliť osobnejší, rôznorodejší a efektívny fitness štýl HONOR MagicWatch 2 podporuje 15 osobných fitness režimov zameraných na konkrétny cieľ, vrátane 8 vonkajších a 7 halových športov. V ponuke nájdete režimy ako je beh, turistika, cyklistika a triatlon či plávanie v krytých bazénoch, posilňovanie, veslovanie a iné.

Okrem 15 fitness režimov HONOR MagicWatch 2 ponúka aj 13 profesionálnych halových a vonkajších bežeckých kurzov pre začiatočníkov aj pokročilých. Bez ohľadu na to, či je ich majiteľ začiatočník alebo už skúsený bežec usilujúci sa o profesionálnejší výkon, HONOR MagicWatch 2 dokáže ponúknuť dokonalé kurzy a motiváciu ísť ďalej. Nové smarthodinky sú tiež vybavené virtuálnym nastavovačom tempa s poradenstvom v reálnom čase, ktoré vám môže pomôcť k zlepšeniu vo vašom vlastnom tempe.

Vyspelé monitorovanie zdravotného stavu a poradca pre duševnú pohodu

HONOR MagicWatch 2 mení paradigmu sledovania zdravotného stavu začlenením troch špičkových technológií na zabezpečenie presných a informatívnych zdravotných rád v reálnom čase a poznatkov, ktoré používateľom pomáhajú žiť zdravšie a zlepšovať kvalitu života v rôznych aspektoch.

Vybavený technológiou HUAWEI TruSleep™ 2.0 dokáže HONOR MagicWatch 2 presne sledovať a diagnostikovať 6 bežných typov porúch spánku a ponúknuť viac ako 200 relevantných návrhov prispôsobených zvyklostiam spánku používateľa v záujme zlepšenia jeho kvality spánku. HONOR MagicWatch 2 dokáže tiež zistiť hladinu stresu, keď sa užívateľ cíti napätý, a môže navrhnúť dýchacie cvičenia, ktoré pomôžu k upokojeniu s podporou technológie HUAWEI TruRelax™. Vďaka technológii HUAWEI TruSeen™ dokáže HONOR MagicWatch 2 neustále sledovať zrýchlenie srdcového rytmu a odosielať varovania, keď prekročí alebo klesne pod normálnu úroveň. Inteligentné hodinky sa tiež môžu pochváliť adaptívnym algoritmom na zlepšenie príjmu signálu. S vodotesnosťou dosahujúcou do 50 metrov sa MagicWatch 2 cíti dobre aj pod vodou a dokáže tu monitorovať srdcový rytmus používateľa, zaznamenávať skóre SWOLF, vzdialenosť, rýchlosť aj spálené kalórie. Všetky osobné údaje o zdraví sa dajú synchronizovať s predinštalovaným telefónom HUAWEI Health APP, ktorý pomáha viesť záznamy a dozvedieť sa viac o sebe.

Inteligentné funkcie múdreho asistenta

HONOR MagicWatch 2 umožňuje Bluetooth hovory za chodu buď cez slúchadlá alebo so vstavaným reproduktorom a mikrofónom, aj keď je používateľ vzdialený do 150 metrov od telefónu. Podporuje tiež oznámenia zasielané prostredníctvom správ SMS, e-mailov, kalendára, pričom sa všetok obsah zobrazí na displeji po pripojení zariadenia HONOR MagicWatch 2 k telefónu. Pre ľahký prístup sú k dispozícii aj vstavané aplikácie vrátane počasia, budíka, časovača, funkcie nájdi môj telefón a ďalších. HONOR MagicWatch 2 tiež poskytuje interné úložisko s kapacitou 4 GB, z čoho 2 GB možno použiť na nahrávanie hudby, to znamená až 500 skladieb, ktoré si užívatelia môžu vychutnať bez nutnosti mať pri sebe telefón.

HONOR MagicWatch 2 sa môže pochváliť 1,39-palcovou plnofarebnou dotykovou obrazovkou AMOLED, kvalitnými technológiami na monitorovanie zdravia a wellness, batériou s dlhou životnosťou a prispôsobenými ciferníkmi. HONOR MagicWatch 2 sa dodáva v dvoch veľkostiach - 46 mm a 42 mm a ich cena začína na 189 Eur a 179 Eur najnovšej maloobchodnej ceny. HONOR MagicWatch 2 bude k dispozícii v Českej republike, Egypte, Fínsku, Francúzsku, Nemecku, Indii, Indonézii, Taliansku, Malajzii, Holandsku, Poľsku, Rusku, Saudskej Arábii, Singapure, Španielsku, Thajsku, na Filipínach, v Turecku, na Ukrajine a v Spojených arabských emirátoch a vo Veľkej Británii od 12. decembra 2019.

[1] Vzťahuje sa výlučne na HONOR MagicWatch 2(46 mm), batéria hodiniek HONOR MagicWatch 2(42 mm) vydrží až 7 dní.

[2] Vzťahuje sa výlučne na HONOR MagicWatch 2(46 mm), batéria hodiniek HONOR MagicWatch 2(42 mm) vydrží až 7 dní.

O značke HONOR

Honor je popredná e-značka smartfónov vytvorená pre potreby generácie digitálnych domorodcov prostredníctvom produktov optimalizovaných pre internet s dokonalou užívateľskou skúsenosťou, ktorá inšpiruje aktivity, podporuje kreativitu a nabáda mladých k napĺňaniu svojich snov. Na tejto ceste sa HONOR odlíšil od ostatných značiek svojou vlastnou statočnosťou, ktorá ho priviedla k najnovšej technológii a inováciám pre svojich zákazníkov.

Viac informácií nájdete o spoločnosti HONOR na webovej stránke www.hihonor.com alebo nás sledujte na:

https://www.facebook.com/honorglobal/  https://twitter.com/Honorglobal  https://www.instagram.com/honorglobal/  https://www.youtube.com/honorglobal

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1035711/MagicWatch.jpg  

KONTAKT: Lucie Heim-Associate Director -Burson Cohn & Wolfe (BCW), O: +442073006112, E: Lucie.Heim@bcw-global.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring