OTS: Hannover Messe 2024: Spoločnosť Shanghai Electric ...

TASR, 24. apríla 2024 9:15

OTS: Hannover Messe 2024: Spoločnosť Shanghai Electric predstavuje pokročilé priemyselné riešenia s integrovaným riešením pre energetické zariadenia

Hannover 24. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Shanghai Electric (ďalej len „spoločnosť") (SEHK:2727, SSE:601727) sa po prvýkrát po piatich rokoch vracia na Hannover Messe, popredný svetový priemyselný veľtrh, a prináša svoje inovatívne riešenia priemyselných zariadení európskym a svetovým priemyselným partnerom spolu so svojimi charakteristickými riešeniami energetických zariadení. Na päťdňovom podujatí bude spoločnosť Shanghai Electric vystavovať v hale 12, stánok D66 na výstavisku v Hannoveri, kde bude prezentovať svoje schopnosti v oblasti transformácie a automatizácie priemyselnej energetiky na tému „Energize Your Industrial Automation" (Dodajte energiu svojej priemyselnej automatizácii).

Účastníci sa budú môcť zoznámiť s najnovšími technologickými riešeniami a úspechmi spoločnosti vo viacerých dimenziách - od najmodernejších energetických systémov až po bezuhlíkové priemyselné parky, ako aj inteligentné výrobné linky a efektívne priemyselné pohony.

Inovácie v popredí: Shanghai Electric tiež prináša priekopnícke inteligentné energetické riešenia pre globálny udržateľný rozvoj.

Spoločnosť predstavuje svoje priemyselne osvedčené riešenia zariadení pre udržateľnú energiu vrátane:

• 16 MW + veternej turbíny na mori: 16MW+ plávajúce veterné turbíny na mori spolu s platformou Poseidon sa vyznačujú viac ako 40 kľúčovými technologickými vylepšeniami v porovnaní s pevnými veternými turbínami na mori. Tieto pokroky zabezpečujú spoľahlivý výkon v zložitých prostrediach s hlavnými výhodami v oblasti spoľahlivosti, inteligentnej údržby a modulárnej škálovateľnosti.

• Integrované fotovoltaické (PV) riešenie: Spoločnosť predstavuje súbor riešení na integráciu fotovoltaiky vhodných pre viaceré scenáre vrátane kombinovanej výroby elektrickej energie z fotovoltaiky a solárneho tepla, skladovania solárnej tepelnej energie, odsoľovania na solárny pohon a energeticky úsporného solárneho tepelného vykurovania, ako aj potrebné zariadenia a riešenia. Pozoruhodná pieskovňa s hybridnou výrobou elektrickej energie z fotovoltaických panelov s výkonom 950 MW v Dubaji zahŕňa 100 MW vežu na koncentrovanú solárnu energiu („CSP"), tri 200 MW parabolické žľabové elektrárne CSP a 250 MW fotovoltaického výkonu.

• Rôzne riešenia skladovania energie: Zásobovanie medzinárodných trhov s komplexným zobrazením rôznych foriem skladovania energie, ako sú okrem iného zotrvačníkové skladovanie energie, lítiové batérie a technológie prietokových batérií. Vďaka proaktívnemu prístupu vo viacerých smeroch je schopná ponúknuť komplexné služby pre rôzne vynikajúce možnosti skladovania a integrované zariadenia a služby pre kompenzáciu jalovej energie. Využitím integrovaných výhod rôznych typov zariadení sa snaží riešiť nestabilitu veternej a solárnej energie a ponúka rôzne technologické zariadenia na skladovanie energie a riešenia na dispečing a zvýšenie stability siete.

• Integrácia vodíkovej energie: Predvádzanie popredných produktov na výrobu H2 elektrolýzou PEM spolu so zariadeniami na elektrolýzu alkalickej vody, ako aj integrovaného systémového riešenia „výroba - skladovanie - prenos - použitie".

• Komplexné riešenia prenosu a distribúcie energie počas životného cyklu: Na výstave boli predstavené hlavné oblasti, ktoré pokrývajú súčasné zariadenia na prenos a distribúciu elektrickej energie s napätím 1000 kV a nižším, vrátane transformátorov, vodičov a káblov, spínacích komponentov, výkonovej elektroniky, kompletných rozvádzačov a skriňových rozvodní. Vytvorila celý systém priemyselného reťazca, ktorý zahŕňa inteligentné, ekologické, digitálne primárne a sekundárne zariadenia, integrovaný dizajn a inžiniering a profesionálne služby.

• Výstavba priemyselného parku s nulovými emisiami uhlíka: Riešenie problémov fragmentácie pri výstavbe bezuhlíkových parkov prostredníctvom rozsiahleho prieskumu a vedenia globálnych partnerov s cieľom dosiahnuť nízkouhlíkový prechod od fázy plánovania a projektovania cez výstavbu až po prevádzku.

Posúvanie hraníc v inteligentnej výrobe

Spoločnosť Shanghai Electric predstavuje pokroky, ktoré rozširujú hranice inteligentnej výroby:

• Linka na automatizáciu výroby lítiových batérií: Spoločnosť Shanghai Electric demonštruje svoje komplexné riešenia poskytované globálnym používateľom vrátane plánovania a návrhu automatizácie výroby batérií, realizácie procesov, asistencie pri napájaní a kontroly životného prostredia. Tieto riešenia pokrývajú celý výrobný cyklus batérií, od výroby elektródovej batériovej suspenzie až po povrchovú úpravu, kalandrovanie a rezanie, skladanie, valcovanie, montáž, formovanie a oddeľovanie, moduly, súpravu Packaging Assembly Configuration Kit (PACK) a logistiku, čím plne vyhovujú požiadavkám zákazníkov na automatizáciu, digitalizáciu a inteligentnú výrobu.

• Automatizované montážne riešenia pre letecký a kozmický priemysel: Spoločnosť Broetje Automation, ktorú zastrešuje, predstavila na výstave svoje kolaboratívne roboty. Spoločnosť Broetje Automation, ktorá sa špecializuje na automatizované montážne služby pre letecký priemysel, sa zameriava na procesy nitovania a montáže veľkých leteckých dielov z kovu alebo uhlíkových vlákien. Jej ponuka zahŕňa automatické vŕtacie a nitovacie systémy, zariadenia na spracovanie kompozitných materiálov, služby na optimalizáciu procesných tokov a integráciu výrobných liniek spolu s kľúčovými podpornými službami.

• Základné priemyselné komponenty: Spoločnosť demonštruje vysoko výkonné keramické ložiská pre motory elektrických vozidiel so systémom pohonu P1, ktoré vynikajú vo vysokorýchlostnom prostredí, odolávajú vysokým teplotám a sú odolné voči magnetickej aj elektrickej erózii. Systém HALO, vyrobený z vysokopevnostnej titánovej zliatiny triedy 5 pre ľahkú konštrukciu, sa používa v pretekoch Formule 1 na zaistenie bezpečnosti vodiča vďaka bezkonkurenčnej nosnosti.

• Motory triedy 80 MW pre riešenie LNG: Plne elektrické riešenie LNG s ultravysokootáčkovým synchrónnym motorom s premenlivou frekvenciou odolným proti výbuchu a meničom s reguláciou otáčok. Výrobok je navrhnutý s ohľadom na účinnosť, stabilitu a spoľahlivosť, takže je vhodný na široké použitie v priemyselných odvetviach, ako sú ropný a plynárenský priemysel, petrochémia, nová energetika a metalurgia.

Viac informácií o vystavovaných riešeniach nájdete v stánku D66 v hale 12 na výstavisku v Hannoveri alebo na webovej stránke spoločnosti na adrese https://www.shanghai-electric.com/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2394549/Hannover_Messe_2024_Shanghai_Electric_Debuts_Advanced_Industrial_Solutions_Its.jpg

Logo:- https://mma.prnewswire.com/media/2346204/Shanghai_Electric.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring