OTS: Grupo Lomas a Karisma Hotels & Resorts otvoria v júli 2021 zábavný...

TASR, 15. februára 2021 15:53

Grupo Lomas a Karisma Hotels & Resorts otvoria v júli 2021 zábavný komplex Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya

Miami 15. februára /TASR/OTS/PRNewswire/ -- Fanúšikovia obľúbených animovaných seriálov Spongebob v nohaviciach (SpongeBob SquarePants), Dora prieskumníčka (Dora the Explorer), Korytnačky Ninja (Teenage Mutant Ninja Turtles) a Labková patrola (PAW Patrol) pripravte sa: Karisma Hotels & Resorts v júli 2021 otvára zábavný komplex Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya. Od 10. februára 2021 si záujemcovia môžu rezervovať ubytovanie v prvom mexickom zábavnom komplexe Nickelodeon Resort, ktorý ponúkne jednu z najväčších vodných atrakcií v Mexiku a ubytovanie na brehu mora s priamym vstupom do vody, a to v apartmánoch pre až päťčlenné rodiny.

Tento komplex ponúkne celkom 280 apartmánov s priamym vstupom do mora. Každý apartmán má dve kúpeľne a je vybavený nábytkom a dizajnovými prvkami v ikonickom farebnom prevedení a štýlu podľa animovaných seriálov od štúdia Nickelodeon. Súčasťou komplexu sú aj 4 podkrovné apartmány v mezonetovom štýle, štýlový apartmán Signature Suites, pre fanúšikov animovaných seriálov obľúbený apartmán Pineapple Suite a apartmán Turtle Lair Suite, ktorý je prvým apartmánom venovaným seriálu Korytnačky Ninja.

Samotným epicentrom zábavnej ponuky tohto komplexu je Aqua Nick®, tematický vodný park s rozlohou 2,4 ha, ktorý sa nachádza hneď vedľa komplexu a ponúka šmýkačky s rozlohou 186 metrov štvorcových alebo divokú rieku s rozlohou 169 metrov štvorcových. Pri včasnej rezervácii získajú ubytované osoby tiež bezplatné vstupné do vodného parku. Medzi ďalšie ťaháky tohto vodného parku patrí pláž Bikini Bottom Beach, atrakcie Slime Spot a Soak Summit a dobrodružný záliv Labkovej patroly (PAW Patrol Adventure Bay).

Komplex Nickelodeon PlaceTM predstaví obľúbené animované postavy, ako sú Spongebob v nohaviciach (SpongeBob SquarePants), Korytnačky Ninja (Teenage Mutant Ninja Turtles), Blue zo seriálu Blue 's Clues & You a mnoho ďalších. Súčasťou komplexu je tiež Club Nick, kde sa deti môžu vyblázniť vo vnútornej herni, dielňach, vonkajšom ihrisku, divadelnom pódiu a môžu sa tešiť aj na návštevy animovaných postáv a na sliz (Slime!). V salóniku SNICK Lounge, ktorého vybavenie je inšpirované 90. rokmi minulého storočia, sa návštevníci môžu tešiť na ikonický veľký oranžový gauč (Big Orange Couch) a nájdu tu herňu, športovú halu a tiež živú hudbu.

Súčasťou komplexu je aj reštauračné centrum World-Class Gourmet Inclusive®, ktoré je vlajkovou loďou značky Karisma a hosťom ponúkne nepretržitý prístup k prvotriednemu jedlu a nápojom v šiestich rôznych reštauráciách. Na svoje si prídu aj dospelí, ktorým vybraní someliéri a majstri kokteilov namiešajú tie najlepšie drinky v 3 baroch po celom komplexe. Súčasťou komplexu je aj fitness centrum a kúpeľné služby pre hostí, špeciálne apartmány pre páry a novomanželov a vonkajšie kúpeľné priestory.

"Firma Grupo Lomas tento rok oslavuje 40. výročie svojho založenia a najlepší spôsob, ako to osláviť, je otvoriť tento komplex, ktorý je naplnením nášho záväzku pomôcť Mexiku, kam prinášame nielen investície, ale aj pracovné miesta. Navyše tu vznikne jeden z najinovatívnejších ubytovacích konceptov na svete, ktorý prispeje k ďalšiemu zvýšeniu záujmu o mexické pobrežie Karibského mora," povedala Dolores López Lira, predsedníčka predstavenstva skupiny Grupo Lomas. Vďaka investícii do turistického komplexu Nickelodeon Hotels & Resorts Riviera Maya tak firma Karisma Hotels & Resorts získava do svojho portfólia takmer 2000 luxusných apartmánov.

"Tešíme sa na pokračovanie nášho úspešného partnerstva s firmami Grupo Lomas a Karisma Hotels & Resorts pri otváraní tohto neuveriteľného komplexu s úchvatnými bielymi plážami, ktorý hosťom bez rozdielu veku ponúkne skutočne autentické zážitky z dovolenky, vrátane päťhviezdičkového ubytovania a vrelej pohostinnosti, vďaka ktorej je Mexiko tak obľúbenou destináciou," povedal Kevin Suh, prezident divízie tematických zábavných projektov firmy ViacomCBS." Podľa správy Viacom Global Insights viac ako 70 % detí považuje čas strávený s rodinou za jeden z najdôležitejších zdrojov radosti a šťastia, a tak sme radi, že môžeme otvoriť zábavnú destináciu, ktorá rodinám ponúkne skvelú dovolenku, na ktorú nikdy nezabudnú."

Aktuálne prijímame objednávky za špeciálne júnové otváracie ceny, ktoré začínajú na 453 dolároch na osobu a noc a zahŕňajú tiež neobmedzený vstup do vodného parku Aqua Nick®, dopravu na letisko a všetku konzumáciu v reštaurácii World-Class Gourmet Inclusive®. Ak máte záujem o aktuálne informácie o tomto projekte, zaregistrujte sa k odberu noviniek.

Obrázky si môžete pozrieť tu: https://karismahotels.app.box.com/s/tr3xzirnsqv4ezfb1g8yuynkfsru2w8w

V rámci komplexného prístupu na zaistenie bezpečnosti a pohodlia svojich klientov pripravila firma Karisma Hotels & Resorts rozsiahly program s názvom Karisma Peace of Mind™, ktorý zahŕňa aj bezplatné antigénové testy pre hostí cestujúcich do Spojených štátov amerických, v súlade s požiadavkami Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC requirements).

Kontakt: karisma@njfpr.com

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1436588/KarismaHotels_Resorts_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1436589/Grupo_Lomas_Logo.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1436590/Nick_Logo.jpg  

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring