OTS: Globálne spustenie S BLOCK odštartovalo 22. júna v Singapure

TASR, 25. júna 2019 16:29

Bern, Švajčiarsko (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Celosvetovo známa konferencia o technológiách 2019 WBF Singapore Technology Conference sa konala v hoteli Marina Bay Sands 22. júna 2019. Spoločnosť S BLOCK, spoluzakladateľ konferencie, sa predstavila a po prvýkrát oznámila svoje poslanie „Vypustite svoje digitálne aktíva“. Na konferencii sa zišli početné priemyselné elity a nadšenci z celého sveta, vrátane viac ako 500 veteránov z viac ako 30 krajín, ako sú Švajčiarsko, Nemecko, Francúzsko, Rusko, Japonsko, Kórea, Brazília, Austrália, Argentína a Kanada. Členovia zdieľali hlboké globálne priemyselné postrehy. Táto konferencia priťahuje veľkú pozornosť z celého globálneho odvetvia blockchain.

Spoločnosť S BLOCK odštartovala v Singapure Ráno 22. júna bol pozvaný prezident nadácie S BLOCK Global Foundation - Ivan, aby predniesol hlavnú prednášku „Nová generácia peňaženky s digitálnou menou“. Na tejto konferencii bola spoločnosť S BLOCK oficiálna spustená vo viac ako 30 krajinách po celom svete a otvorila cestu globálnej budúcnosti bez hraníc. Spoločnosť S BLOCK zároveň počas tohto podujatia podpísala aj strategickú dohodu s DUSD a WBFex, ktorá urýchli vývoj S BLOCK.

Večer 22. júna, spoločnosť S BLOCK exkluzívne sponzorovala „Fortune Night“ after párty. Veľké ryby v priemysle sa zhromaždili, aby sa podelili o pohľady na tento priemyslu a vytvorili jedinečné body o novom trende vývoja priemyslu v roku 2019.

Celosvetová cesta spoločnosti S BLOCK

Ako vrchol konferencie WBF World Tour Singapore Technology Conference, boli pozvaní Paul Brody - vedúci technológie blockchain v spoločnosti Ernst & Young, Franklyn Richards - spoluzakladateľ spoločnosti LiteCoin, Dr. Daniel Diemers - z PwC Strategy & Partner, Tom Menner - z EMEA a mnoho ďalších vedúcich pracovníkov z tohto priemyslu, ktorí sa zameriavajú na „regulačné technologické postupy“ a digitálnu budúcnosť, aby vyjadrili trendy v ére blockchain 2.0. Dva dni stretnutí, vrátane 4 000+ odborníkov z priemyslu, 500+ mediálnych partnerov a 100+ rečníkov z podujatia určite urobili príjemnú udalosť, ktorá bude dobre prijatá užívateľmi blockchain a nadšencami.

S cieľom ďalšieho zlepšenia usporiadania tohto ekosystému a zvýšenia konkurencieschopnosti produktov bude spoločnosť S BLOCK naďalej rozvíjať digitálne finančné podnikanie vo svete a nakoniec vytvorí kompletný globálny digitálny finančný ekosystém. S BLOCK sa bude postupne usilovať o dosiahnutie poslania „urobiť majetok slobodnejším“ a globálne expandovať s cieľom vytvoriť lepšiu budúcnosť. 

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190624005372/en/

Kontakty SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD Jennifer Bialek Kontakty@sblock.com www.sblock.com

Zdroj: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu