OTS: Garth Brooks sa vracia do hry Words With Friends s vlastným vinylovým št...

TASR, 26. novembra 2019 17:01

Garth Brooks sa vracia do hry Words With Friends s vlastným vinylovým štýlom pre fanúšikov

Populárna mobilná hra uzatvára partnerstvo so zabávačom, inovátorom a ikonou Garthom Brooksom v rámci špeciálnej sezóny zábavy a programu s cenami

SAN FRANCISCO --(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-- Spoločnosť Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), svetový líder v oblasti interaktívnej zábavy, dnes oznámila novú, sviatočnú aktivitu v jej pokračujúcej spolupráci s Garthom Brooksom vo svojej hlavnej mobilnej hre Words With Friends. Od dnešného dňa do 8. decembra sa s hráčmi v rámci tohto dvojtýždňového podujatia bude zabávať country umelec, zabávač a dlhoročný hráč Words With Friends (Garth Brooks) a budú rozdané špeciálne darčeky v hre a v reálnom svete.

Garth Brooks sa vracia do hry Words With Friends s vlastným vinylovým štýlom pre fanúšikov (Fotografia: Business Wire)

Na oslavu sviatkov a sezóny obdarúvania, Garth a Words With Friends vydávajú vôbec prvý spoločný dizajn dlaždice s vinylovou platňou. Garthov štýl vinylových platní je vybavený ikonickým logom "g" prekrytým klasickou vinylovou platňou, čo predstavuje jeho rekordnú kariéru a spustenie komplexného balíku platní. Hráči z USA s vekom osemnásť a viac rokov, môžu tiež vyhrať svoju vlastnú kópiu práve vydaného, uznávaného 7-diskového vinylového boxu The Legacy Collection. Je potrebné navštíviť stránku zynga.com/WordsWithGarth 8. decembra 2019 alebo skôr. *

"Spojenie s mojimi fanúšikmi na turné je skutočne skromným zážitkom," hovorí Brooks. "Dozviete sa toľko o jednom dni v živote týchto ľudí a vidíte, že v skutočnosti nie sme až takí odlišní. Hudba, umenie, hry - spájajú ľudí, aby získali skvelý spoločný zážitok. To, že môžem darovať hráčom Words With Friends vinylový štýl dlaždice je taká skvelá vec - je to pre mňa skutočný zdroj radosti. "

"Stretnutie s Garth Brooksom je najväčším snom každého fanúšika; pracovať s ním na hre Words With Friends, ktorá spojila milióny ľudí po celom svete, bol mimoriadny zážitok, "povedal Bernard Kim, prezident vydavateľstva v Zynga. "Hráči Words With Friends milujú Gartha a naša platforma im dala šancu spojiť sa s jednou z najväčších modiel country hudby. Oslava sezóny s ním samotným je dôkazom schopnosti tejto hry vybudovať komunitu. "

Garth Brooks práve po siedmykrát vyhral ocenenie zabávač roka na CMA Awards, čo sa nejakému umelcovi podarilo po prvý krát. Je tiež prvým umelcom v histórii, ktorý získal sedem diamantových ocenení za sedem albumov certifikovaných RIAA s viac ako 10 miliónmi predaných albumov. Je sólovým umelcom, číslo 1 v histórii USA a má certifikáty RIAA s predajom viac ako 148 miliónov albumov. Dostal každé ocenenie, ktoré môže nahrávacie odvetvie udeliť umelcovi. Garth bol uvedený do Medzinárodnej siene slávy skladateľov piesní v New Yorku, do Siene slávy skladateľov Nashville, do Siene slávy country hudby a naposledy do siene slávy hudobníkov. Garth práve dokončil svetové turné s Trishou Yearwoodovou. Začínajúc 11 vypredanými predstaveniami v Allstate Aréne v Chicagu, turné prekonalo úspechy, ktoré boli predtým dosiahli umelci ako The Beatles či The Rolling Stones. Turné predalo vyše 6,3 milióna lístkov, čím sa stalo najväčším severoamerickým turné v histórii a najväčším americkým turné na svete.

Ak sa chcete dozvedieť viac a hrať, aby ste získali kópiu zbierky The Legacy Collection, navštívte stránku zynga.com/WordsWithGarth. Ak chcete zostať informovaní o tejto kampani, sledujte Words With Friends na sieťach Facebook, Twitter a Instagram, #WordsWithGarth

Words With Friends je k dispozícii na stiahnutie na App Store pre iPhone a iPad, a na Google Play pre zariadenia s OS Android.

Poznámka editora = Podporné diela a segmenty vysielania:https://app.box.com/s/8xsxaan855wf3n5t5sbm0e62sgwacu14

O hre Words With Friends

Aplikácia Words With Friends, ktorá bola uvedená v roku 2009, sa rozšírila na nové platformy, ako je Facebook Messenger, a spustila pokračovanie s Words With Friends 2. Úspech hry počas tejto desaťročnej cesty bol podporený hráčskymi spojeniami uskutočňovanými prostredníctvom rýchlej a šikovnej slovnej hry, ktorá sa stala základom života fanúšikov.

O spoločnosti Zynga

Zynga je globálnym lídrom v oblasti interaktívnej zábavy s poslaním prepojiť svet prostredníctvom hier. Do dnešného dňa hrala hry patriace pod franšízu Zynga viac ako miliarda ľudí. Medzi tieto hry patria CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry spoločnosti Zynga sú k dispozícii vo viac ako 150 krajinách a sú hrateľné na sociálnych platformách a mobilných zariadeniach po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2007 so sídlom v San Franciscu, má pobočky v USA, Kanade, Spojenom kráľovstve, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na stránke www.zynga.com alebo sledujte spoločnosť Zynga na sociálnych sieťach Twitter, Facebook a LinkedIn.

* Nie je potrebný žiadny nákup; nezlepší šance. 18+ Obyvatelia USA. 11/25-12/8/19 PT. Podlieha úradným predpisom uvedeným na zynga.com/WordsWithGarth; pozrite sa na kurzy, podrobnosti o cenách a obmedzenia. Ak je to zakázané, neplatí. Sponzor: Zynga.

Fotografie / Multimediálna galéria k dispozícii: https://www.businesswire.com/news/home/52134568/en

Kontakty

Dana Whitney

dwhitney@zynga.com | (415) 359-7006

Sarah Ross

sarah@zynga.com | (310) 924-1404

Kjell Vistad

ONE PR Studio (for Zynga in the US) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Source: Zynga Inc.

Multimedia

Video

Garth Brooks sa vracia do hry Words With Friends s vlastným vinylovým štýlom pre fanúšikov

Photo

Garth Brooks sa vracia do hry Words With Friends s vlastným vinylovým štýlom pre fanúšikov (Fotografia: Business Wire)

Photo

Garth Brooks sa vracia do hry Words With Friends s vlastným vinylovým štýlom pre fanúšikov (Fotografia: Business Wire)

Photo

Garth Brooks sa vracia do hry Words With Friends s vlastným vinylovým štýlom pre fanúšikov (Fotografia: Business Wire)

Logo

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring