OTS: Firma TEMSA dodáva do Srbska 30 vozidiel

TASR, 12. augusta 2019 11:48

Firma TEMSA, ktorá má v súčasnosti takmer 15 tisíc vozidiel nachádzajúcich sa na cestách v 66 krajinách po celom svete, vyrobila 30 vozidiel pre firmu Lasta, jedného z najväčších dopravcov v Srbsku, ktorý vlastní viac ako 900 vozidiel.

Adana, Turecko 9. augusta (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - TEMSA, popredná celosvetová automobilová značka s viac ako 50-ročnými skúsenosťami v oblasti výroby autobusov, diaľkových autobusov a minibusov, vyrobila pre spoločnosť Lasta, jedného z najväčších dopravcov v Srbsku, 30 vozidiel pozostávajúcich z nasledovných modelov: LD SB Plus (20 kusov), HD12 (4 kusy), HD13 (5 kusov) a Maraton (1 kus).

Gülçinay Mumcu, turecký obchodný zástupca pre Srbsko, tajomník Ayşe Uzer, ktorí reprezentovali tureckú ambasádu v Srbsku, Vladan Sekulic, generálny riaditeľ a Sasa Milisevic, predseda, ako zástupcovia spoločnosti Lasta, a Hakan Koralp, obchodný riaditeľ spoločnosti TEMSA, sa zúčastnili slávnostného odovzdania vozidiel, ktoré sa uskutočnilo v piatok, 2. augusta 2019, na ktorom bola predstavená široká škála modelov vozidiel z dielne firmy Temsa.

Obchodný riaditeľ spoločnosti TEMSA, Hakan Koralp, na slávnostnom odovzdaní povedal, "Dodanie týchto 30 vozidiel predstavuje začiatok projektu, na ktorom sústredene so silnou dôverou v obchodný potenciál regiónu pracujeme viac ako rok a pol. Tento krok, ktorý sme uskutočnili smerom k spoločnosti Lasta v Srbsku, je len začiatkom série projektov, ktoré plánujeme realizovať s ďalšími významnými dopravcami v regióne v blízkej budúcnosti. TEMSA a Lasta ako dve vybudované značky, každá so skúsenosťami vo svojom obore trvajúcimi viac ako polovicu storočia, demonštrovali úspešné obchodné partnerstvo, ktoré verím, že bude príkladom pre niekoľko ďalších významných dopravcov na Západnom Balkáne."

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/958736/TEMSA_Serbia.jpg

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/958735/TEMSA_Serbia.jpg  

Kontakt: Osman Kurt,  osman.kurt@ogilvy.com, M: +90-535-979-5591

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring