OTS: Firma Pylontech vybudovala za účelom uspokojenia rastúceho globálneho...

TASR, 24. februára 2021 10:14

Firma Pylontech vybudovala za účelom uspokojenia rastúceho globálneho dopytu po uchovávaní energie špičkové výskumné a vývojové centrum

Šanghaj 24. februára (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Pylón Technologies Co., Ltd. (ďalej len "Pylontech" alebo "spoločnosť") jeden z najväčších svetových poskytovateľov riešení pre uchovávanie a skladovanie energie (ESS - Energy Storage System), oznámila, že napriek napätému harmonogramu, chce do 3 rokov rozšíriť svoju ponuku aj o technológie s kapacitou 4 GWh.

Wen Tan, generálny riaditeľ firmy Pylontech, poukazujúc na úspešný vstup firmy na šanghajskú burzu (Shanghai Stock Exchange Star Market) ku dňu 30. decembra 2020, kedy na burzu spoločnosť vstúpila ako prvá firma z odboru uchovávania energie, čo jej umožnilo získať kapitál vo výške viac ako 2 miliardy čínskych jüanov (zhruba 301 miliónov dolárov), povedal: "Pri príležitosti osláv tohto čínskeho nového roka sme si vzali len niekoľko dní dovolenky, aby sme mohli pokračovať vo výrobe batériových článkov a pripravovať sa na rozširovanie kapacít. To je v Číne veľmi nezvyčajné, ale my chceme rýchlo uspokojiť dopyt našich zákazníkov, ktorí na naše výrobky čakajú."

Od roku 2013 firma Pylontech prerazila na globálne trhy vďaka svojmu strategickému systému pre ukladanie energie do batérií (BESS - Battery Energy Storage System). V posledných rokoch firma Pylontech strmo a rýchlo rastie vďaka riešeniam LFP ESS. Medzi produkty firmy patrí batéria s kapacitou 12 V - 1500 V s výkonom od 500 Wh až po viac ako 100 MWh, ktoré spĺňajú požiadavky predpisov pre elektronické zariadenia pre obytné, komerčné i priemyselné elektroinštalácie (ESS) a pre pripojenie do siete.

Analýza naznačuje, že v súčasnosti dochádza k rýchlemu rozvoju a rastu trhu s uchovávaním a ukladaním elektrickej energie a len dopyt po lítium-iónových batériách významne rastie, pričom dodávky nestačia tento dopyt uspokojovať. Preto má spoločnosť Pylontech veľmi výhodnú pozíciu na trhu. Dáta naznačujú, že v roku 2019 bol dopyt po lítium-iónových batériách a komunikačných základňových staniciach o celkovom výkone 12,1 GWh, zatiaľ čo v roku 2025 sa očakáva prelomenie hranice 60 GWh.

„V posledných desiatich rokoch meníme v spolupráci s našimi partnermi na celom svete spôsob výroby, uchovávania a využívania elektrickej energie," povedal Geoffrey Song, viceprezident firmy Pylontech pre zahraničné trhy. „Neustála inovácia a spolupráca s poprednými firmami v odbore sú jedinou cestou pre dosiahnutie spoľahlivej, trvalo udržateľnej a cenovo priaznivej novej energetickej štruktúry. Pevne veríme, že sa podarí splniť záväzky vedúcich predstaviteľov svetovej ekonomiky v oblasti uhlíkovej neutrality a budeme sa snažiť v tejto oblasti taktiež významne prispieť."

O spoločnosti Pylontech 

Firma Pylontech bola založená v roku 2009, ako poskytovateľ batériových systémov na uchovávanie elektrickej energie (BSS), a to na základe svojich skúseností z elektrochémie, silnoprúdovej elektroniky a systémovej integrácie. Firma ponúka na trh spoľahlivé a cenovo dostupné batériové riešenia na uchovávanie elektrickej energie s možnosťou pripojenia na sieť (ESS) a dnes je jedným z popredných svetových dodávateľov lítiových batérií.

Označenie akcií spoločnosti: 688063

Súvisiaci odkaz: www.pylontech.com.cn

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1441567/1.jpg 

Kontakt: Lingyu Shen, +86-21-31590029

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring