OTS: Firma Mary Kay začala vyrábať a zadarmo poskytovať dezinfekčné ...

TASR, 30. marca 2020 14:31

Firma Mary Kay začala vyrábať a zadarmo poskytovať dezinfekčné prostriedky na ruky v rámci boja s celosvetovou pandémiou COVID-19

DALLAS 26 marca -- (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Mary Kay Inc. oznámila, že firma vyčlení časť svojho globálneho dodávateľského reťazca a výrobné kapacity na výrobu toľko potrebných prostriedkov na dezinfekciu rúk. Prvé výrobky z tohto daru pôjdu tým, ktorí v prvej línii bojujú s pandémiou COVID-19.

"Vzhľadom na to, že počas globálnej pandémie COVID-19 čelíme obrovským výzvam, svet sa snaží hľadať cesty, ako sa čo najrýchlejšie prispôsobiť a nie je čas na nejaké váhania," povedal David Holl, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Mary Kay Inc. "Výroba dezinfekcie rúk v týchto krízových časoch je jednou z možností ako môžeme podporiť tých, ktorí bojujú v prvej línii."

Centrum pre prevenciu a kontrolu chorôb (Centers for Disease Control and Prevention - CDC) odporúča v prevencii nákazy používať alkoholové dezinfekčné prostriedky na ruky. Avšak vzhľadom k obrovskému dopytu, je kritický nedostatok dezinfekčných prostriedkov, ktoré CDC odporúča, a to ako v domácnostiach, tak v zdravotníctve.

Firma Mary Kay v poslednom týždni začala pripravovať výrobu a nakupovať suroviny, overovať dostupnosť obalov a pripravovať vlastné výrobné linky a zabezpečovať dopravu.

Prvá dávka dezinfekčných prostriedkov na ruky bude venovaná nadácii Baylor Scott & White Dallas Foundation.

Baylor Scott & White je najväčšou neziskovou zdravotníckou organizáciou v Texase a jednou z najväčších v celých Spojených štátoch amerických. Spravuje viac ako 52 nemocníc s viac ako 800 klinikami, 7 500 aktívnymi lekári a má viac ako 47 tisíc zamestnancov.

"V tejto kritickej dobe, ktorú ešte nikto z nás nezažil, naše oddané lekárske tímy naďalej pomáhajú potrebným," povedala Kristi Sherrill Hoyle, riaditeľka nadácie Baylor Scott & White Health pre administratívu a spolupráci s komunitami. "Je inšpirujúce spolupracovať s organizáciami v rámci našej komunity, ktoré majú záujem a nezdolnú chuť pomáhať. "

O spoločnosti Mary Kay

Originálna žena boriaca mýty, Mary Kay Ashová založila svoju kozmetickú firmu pred viac ako 56 rokmi s tromi cieľmi: ponúknuť ženám skvelé príležitosti, vyrábať neodolateľné produkty a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život. Z tohto sna nakoniec vznikla nadnárodná spoločnosť s obratom niekoľko miliárd dolárov, ktorá má milióny nezávislých predajcov v takmer 40 krajinách sveta. Firma Mary Kay sa venuje výskumu na poli kozmetiky a vyrába špičkové produkty pre starostlivosť o pokožku, kozmetiku na farbenie vlasov, doplnky stravy a parfumy. Firma Mary Kay podporuje ženy a ich rodiny vďaka spolupráci s rôznymi organizáciami z celého sveta, ktoré sa zaoberajú podporou výskumu rakoviny, ochranou obetí domáceho násilia a podporovaním detských snov. Pôvodná vízia pani Mary Kay Ashovej - "postupne zlepšovať jednu rúž denne" tak aj naďalej platí. Viac informácií nájdete na webových stránkach MaryKay.com.

O organizácii Baylor Scott & White Health

Ako najväčší neziskový zdravotnícky systém v Texase, pomáha organizácia Baylor Scott & White Health zlepšovať zdravie jednotlivcov, rodín a komunít, kde pôsobí. Súčasťou nášho systému integrovanej starostlivosti sú zdravotné poistenie Scott and White Health Plan, výskumné a vývojové centrum Baylor Scott & White Research Institute a aliancie pre zabezpečenie kvality Baylor Scott & White Quality Alliance. Prostredníctvom 52 nemocníc s viac ako 1 000 ordináciami a zdravotníckymi centrami, vrátane univerzitných nemocníc v Dallase a Temple, ktoré sú vlajkovou loďou nášho systému, ponúkame po celom Texase špičkovú primárnu starostlivosť, vrátane virtuálnych kontaktných miest. Z hľadiska veľkosti sme ôsmym najväčším zdravotníckym systémom v USA a naše služby poskytujeme väčšiemu počtu obyvateľov, než má celý štát Georgia. Organizácia Baylor Scott & White vznikla ako cirkevné zdravotnícke zariadenia a s hrdosťou nadväzujeme na celé storočie trvajúcej histórie a úsilie urobiť zdravotnú starostlivosť lepšou, kvalitnejšou a finančne dostupnejšou pre všetkých. Viac informácií nájdete na webovej stránke BSWHealth.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200326005766/en/

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring