OTS: Firma Huawei oznámila globálne spustenie svojho nového herného hubu HUAW...

TASR, 4. augusta 2020 16:43

Firma Huawei oznámila globálne spustenie svojho nového herného hubu HUAWEI GameCenter

PEKING, 4. augusta 2020 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Firma Huawei dnes oznámila spustenie svojej oficiálnej platformy HUAWEI GameCenter pre distribúciu a hranie hier v 33 krajinách a regiónoch celého sveta. Platforma GameCenter má za cieľ spájať hráčov mobilných hier prostredníctvom vysoko kvalitného obsahu a odmien. Užívatelia služieb spoločnosti Huawei v Ázii, Tichomorí, Európe, Latinskej Amerike, na Blízkom východe, v Afrike a v ďalších regiónoch si teraz môžu hranie hier lepšie užiť, ak si cez Galériu aplikácií (AppGallery) stiahnu a začnú používať hernú platformu HUAWEI GameCenter.

Nový herný svet špeciálne vytvorený pre herné zážitky úplne nových rozmerov

GameCenter je platforma, ktorá hráčom prináša jedinečné zážitky, umožňuje im ovládať všetko z jedného miesta a ponúka dve hlavné kategórie služieb: obsahové služby a služby zamerané na zlepšenie pohodlia užívateľov. Prostredníctvom platformy GameCenter môžu používatelia získať prístup k predbežnému objednaniu hier, k novým i obľúbeným hrám. Navyše, môžu využívať exkluzívne balíčky a ponuky online hier priamo pri hraní. Vďaka tomu si môžu zlepšovať svoj profil, odomykať ďalšie zľavy a užívať si neuveriteľné výhody. Medzi najzaujímavejšie výhody, ktoré platforma GameCenter ponúka, okrem iného, patria:

• Budete medzi prvými, kto sa dozvie o nových hrách a ako prvý budete mať možnosť vyskúšať si nové hry

GameCenter je platforma umožňujúca globálne spustenie vybraných hier, ktoré budú dostupné výhradne cez platformu firmy Huawei. Medzi tieto hry okrem iného patrí Starship Legion-AMG, BORN AS EPIC, Farm Legend, Survival Road, Ellrich Land a ďalšie. Užívatelia tu tiež nájdu ďalšie nové hry, ako sú napríklad Dynasty Legends: True Hero Rises from Chaos, Goddess MUA a ďalšie.

• Už nikdy vám neujdú globálne najobľúbenejšie hry

Prostredníctvom platformy GameCenter si hráči môžu okrem iného zahrať nasledujúce obľúbené hry: Idle Heroes, The Origin of Chaos, Brain Out, AFK Arena, Rise of Kingdoms: Lost Crusade, Lords Mobile, Asphalt 9: Legends - Epic Car Action Racing Game, Saint Seiya Awakening: Knights of Zodiac, Perfect World a ďalšie.

• Užívajte si skvelé exkluzívne darčeky a ponuky, ktoré sú dostupné iba cez platformu GameCenter

Užívatelia sa môžu tešiť na niekoľko exkluzívnych ponúk a darčekov, ktoré budú k dispozícii výhradne prostredníctvom platformy HUAWEI GameCenter. Napríklad pri hraní hry Last Day Rules: Survival and Starship Legion-AMG môžu používatelia získať exkluzívne balíčky doplnkov, ako sú zlaté mince alebo časovo obmedzené vylepšenia, a užiť si tak hru na maximum. Navyše pri preskúmavaní tohto herného hubu môžu objaviť ďalšie tajné výhody a darčeky.

Platforma GameCenter umožní vývojárom oslovovať a získavať hráčov v globálnom meradle a zvýšiť tak komerčnú úspešnosť svojich produktov

Vývojárom, ktorí vytvárajú hry pre Huawei, ponúka platforma GameCenter možnosť osloviť so svojimi produktmi širšie spektrum viac ako 700 miliónov používateľov v globálnom meradle. V súčasnej dobe už 1,6 milióna vývojárov mobilných hier pre Huawei (HMS - Huawei Mobile Services) vytvára jedinečné mobilné hry, ktoré využívajú možnosti synergií medzi čipovou sadou, zariadením a cloudom (Chipset-Device-Cloud) firmy Huawei. Títo vývojári tiež môžu cez ekosystém HMS získať viac fanúšikov a navyše im platforma GameCenter ponúka ďalšie služby, ako sú globálne distribučné kanály alebo prevádzková a užívateľská podpora. V súčasnej dobe má platforma HUAWEI GameCenter uzavreté partnerstvo s poprednými svetovými hernými firmami, ako sú napríklad Lilith games, IGG, Gameloft, Forshow games a ďalšie.

Vývojárom hier ponúka platforma GameCenter aj ďalšie výhody, medzi ktoré okrem iného patria:

• Bezplatné hodnotenie hier, na základe názorov hráčov z celého sveta. To pomáha vývojárom lokalizovať svoje aplikácie a hry tak, aby boli pre hráčov atraktívnejšie a spĺňali nároky jednotlivých trhov.

• Vývojárom, ktorí svoje hry integrujú do platformy HMS Core, poskytne spoločnosť Huawei technickú podporu s cieľom maximálne uľahčiť integráciu hier do platformy HMS core.

• Prístup do programu "Vychádzajúca hviezda (Shining-Star)", ktorého súčasťou je motivačný fond v objeme 1 miliardy dolárov, určený na podporu vývojárov. Súčasťou programu sú aj ďalšie služby, ako podpora vývoja aplikácií po celú dobu ich životnosti, poskytnutie finančných prostriedkov na vývojové inovácie, marketingová podpora pre zaistenie rastu užívateľov aplikácií a ďalšie služby, ktoré vývojári potrebujú.

• Ak sa vývojári rozhodnú vyvíjať svoje hry s firmou Huawei, získajú spravodlivý podiel z tržieb. Navyše ponúkame vývojárom reklamný a propagačný priestor v rámci platformy GameCenter, čo im umožní osloviť viac potenciálnych užívateľov.

Budúce aktualizácie platformy GameCenter ponúkne aj možnosť vzájomnej komunikácie medzi hráčmi, čo im umožní vzájomne sa zoznamovať, získavať nových priateľov a zakladať komuniku fanúšikov s rovnakými záujmami.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1222907/GameCenter.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1222908/Gaming.jpg

KONTAKT: Zhu Yiwen, zhuyiwen4@huawei.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring