OTS: Firma HDR Global Trading predstavila novú holdingovú spoločnosť pod...

TASR, 16. júla 2020 12:24

Firma HDR Global Trading predstavila novú holdingovú spoločnosť pod názvom 100x Group

Mahé, Seychely 16. júla (TASR-OTS)(PRNewswire)- HDR Global Trading Limited ("HDR"), spoločnosť, ktorá stojí za poprednou platformou BitMEX na obchodovanie s derivátmi kryptomien, oznámila založenie novej holdingovej štruktúry, 100x.

Víziou holdingovej spoločnosti 100x, stavajúc na úspechu platformy BitMEX, bude prebudovanie moderného digitálneho finančného systému na systém, ktorý bude komplexnejší a poskytne nám viac možností. 100x sa stane holdingovou spoločnosťou, kde bude patriť spoločnosť HDR a ich ďalšie aktíva, vrátane platformy BitMEX. Táto nová štruktúra skupine poskytne väčšiu slobodu pri hľadaní, rozvíjaní a využívaní príležitosti a investícií, pričom sa bude naďalej venovať zlepšovaniu poprednej pozície platformy BitMEX na trhu s obchodovaním s kryptomenami. Platforma BitMEX, značka a právna štruktúra sa nezmenia a skupina bude pokračovať v investovaní do rastu platformy.  

Tím, ktorý stojí za platformou BitMEX, vytvoril kryptomenu XBTUSD Perpetual Swap, ktorá sa stala takým produktom, s ktorým sa spomedzi kryptomien najviac obchodovalo. Dnes skupina zamestnáva viac ako 200 ľudí po celom svete, vrátane tímu svetových popredných vývojárov, inžinierov, špecialistov na finančné produkty a compliance odborníkov.

Arthur Hayes, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ 100x, povedal, "Finančné služby hrajú dôležitú úlohu v našom každodennom živote a v celosvetovej ekonomike. Aj napriek tomu stále, aj v tejto digitálnej ére, sú finančné služby naďalej príliš pomalé a komplikované pre ich pretransformovanie. Plánujeme to zmeniť a prebudovať moderný digitálny finančný systém na systém, ktorý bude komplexnejší a poskytne nám viac možností."

100x Group bude mať vo vedení zakladateľov HDR: Arthur Hayes, Ben Delo a Sam Reed. Taktiež sa k nim pripojí aj nedávno vymenovaný riaditeľ bez výkonných právomocí, Dr David Wong.

Dr David Wong, riaditeľ 100x bez výkonných právomocí, dodal, "BitMEX naďalej zostáva hlavným zdrojom úspechu nášho podnikania a naďalej budeme do platformy investovať tak, aby sme nielen udržali jej poprednú pozíciu na trhu, ale ju ešte viac posilnili. Ale naše ambície tu nekončia. So znalosťami, skúsenosťami a prostriedkami štruktúry 100x sme presvedčení, že sme schopní vyvinúť pozitívny a dlhotrvajúci vplyv na vývoj digitálneho finančného ekosystému budúcnosti."

O holdingovej štruktúre 100x Group

100x Group hľadá, rozvíja a využíva príležitosti a investície a to ako súčasť svojho poslania pretvoriť moderný digitálny finančný systém na systém, ktorý bude komplexnejší a poskytne nám viac možností. Holdingová štruktúra bola založená zakladateľmi firmy HDR Global Trading, spoločnosťou, ktorá stojí za poprednou platformou BitMEX na obchodovanie s derivátmi kryptomien.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1214236/100x_logo_Logo.jpg

Kontakt: Edelman, bitmex@edelman.com, +852-9133-4988/+852-2837-4704

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring