OTS: Dohoda rakúskej Bundesligy so spoločnosťou STATS

TASR, 13. februára 2019 12:12

Rakúska Bundesliga sa spojila so spoločnosťou STATS s cieľom poskytnúť pokročilé výkonnostné riešenia pre tímy Štvorročná dohoda prináša ÖFBL najhĺbkovejšie nástroje analýzy v tejto oblasti

Londýn 13. februára (TASR-OTS/BUSINESS WIRE) - spoločnosť STATS, svetový líder v oblasti športových dát a dátovej inteligencie, oznámila nové partnerstvo s rakúskou Bundesligou (ÖFBL) v poskytovaní pokročilých riešení analýzy výkonnosti tímov pre ligu.

Štvorročná dohoda, ktorá vstúpila do platnosti začiatkom sezóny 2018/2019, poskytuje tímom ÖFBL prístup k rade riešení vrátane STATS Tier6+ data™, STATS SportVU tracking data a STATS Edge Viewer. STATS SportVU a STATS Tier 6+ poskytujú tímom najvyšší detail živého pokrytia jednotlivých zápasov vrátane 2 700 jednotlivých udalostí v hre. ÖFBL má taktiež prístup k STATS Edge Viewer, ktorý poskytuje video analýzu zápasov s odporúčanými vrcholmi hry dodaných vďaka metrike intenzity riadenej umelou inteligenciou.

„Sme nadšení, že môžeme začať vzťah s ÖFBL s cieľom poskytnúť pokročilé nástroje na analýzu výkonnosti pre tímy a športovú divíziu ligy“, povedal Ryan Paterson, celosvetový riaditeľ STATS. „Prostredníctvom STATS SportVU a STATS Tier 6+ Data budú tímy schopné čo najlepšie rozdeliť zápasy do najväčšieho detailu vďaka využívaniu údajov na zlepšenie celkovej výkonnosti a rozvoja hráčov. Spolu s videom založeným na umelej inteligencii, budú mať tréneri a analytici k dispozícii lepšie nástroje na zlepšenie hry“.

Christian Ebenbauer, generálny riaditeľ rakúskej Bundesligy povedal: „STATS je medzinárodný priekopník v oblasti určovania polohy na ihrisku a sledovania údajov. Po prvýkrát máme takmer celoligové pokrytie údajmi, ktoré majú vysokú hodnotu, najmä pre športové divízie. Sme radi, že vďaka tomuto partnerstvu sme schopní urobiť obrovský krok vpred v oblasti analýzy hier a rozvoja hráčov“. Pre viac informácií o produktoch STATS Football navštívte: https://www.stats.com/football/

O spoločnosti STATS

Spoločnosť STATS je globálnym lídrom v oblasti športovej inteligencie, ktorá pôsobí na medzníku športu a technológií. Najmodernejšie svetové značky, technologické spoločnosti, ligy a desiatky tímov majstrov sveta dôverujú spoločnosti STATS v hľadaní svojej víťaznej výhody. STATS kombinuje najrýchlejšiu a najpresnejšiu dátovú platformu s video analýzou, športovým obsahom a výskumom, sledovaním hráčov, najmodernejšou umelou inteligenciou a machine learning, ktoré poskytujú jedinečné riešenia pre médiá a výkonnosť tímu. STATS, ako priekopník v živých športových údajoch, pokračuje v zvyšovaní rýchlosti poskytovania inovácií v tomto priemysle prostredníctvom STATS Edge™, úplne prvého riešenia tímovej výkonnosti, ktoré je založené na umelej inteligencii. Pre viac informácií navštívte www.stats.com a sledujte STATS na sociálnej sieti Twitter @STATSInsightsUK.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190212005661/en/ Kontakty Reed Findlay | +1 847-583-2642 | mediarelations@stats.com

Zdroj: STATS

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu