OTS: Dar od spoločnosti Fapon sa celosvetovo vyšplhal na 3 milióny testovacích...

TASR, 30. marca 2020 14:45

Dar od spoločnosti Fapon sa celosvetovo vyšplhal na 3 milióny testovacích komponentov PCR a ďalšia pomoc je vítaná

TUNG-KUAN (DONGGUAN), Čína, 30. marca (TASR/OTS/PRNewswire) -- Fapon Biotech Inc. (Fapon), popredná svetová spoločnosť v oblasti surovín a jednorazových riešení, ktorá ponúka produkty a technológie potrebné pre rýchly vývoj a výrobu činidiel, iniciovala celosvetovú zbierku a partnerom zo sféry in vitro diagnostiky (IVD) poskytla 3 milióny testovacích komponentov PCR. Väčšina výrobcov činidiel polymerázových reťazových reakcií (PCR) v Číne v súčasnosti používa produkty značky Fapon na vývoj a výrobu testov COVID-19. Spoločnosť sa riadi firemným heslom "Zlepšovanie zdravia a rozvoj ľudstva" a je odhodlaná pomáhať ďalším zahraničným partnerom.

"Fapon preukázal v súčasnej pandémii bezkonkurenčné diagnostické schopnosti. Podporujeme širšiu diagnostiku COVID-19 dodávkami produktov a technickej podpory," uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Fapon.

"Keď vírus zasiahol Čínu, zabezpečili sme, aby bolo dostatok surovín a stabilné dodávky činidla v centrách na kontrolu a prevenciu ochorení, nemocniciach, klinických laboratóriách, atď. Vieme, že sa naši kolegovia z IVD na celom svete teraz boria s podobnými výzvami pri tvorbe testov na COVID-19, budeme preto naďalej pokračovať v zbierke a pomáhať im v ich boji."

Fapon bol medzi prvými firmami, ktoré reagovali na výzvu do boja proti infekcii COVID-19 v Číne. Keď nákaza vypukla na začiatku osláv čínskeho nového roku, spoločnosť Fapon do 24 hodín vymenovala pohotovostný tím pre núdzové situácie, ktorý poskytol komponenty PCR viac ako 80 odvetvovým partnerom. Ďalšie 2 milióny bezplatných produktov ponúkol vo forme domácich predajných objednávok, aby sa zvýšila okamžitá účasť partnerov IVD a zabezpečil širší skríning a diagnostika COVID-19.

Fapon zdieľa informácie so zahraničnými partnermi od januára a pripravuje pôdu pre rýchly konsenzus vo vývoji testu na COVID-19. V marci rozšírila spoločnosť Fapon svoju zbierku v celosvetovom meradle. Zámorskí partneri požiadali o pomoc pri výskume, vývoji a výrobe činidiel pre COVID-19. Zamestnanci spoločnosti Fapon navyše pracujú nepretržite na zabezpečení udržateľných dodávok pre globálne odvetvie IVD. Spoločnosť Fapon je odhodlaná vytrvať v boji proti COVID-19 a vyzýva na väčšiu účasť na zbierke partnerov IVD.

O spoločnosti Fapon
Fapon je popredná svetová spoločnosť v oblasti surovín a komplexných riešení na báze IVD, ktorá vznikla v roku 2001. Spoločnosť Fapon má k dispozícii viac ako 700 surovín na výrobu činidiel rýchlych testov, testov z oblasti molekulárnej diagnostiky, testov na protilátky - ELISA, CLIA, CMIA a biochémiu. Vďaka riešeniam pre testovanie v blízkosti pacienta, klinické laboratórne zlepšenia a imunoturbidimetriu uspokojuje Fapon potreby zákazníkov v rôznych aplikačných scenároch.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1138504/Fapon_COVID_19_Global_Donation.jpg
KONTAKT: Cathy Gan, Market@fapon.com, 86-769-22898886-8105/8111/8110

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring